Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: Σκέψεις για μπροστινό προφυλακτήρα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

αρχικά Μιχάλη σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια, δεν μου πολυαρέσει για δυο λόγους,πρώτον φοβάμαι πολύ ότι θα έχω θέμα με τους κωλόδρομους που έχουμε,και δεύτερον θέλω κάτι πιο απλό και να μην κάνει τόσο μπαμ εμφανισιακά.

Rides
    0

Προεπιλογή

https://m.ebay.co.uk/itm/251420730304?nav=SEARCH
    Η λέξη-κλειδί στην αναζήτησή σου ειναι "splitters".
    Τα φοράω κι εγώ (όχι σε carbon) στον Μ-pack προφυλακτήρα μου. Δες το garage μου.
    Αν και ειναι όμορφα,σε σένα δεν θα κανει μεγάλη διαφορά λόγω μαύρου χρώματος και θα είσαι μονίμως με το άγχος μην τα "ξυρίσεις".
    Δεν χαμηλώνει ο προφυλακτήρας,απλά εξέχουν από τον προφυλακτήρα,με αποτέλεσμα,σε περίπτωση έντονου "μπρουμυτίσματος" του εμπρός προβόλου,να ειναι τα πρώτα που θα "βρουν" κάτω,πριν τον κυρίως προφυλακτήρα.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Ε91 For This Useful Post:

BILL007 (08-11-14), Nikos320 (09-11-14), Vassilis ///M (08-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ε91 Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://m.ebay.co.uk/itm/251420730304?nav=SEARCH
    Η λέξη-κλειδί στην αναζήτησή σου ειναι "splitters".
    Τα φοράω κι εγώ (όχι σε carbon) στον Μ-pack προφυλακτήρα μου. Δες το garage μου.
    Αν και ειναι όμορφα,σε σένα δεν θα κανει μεγάλη διαφορά λόγω μαύρου χρώματος και θα είσαι μονίμως με το άγχος μην τα "ξυρίσεις".
    Δεν χαμηλώνει ο προφυλακτήρας,απλά εξέχουν από τον προφυλακτήρα,με αποτέλεσμα,σε περίπτωση έντονου "μπρουμυτίσματος" του εμπρός προβόλου,να ειναι τα πρώτα που θα "βρουν" κάτω,πριν τον κυρίως προφυλακτήρα.
    Σωστός Ε91 σαν splitters τα ψάχνω και εγώ, είδα τα δικά σου και μου αρέσει το κόψιμο που έχουν στα πλάγια όπως και το Ε91 σου γιατί το έχεις αστέρι, το λινκ που μου έστειλες δεν είναι με τέτοιο κόψιμο και αυτό είναι και το μεγαλύτερο θέμα μου, όσα έχουν ωραίο σχεδιασμό είναι για Μ3 για τον Μ πακ οι πιο πολλοί έχουν σαν αυτό που μου έστειλες που στα πλάγια ψιλό εξέχει και φαίνεται άσχημα, κατάλαβες τι εννοώ?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP