Να σας πω και εγω την γνωμη μου μιας και εχω προσωπικη αποψη!!
Θα συμφωνησω με τον pilot οτι σε πολλες περιπτωσεις ειναι πιο οικονομικη η κατοχη ενος 911 tt απο ενα Μ3 το οποιο για να πηγαινει συνεχεια σωστα θελει μεγαλη συντηρηση!!
Του Λευτερη το αμαξι δεν ειναι 800ps ειναι 680-700ps με φτιαγμενα τα Κ24 turbo σε 18g.Mε αυτο το setup μπορει να το λιωνει πραγματικα ολη μερα...το αμαξι δεν θα παθει ποτε τιποτα!!!
Για να καταλαβουν μερικοι την αντοχη του Gt1 block στην Αμερικη εχουν βγαλει με stock μοτερ πανω απο 900ps τροχο αρκετα αυτοκινητα....βεβαια δεν ξερω εαν πατανε συχνα 5ες-6ες αλλα τις ιπποδυναμεις αυτες τις εχουμε δει!!
Το δικο μου αμαξι ειχε μεγαλα turbo A3076 μεχρι και 3 μηνες.... εβγαζε 800ps στο 1.5bar αλλα επειδη η 3076 δεν εχουν πολυ ροπη στις μεσαιες δεν κουραζουν το μοτερ...το μονο προβλημα του GT1 block ειναι η πολυ ροπη στις μεσαιες...ετσι παθαινουν ζημια εαν βγαλεις πανω απο 100κιλα ροπης χαμηλα με stock block ...εαν βγαλεις μεχρι 90 εισαι οκ για παντα!!!
Για να καταλαβουν μερικοι τα νουμερα ευκολα με Α28 αρες τουρμπινες και 1.7bar το μοτερ βγαζει 105+ κιλα ροπης απο της 4.000rpm ...
Για να τελειωσω λοιπον ολο αυτο το post να σας πω οτι και εγω προσωπικα εως τωρα εχω αλλαξει εναν δισκο και μονο λαδια φιλτρα μπουζι! Στο αυτοκινητο ξαναεβαλα τα μαμα τουρμπο βεβαια γιατι αλλαξα προσανατολισμο.... δεν θελω πια ευθειες αλλα πιστα οπου ειδα οτι τα παει πολυ καλα...
και ενα video για να δειτε τι μπορει να κανει ενα 911tt με stock μοτερ!
Τωρα που τα ειδα παλι ...με επιασε μια νοσταλγια :-)