-
UBER ALLES ρε πστ μου....όλα τ'άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες....έρχεται η ώρα!!

Όσον άφορα το κόστος χρήσης/συντήρησης στο Μ3,για να μιλήσω προσωπικά, δεν με έχει προβληματίσει ΠΟΤΕ και το αμάξι το έχω συνέχεια σε καθεστώς preventive maintenance! Να είναι καλά ο Καζάκος!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έχει σώσει πολύ κόσμο απο χαραμοφάηδες ''συνεργειάδες'' και αντιπροσωπίες!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

-
The Following 7 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:
A8hnaios (16-11-14), aristent (16-11-14), bill_m3 (16-11-14), Leonidas_E39 (16-11-14), Skyline_IS (16-11-14), vagmag (16-11-14), zaharias (16-11-14)
-
Πλέον ferrari κ Porsche εχει κ πιο απλός κόσμος που δεν έδωσε τα 200.000-300.000 που έκανα καινούργια , αλλα 30.000-70.000 ευρω, κ ναι σκέφτεται κ το κόστος του συνεργείου .
Στη θεσσαλονικη πχ οι περισσότερες ferrari κ Porsche δεν πηγαίνουν σε αντιπροσωπεία , αλλα σε εξωτερικό συνεργείο που εχει κάνει πολυ όνομα τα τελευταία χρόνια .
Το ιδιο ισχύει για για τα Μ κ τον Καζακο.
Ειναι άνθρωποι φιλικοί, που νοιάζονται για το αυτοκινητο κ δεν αισθάνεσαι οτι σε βλέπουν σαν ευρω .
Πιθανολογώ κ εγω οτι η συντήρηση μια 911 turbo , να μην ειναι πολυ διαφορετική σε σχέση με ενα Μ3-Μ5 κλπ , κ αυτο με βάζει σε σκέψεις, μιας κ με τα ιδια ετήσια έξοδα μπορείς να εχεις μια άλλη γρήγορη εμπειρία ( μπορει απλα να θελω να το πιστεύω , για να εχω δικαιολογία στον εαυτό μου , σε περιπτωση που κάνω καμια απερισκεψία
)
Όσον αφορα την συλλεκτικότητα πχ των ferrari , θα την εκτιμούσα μονο αν ο ιδιοκτητης την έστελνε για service στην Ιταλία , οπως έκαναν παλιότερα κάποιοι κάτοχοι lamborghini ...
-
The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:
aristent (16-11-14), doctore (17-11-14), JiMk86 (16-11-14), Leonidas_E39 (16-11-14), pilot (16-11-14)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP