Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 35

Θέμα: μηχανισμος οροφης ζ3

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gupakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μη νομίζεις ότι η ηλεκτρική κουκούλα κάνει κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Είναι αρκετά ευαίσθητος ο μηχανισμός της και είσαι αναγκασμένος έτσι και αλλιώς να βγεις από το αμάξι όταν την ανοίγεις προκειμένου να διπλώσει καλά το πλαστικό τζάμι. Όταν είναι να κλείσει πάντως, γίνεται με μία κίνηση.

Θα κράταγα τη διάθεση σου για αλλαγές και τα χρήματα για τη διατήρηση της Ζ σε τέλεια κατάσταση.
    το αμαξι θελω να πιστευω οτι το εχω σε αριστη κατασταση
    σε σχεση δλδ με πως το πηρα μεσα σε ενα χρονο εχω αλλαξει αρκετα πραγματα οπως π.χ ολα τα υγρα λαδια ξυδια απο διαφορικο μεχρι υγρα τιμονιου το εβαψα εχω βαλει αλλο τιμονι σταρτ μπατον αναβαθμηση στα ηχεια κολαρα μαπ ψυγειο και αλλα γενικα το προσεχω για να το εχω δεν θελω να το δωσω... τωρα μενει νομιζω η κουκουλα και αν βαλω κανενα μηχανισμο χωρις να ξεφευγω πολυ γιατι οσο να ναι παντα κατι θα θελει παλιο αμαξι ειναι ασχετα που κανω τον μηνα το πολυ 800 χλμ σε λιγακι θα δω και για αμορτισερ μαλλον....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ducatista : 13-11-14 στις 12:49

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο compactM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    η καλυτερη περιπτωση, ειναι να βρεις κανα τρακαρισμενο (μπροστα) και να το γδυσεις...
    ετσι θα παρεις και οτι χρειαζεσαι και θα εχεις εικονα του τι πρεπει να αλαχτει και πως....

ψαξε για τρακαρισμενα
    εδω στην ροδο δεν το βλεπω....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ducatista Εμφάνιση μηνυμάτων
    το αμαξι θελω να πιστευω οτι το εχω σε αριστη κατασταση
    σε σχεση δλδ με πως το πηρα μεσα σε ενα χρονο εχω αλλαξει αρκετα πραγματα οπως π.χ ολα τα υγρα λαδια ξυδια απο διαφορικο μεχρι υγρα τιμονιου το εβαψα εχω βαλει αλλο τιμονι σταρτ μπατον αναβαθμηση στα ηχεια κολαρα μαπ ψυγειο και αλλα γενικα το προσεχω για να το εχω δεν θελω να το δωσω... τωρα μενει νομιζω η κουκουλα και αν βαλω κανενα μηχανισμο χωρις να ξεφευγω πολυ γιατι οσο να ναι παντα κατι θα θελει παλιο αμαξι ειναι ασχετα που κανω τον μηνα το πολυ 800 χλμ σε λιγακι θα δω και για αμορτισερ μαλλον....
    Εύχομαι να το προσέχεις πάντα έτσι!

Έχεις χρόνο να το ψάξεις με την κουκούλα (για πιθανή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί) και σίγουρα είναι μία αναβάθμιση καλή, απλά δεν είναι value-for-money κατά τη γνώμη μου (και ας έχω από μαμά στο δικό μου ηλ. κουκούλα). Τέλος έχε υπόψη σου ότι υπάρχει κάποια δυσκολία όταν "πειράζεις" την κουκούλα στο να τη 'φέρεις στα ίσια' της πάλι, ώστε να έχει το αμάξι μετά τη στεγανότητα που θες.

4. The Following User Says Thank You to gupakos For This Useful Post:

BILL007 (14-11-14)

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εύχομαι να το προσέχεις πάντα έτσι!

Έχεις χρόνο να το ψάξεις με την κουκούλα (για πιθανή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί) και σίγουρα είναι μία αναβάθμιση καλή, απλά δεν είναι value-for-money κατά τη γνώμη μου (και ας έχω από μαμά στο δικό μου ηλ. κουκούλα). Τέλος έχε υπόψη σου ότι υπάρχει κάποια δυσκολία όταν "πειράζεις" την κουκούλα στο να τη 'φέρεις στα ίσια' της πάλι, ώστε να έχει το αμάξι μετά τη στεγανότητα που θες.
    καταλαβα.. ευχαριστω παιδια που ασχοληθηκατε με το θεμα μου ελπιζω να βρω σε καποια στιγμη την ακρη ωστε να το κανω ηλεκτρικο!

Rides
    2

Προεπιλογή

Και μη νομίζεις ότι η ηλεκτρική κουκούλα κάνει κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Είναι αρκετά ευαίσθητος ο μηχανισμός της και είσαι αναγκασμένος έτσι και αλλιώς να βγεις από το αμάξι όταν την ανοίγεις προκειμένου να διπλώσει καλά το πλαστικό τζάμι. Όταν είναι να κλείσει πάντως, γίνεται με μία κίνηση.

Θα κράταγα τη διάθεση σου για αλλαγές και τα χρήματα για τη διατήρηση της Ζ σε τέλεια κατάσταση.
    Αυτό δεν το κατάλαβα.
    Εγώ κ όταν ανοίγω κ όταν κλείνω την κουκούλα μέσα κάθομαι

7. The Following User Says Thank You to prodigy7 For This Useful Post:

BILL007 (13-11-14)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο prodigy7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό δεν το κατάλαβα.
    Εγώ κ όταν ανοίγω κ όταν κλείνω την κουκούλα μέσα κάθομαι
    μαλλον εννοει οτι καμια φορα στο κλεισιμο, τσακιζει το πλαστικο τζαμι και πρεπει να βγεις να το διπλωσεις ομορφα.
    εμενα παντως σχεδον παντα, διπλωνει ομορφα και δεν χρειαζεται να βγω απο το αμαξι.

9. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

prodigy7 (13-11-14)

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαλλον εννοει οτι καμια φορα στο κλεισιμο, τσακιζει το πλαστικο τζαμι και πρεπει να βγεις να το διπλωσεις ομορφα.
    εμενα παντως σχεδον παντα, διπλωνει ομορφα και δεν χρειαζεται να βγω απο το αμαξι.
    ζηλευω

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς...για να αποφύγω πιθανό 'ατύχημα'....

Περιοχή
    Δράμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους επειδή το έψαξα για το δικό μου, είχα ενημέρωση από το συνεργείο ότι υπάρχουν 2 τύποι ηλεκτρικής κουκούλας. Αυτό μπορεί κάποιος να το καταλάβει όταν βγάλει την κουκούλα. Η τιμή σε έναν τύπο είναι 800 και αν είναι ο αλλος τύπος που απαιτείται για να μπεί είναι 1500 και η εφαρμογή είναι εργοστασιακού επιπέδου.....
    ///M-POWER

13. The Following User Says Thank You to KalpasM3 For This Useful Post:

ducatista (13-11-14)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KalpasM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλους επειδή το έψαξα για το δικό μου, είχα ενημέρωση από το συνεργείο ότι υπάρχουν 2 τύποι ηλεκτρικής κουκούλας. Αυτό μπορεί κάποιος να το καταλάβει όταν βγάλει την κουκούλα. Η τιμή σε έναν τύπο είναι 800 και αν είναι ο αλλος τύπος που απαιτείται για να μπεί είναι 1500 και η εφαρμογή είναι εργοστασιακού επιπέδου.....
    με τα λεφτα αυτα,,,μια χαρα ειναι και η χειροκινητη.

15. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

BILL007 (14-11-14)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP