Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VasilisG85 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε, κατα 99,9% τα συμπτώματα που περιγράφεις οφείλονται στην ηλεκτρονική οθόνη του διζωνικού κλιματισμού. Το ίδιο ακριβώς ειχα πάθει κι εγώ, έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο με σένα. πρέπει να πάς σε κάποιον ηλεκτρονικό (όχι ηλεκτρολόγο, δεν θα ασχοληθεί). Να φανταστείς εγώ το πήγα σε κάποιον που επισκευάζει τηλεοράσεις. το κόστος είναι μηδαμινό. σε μένα έκανε μια απλή κόλληση στην πλακέτα απ΄ότι μου είπε. απλά άνοιξέ το και πήγαινέ του το ανοικτό. αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μου πμ.
    να συμπληρώσω, τα δικά μου συμπτώματα ήταν : δούλευε σαν τρελή η τροχαλία του air condition, η οθόνη μερικές φορές τα γράμματα φαινόντουσαν λιγότερο φωτεινά από το κανονικό,έβγαζε ότι να'ναι αέρα(ζεστό ή κρύο, ανάλογα με τα κέφια του)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VasilisG85 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να συμπληρώσω, τα δικά μου συμπτώματα ήταν : δούλευε σαν τρελή η τροχαλία του air condition, η οθόνη μερικές φορές τα γράμματα φαινόντουσαν λιγότερο φωτεινά από το κανονικό,έβγαζε ότι να'ναι αέρα(ζεστό ή κρύο, ανάλογα με τα κέφια του)
    Ευχαριστω βασιλη
    Τα συμπτωματα που περιγραφεις τα ειχα το 2005 κουνουσες την μπλε φυσα απο πισω δουλευε σταματουσε ή χτυπουσες λιγο το ταμπλο και ξαναδουλευε.
    Αλλαζοντας την μοναδα τοτε λυθηκε το προβλημα.
    Τωρα αυτο που εχω ειναι οτι δεν βγαζει αερα πουθενα. Καιεχω ψαξει οσα αναφερω στα προηγουμενα ποστ.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP