Την διαφορά θέλω να μάθω από νότια καταλαβα αν πας με euro5 πάει με βάση τους ρύπους και έχεις 220ε σήμα και οζι 1200
Την διαφορά θέλω να μάθω από νότια καταλαβα αν πας με euro5 πάει με βάση τους ρύπους και έχεις 220ε σήμα και οζι 1200
Πάρε Χ6 hybrid εισαγωγή από Γερμανία που δεν έχει και φόρο.
https://suchen.mobile.de/auto-insera..._EXPORT&noec=1
Detailing Madness
Καλό! !! Για να το δω
...δεν έχει τελωνειο???? Το τελωνείο ρε παιδιά πόσο είναι αν ένα αμαξι έξω έχει 30 με 35 χιλιαρικα
VanVIC (16-11-14)
Εξαρτάται εαν είναι υβριδικό ή όχι
Τα υβριδικά δεν έχουν, το πολύ 1000-2000 ευρώ πιο πάνω
Detailing Madness
BILL007 (16-11-14)
απο την σελίδα 6 του gsis....."Τα υβριδικά αυτοκίνητα με κινητήρα του οποίου οι εκπομπές ρύπων είναι σύμφωνες με τις ισχύουσες διατάξεις για τα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας της Οδηγίας 94/12/ΕΚ ή μεταγενέστερης, καθώς και τα ηλεκτροκίνητα, δεν υπόκεινται σε τέλος ταξινόμησης."
Είναι ένα pdf αρχείο
Αν θες στο στέλνω!
Detailing Madness
Είναι καλό "παράθυρο" αυτό αλλά με φόρο πολυτελείας τί γίνεται;
Ρώτησα γνωστό μου (με δυνατή πρόσβαση μέσα στη BMW) για εισαγωγή μτχ F11 520d (καλό εξποπλισμό, μέχρι 5-6Κ km) απο Αυστρία και μου έφυγε η μαγγιά απο τους φόρους και τέλη που πρέπει να πληρωθούν.
Δές:
Με αρχική τιμή τα 42.000¤ (τιμή Αυστρίας) η τελική του τιμή θα γίνει :
42.000¤ τιμολόγιο
+
7.000¤ Τέλος Ταξινόμησης
+
16.800¤ (Φόρο Πολυτελείας που είναι το 40% του τιμολογίου)
+
13.000 ΦΠΑ
Σύνολο 79.000¤ !!!
Όχι s3 pote φιλε

Κώστα καλώς ήρθες και σε αυτό το φόρουμ , και εχθές πέρασα έξω απο το μαγαζί σου μιας και είμαι τριήμερο στο διπλανό χωριό , αλλά δεν ήσουν μέσα να γνωριστούμε και απο κοντά . (Τα λέμε μόνο απο φόρουμ και fb) . Πάρε ενα Μ5 να ξενιασεις , ξεχνά τα Χ6να έχεις τουλάχιστον 500 να τσουλήσει λίγο