Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμενα με ανησυχει η φραση "προανείγγειλε" !!!! πολλα εχουν προαναγγειλει και στην πορεια τιποτα δεν εχει γινει!! αν δεν γινει νομος δεν πιστευω κανεναν πολιτικο !!
    Ισχυει απο τον Απριλιο του 14. Εγω εκανα τον Μαιο του 14 αρση ακινησιας και πληρωσα για 2λιτρο 440 ευρω, δηλαδη ολους τους υπολοιπους μηνες.
    Βεβαια το "τελη με τον μηνα" ...ειναι παραπλανητικο, καθως πληρωνεις τους μηνες μεχρι το τελος του χρονου.....!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισχυει απο τον Απριλιο του 14. Εγω εκανα τον Μαιο του 14 αρση ακινησιας και πληρωσα για 2λιτρο 440 ευρω, δηλαδη ολους τους υπολοιπους μηνες.
    Βεβαια το "τελη με τον μηνα" ...ειναι παραπλανητικο, καθως πληρωνεις τους μηνες μεχρι το τελος του χρονου.....!
    Ωστόσο δεν υπάρχει επιλογή να πληρώσεις μόνο πχ 1-2/2015 ...θα πρέπει να περιμένεις να μπει ο νέος χρόνος πρώτα...

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι ισχυει απο τον Απριλιο και μονο για το 2014! παντως ακουγεται οτι θα γινει μονιμο το μετρο .... !! μακαρι !!

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι ισχυει απο τον Απριλιο και μονο για το 2014! παντως ακουγεται οτι θα γινει μονιμο το μετρο .... !! μακαρι !!
    Καλο θα ηταν να ισχυει σνα μηνα κυκλοφοριας. Για καποιους(σαν εμενα) που λειπουν αρκετα συχνα στο εξωτερικο, το μετρο δεν πολυσυμφερει!

5. The Following User Says Thank You to tsaltinho For This Useful Post:

Ptboul (05-11-14)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλο θα ηταν να ισχυει σνα μηνα κυκλοφοριας. Για καποιους(σαν εμενα) που λειπουν αρκετα συχνα στο εξωτερικο, το μετρο δεν πολυσυμφερει!
    + 100000000000000
    συμφωνω....και εγω επειδη εχω εταιρικο και ενα μικρο δεν το χρησιμοποιω πολυ ....! οποτε θα με βολευε απιστευτα να ισχυει ανα μηνα!! δυσκολο να γινει γιατι δεν νομιζω πως το θελουν ... ειναι πιθανο να ασουν εσοδα και απο αυτοκινητα μικροτερου κυβισμου.... (περα απο τις τεχνικες δυσκολιες)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP