-
Πολυ καλα τα γράφεις .
Δεν το ξερω το παληκαρι που λες , κ δεν αισθάνομαι οτι θα ηθελα να ζητήσω να με καλέσει καποιος . Άλλωστε πιο άνετα αισθάνομαι σε ενα φόρουμ , απο την ωρα που εχω γνωρίσει κάποιους ανθρώπους κ κάνω παρέα . Εδω για παράδειγμα , εχω κάνει φίλους , εκτιμώ ανθρώπους που κάνουμε παρέα κ μπορω να περάσω όμορφα είτε με το αυτοκινητο είτε απλα στον καφε κ την εκδρομή .
Αν κάποιοι απο τους φίλους μου βρισκόταν εκει ,τότε πιο εύκολα θα ακολουθούσα .
Δεν ξερω τα κριτήρια/ προδιαγραφές του speed sector , πέραν της πρότασης απο άλλο μελος .
Λογικό ειναι η προσπάθεια προστασίας του κλαμπ,να μας δημιουργεί την εντύπωση μιας ελιτίστικης ή σνομπ συμπεριφοράς . Κ εμένα δε μου αρέσει . Υπαρχουν ακριβά αυτοκινητα , περιουσίες ομως κ σημερα αυτο πρέπει να προσταυθει μιας κ κακόβουλοι μπορει να υπάρξουν πολλοι .
Εγω συμφωνώ οτι πρώτα ειμαστε άνθρωποι, κ οι σχέσεις μας δεν επηρεάζονται αρνητικά ή θετικά απο το τι οδηγούμε .
-
The Following 10 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:
alexm (09-11-14), aristent (09-11-14), Bazil Van Sinner (09-11-14), Civileng (11-11-14), gant (10-11-14), Leonidas_E39 (10-11-14), mark e92 (10-11-14), tokiko (10-11-14), VanVIC (09-11-14), Vassilis ///M (10-11-14)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP