Θα βρω το ρετροφιτ έγγραφο και θα το ποστάρω...Yπομονή...
![]()
Θα βρω το ρετροφιτ έγγραφο και θα το ποστάρω...Yπομονή...
![]()
Βασιλη σε ευχαριστω πολυ! Εισαι πρωτοςΜη βιαζεσαι,οταν βρεις ευκαιρια!!
οπως βλεπεις δεν εχεις αναφερει κατι τετοιο γι αυτο και η αντιστοιχη απαντηση μου!!!τελος παντων δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση!!!
οριστε λοιπον και το retrofit για Ε46
ΥΓ προσεξε παλι οπως σου ειπα αν ειναι ιδια τα μπεκ!!!!!! καλη επιτυχια !!!
BILL007 (02-05-10)
Ναι φιλε Πανο εχεις δικιο..Απλα το ανεφερα στην επομενη απαντηση!!Ευχαριστω πολυ παντως που εγραψες τι ακριβως χρειαζομαι και τα τσεκαρα ακομη μια φορα παρολο που ειχα ολο το ριτροφιτ της BMW!!Εσυ εχεις κανει μονος την εγκατασταση?Γιατι απο οτι ειδα στο γκαραζ εχεις κανει και εσυ εκ των υστερων τοποθετηση ξενον.Συγχωρεσε με αν κανω λαθος!Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια και για το εγγραφο!!
εγω ναι εκανα μονος την εγκατασταση αλλα δεν εχω βαλει ακομα τα μπεκ τα οποια μαλλον μες την εβδομαδα θα βαλω και τελειωσα!!!!αν πιανουν λιγο τα χερια σου μπορεις να το κανεις αλλα θελει αρκετο ξυλωμα εσωτερικα το αυτοκινητο κατω παο το ταμπλω πανω απο τα ποδια οδηγου και συνοδηγου!!!αν εισαι θεσ/νικη θα σε στειλω σε εναν πολυ καλο ηλεκτρολογο να στο περασει!!!
Ρε μαγκες προσπαθω να περασω τα καλωδια.Εχω ομως το εξης προβλημα.Δε μπορω να ξεχωρισω θετικο-αρνητικο.Το μαυρο/καφε ειναι αρνητικο και το σκετο καφε θετικο η αντιστροφα?
Εννοω παιδια αν το διχρωμο ειναι θετικο και το μονοχρωμο αρνητικο ή το αντιστροφο.Ξερει κανεις?Το χω τωρα στο γκαραζ και παιδευομαι γιαυτο...
το καφε παει στην θεση 1 στην φυσα και το καφε μαυρο στην θεση 2 στην φυσα!το καφε ειναι γειωση
BILL007 (24-12-11)