Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε και πρέπει να στήνουμε κώλο δλδ οι ανίσχυροι επειδή θα παίζουμε με τον ισχυρό και θα του κανουν πλάτες ?Σταματήστε ρε παιδιά να σκέφτεστε σαν καρεκλοκενταυροι που δεν σας κουνάει κανείς !
    Βάλε την ομάδα σου στην θέση του ανίσχυρου και πες μου εσύ πως θα αντιδρούσες όταν έβλεπες -διάβαζες-άκουγες οτι έχει στηθεί ένας μηχανισμός που ισχυροποιεί "κάποιες" ομάδες εις βάρος σου?
    Θα έκανα μεταγραφές και θα έφτιαχνα τέτοια ομάδα που θα κέρδιζε και το "σύστημα". Υπάρχει όμως σύστημα υπέρ ενός ή αλλάζουν θέση ανάλογα με το ποιός θεωρείται ισχυρός κάθε φορά; Να σου πω και κάτι σε τελική ανάλυση, ωραία μπάλα θέλω να βλέπω κι ας το πάρει ο Ατρόμητος, αν το αξίζει. Δεν θέλω ούτε σπρώξιμο απο την διαιτησία, ούτε στήσιμο ομάδων. Καλούς παίκτες και προπονητές θέλω κι αν μου σφυρίξουν και δυο πλάγια ανάποδα, τι είχαμε, τι χάσαμε. Αν όμως δεν τους έχω αυτούς, και το ανάποδο πλάγιο ευκαιρία θα μου φανεί...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

Bitz (03-11-14), Konstantinos E60 (03-11-14)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα έκανα μεταγραφές και θα έφτιαχνα τέτοια ομάδα που θα κέρδιζε και το "σύστημα". Υπάρχει όμως σύστημα υπέρ ενός ή αλλάζουν θέση ανάλογα με το ποιός θεωρείται ισχυρός κάθε φορά; Να σου πω και κάτι σε τελική ανάλυση, ωραία μπάλα θέλω να βλέπω κι ας το πάρει ο Ατρόμητος, αν το αξίζει. Δεν θέλω ούτε σπρώξιμο απο την διαιτησία, ούτε στήσιμο ομάδων. Καλούς παίκτες και προπονητές θέλω κι αν μου σφυρίξουν και δυο πλάγια ανάποδα, τι είχαμε, τι χάσαμε. Αν όμως δεν τους έχω αυτούς, και το ανάποδο πλάγιο ευκαιρία θα μου φανεί...
    Βρε και την Μπαρτσελόνα όπως είναι να την ντύσω στα ασπρόμαυρα πρωτάθλημα δεν παίρνω...
    Πρέπει να βρεθεί και ο τρελος ομως που θα θέλει να χάσει λεφτά γιατι το μαγαζί που "κόβει" χρήμα είναι καπαρωμένο εδω και χρόνια.
    Τώρα το αν υπάρχει "σύστημα" και το πως δουλευει ακριβώς τι να σου πω..δεν ξέρω.Αλλα λένε οτι δουλευει καλά (είπαμε...καπαρωμένο το μαγαζί)

Οπως και να έχει την τελευταια Κυριακη του πρωταθλήματος είτε είναι ο Παοκ πρωταθλητης είτε οχι εγω την Δευτέρα παλι πρωι θα ξυπνήσω για να παω για αρμπάϊτ οπότε να'χαμε να λέγαμε ! Ωραία μπάλα θελω να βλέπω και εγω αλλα δεν την βλέπω και γι'αυτο εχω να πατησω στην Τούμπα απο το 2003.
    Το ξαναγύρισα στο μπασκετ, πηγαινω στο Παλατάκι και γουστάρω ! Οχι οτι βλέπω την υπερομαδα αλλα μόνο και μονο που οι πιτσιρικάδες τρέχουν και παλευουν σε καθε αγώνα εμενα με ευχαριστεί !

4. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

alexm (03-11-14), chrisgiapz3 (03-11-14)

Rides
    1

Talking

Μ αρέσει και η ανακοινωση της ΠΑΕ Αστέρας Τριπολιτσάς του κυρίου Μπροθρύλου πάντως.
    Που ως τίμια και καθαρή ομάδα συνχεχίζει να αγωνίζεται για να επιτύχει τον στόχο της να φτάσει κάποια στιγμή στην κορυφή.
    Η ομάδα που όλοι ξέρουμε πως έμεινε στην κατηγορία πριν 3 χρόνια.
    Πραγματικά σε ποιους νομίζουν οτι απευθύνονται;
    Μας θεωρούν όλους χρυσόψαρα και μακάκες;

ΥΓ. Λευτεριά στον αγωνιστή Μιχαήλ Ταμήλο
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

6. The Following 5 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

alexm (03-11-14), Bitz (03-11-14), chrisgiapz3 (03-11-14), Koyotte (03-11-14), TakisKal (03-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μ αρέσει και η ανακοινωση της ΠΑΕ Αστέρας Τριπολιτσάς του κυρίου Μπροθρύλου πάντως.
    Που ως τίμια και καθαρή ομάδα συνχεχίζει να αγωνίζεται για να επιτύχει τον στόχο της να φτάσει κάποια στιγμή στην κορυφή.
    Η ομάδα που όλοι ξέρουμε πως έμεινε στην κατηγορία πριν 3 χρόνια.
    Πραγματικά σε ποιους νομίζουν οτι απευθύνονται;
    Μας θεωρούν όλους χρυσόψαρα και μακάκες;

ΥΓ. Λευτεριά στον αγωνιστή Μιχαήλ Ταμήλο
    Το 2-1 με τον Ολυμπιακό δεν τους χάλασε πέρσι και με το 2ο γκολ οφσαιντ, ούτε ανακοινώσεις, ούτε τίποτα... Όσο είμαστε "τα καλά και συμφέροντα" προκοπή δεν θα δούμε, σε όλους τους τομείς...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αγγελος οπως παντα...

Τι φταιει ο Σπυροπουλος και ο Σαλπι και η τραγικη αμυνα....η Παναγια το ηθελε...

https://www.newsit.gr/default.php?pn...346158&catid=1
    Attached Images Attached Images

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

9. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

alexm (10-11-14), Konstantinos E60 (10-11-14), Ptboul (10-11-14)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Την καλημερα μου στον Νινο στον Γκαντ και ιδιαιτερα στον Καζακο

11. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

gant (10-11-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα