Σελίδα 7 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 567891757 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Rides
    1

Προεπιλογή

Συνομιλίες του Μαρινάκη δεν έχουμε ακούσει...κάποιου άλλου ακούσαμε, πολυμετοχικούΓια το ανύπαρκτο οφσαιντ υπέρ του ΠΑΟΚ, που έφευγε μόνος του ο παίκτης του Εργοτέλη εχθές, θα μας πείτε κάτι οι αντικειμενικοί; Για τη σφαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό που βαράγανε στο ψαχνό; Έδωσε εντολή ο Μαρινάκης να μη σφυρίζουν στην Τρίπολη τα οφσάιντ; Γιατί δεν έδινε εντολή να του δώσουν ενα πέναλτι, πιο εύκολο δεν ήταν; Για τα φαπίδια στην Ευρώπη (μήπως θυμάστε απο ποιά ομάδα αποκλείστηκε το καλοκαίρι ο ΠΑΟ; ) ο Ολυμπιακός φταίει; Ο ΠΑΟΚ τι συγκομιδή με τα καφενεία (η πλειοψηφία του ομίλου του) έχει κάνει ως τώρα;Υπομονή να τελειώσουν οι όμιλοι το Δεκέμβρη και θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος. Μέχρι τώρα, όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες παίζουν ταμπούρι με τον Ολυμπιακό, ένα άθλιο αντιποδόσφαιρο (κατενάτσιο το έλεγαν παλιότερα). Πως θα βάλει ο άλλος τα πόδια στη φωτιά, όταν σκέφτεται οτι αν τραυματιστεί θα χάσει το επόμενο μάτς στο CL; Χαρείτε τώρα, όσο μπορείτε, γιατί απο Δεκέμβρη προβλέπω -και το λέω τώρα και οχι εκ των υστέρων- τρελό γέλιο. Και μιας και κάνουμε την πλάκα μας, μην ξεχνάτε: ΓΙΑΝΝΑΡΑ, ΨΥΧΑΡΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!

2. The Following User Says Thank You to Koyotte For This Useful Post:

Bitz (03-11-14)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Μαϊκ είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας και να πειραζόμαστε μεταξύ μας...αλλα μην υποτιμούμε και την νοημοσύνη των άλλων !
    Σάπιο είναι όλο το εργο και το ξέρουμε ΟΛΟΙ μας.
    Σωστα....μερικοι ομως δεν το βλεπουν ετσι,ο Παναγιωτης εχει αναλωσει ολο το σαββατοκυρικο του στο να ποσταρει την αδικια του αστερα στο φβ....εφτασε στο σταδιο να κανει και αναμεταδοση λεπτο προ λεπτο τα σφαλτσοσφυρισματα,μας κρατουσε ενημερους σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου, ελπιζω να μην συνεχισει ολη την βδομαδα γιατι θα του βαλω πρασινο καναπε παλι και θα τσαντιστει

4. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

Konstantinos E60 (03-11-14)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αααα......και μην ασχολειστε με πρωτοσελιδα, αυτα ειναι για βλακες και αφελεις ωστε να πουλησουν και κανενα φυλο

6. The Following 3 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

alexm (03-11-14), DaywalkeR (03-11-14), Koyotte (03-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν θέλω να πάω την συζήτηση στο σοβαρό γιατί κάποιοι θα παρεξηγηθούμε στο τέλος, αλλά μετα τα πρωτοσέλιδα που με έκαναν και γέλασα, υπάρχει και η απάντηση του φίλου koyotte, αλλά υποθέτω ότι μας τρολλάρει
    και μιλάω συγκεκριμένα για αυτή εδώ την πρόταση

"Μέχρι τώρα, όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες παίζουν ταμπούρι με τον Ολυμπιακό, ένα άθλιο αντιποδόσφαιρο (κατενάτσιο το έλεγαν παλιότερα). Πως θα βάλει ο άλλος τα πόδια στη φωτιά, όταν σκέφτεται οτι αν τραυματιστεί θα χάσει το επόμενο μάτς στο CL;"

Δηλαδή μόλις άρχισαν τα αδερφα σωματεία - δορυφόροι του ολυμπιακού, να παίζουν τον ολυμπιακό, όπως παίζουν τόσα χρόνια με τον ΠΑΟΚ ή τον ΠΑΟ ή και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο στοιχειοθετείται αδικία υπέρ του ολυμπιακού;

318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε koyotte όλοι στον ιδιο βόθρο είμαστε. Αλλοι μέχρι το γόνατο αλλοι μέχρι την μέση !
    Αλλα εσείς ρε φίλε κάνετε μακροβούτια !!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμένα πάλι μου λείπει ο κυρ-Σάββας. Να μη βγει να πει κουβέντα για την ζούγκλα της Τρίπολης?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

10. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

TakisKal (03-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θέλω να πάω την συζήτηση στο σοβαρό γιατί κάποιοι θα παρεξηγηθούμε στο τέλος, αλλά μετα τα πρωτοσέλιδα που με έκαναν και γέλασα, υπάρχει και η απάντηση του φίλου koyotte, αλλά υποθέτω ότι μας τρολλάρει
    και μιλάω συγκεκριμένα για αυτή εδώ την πρόταση

"Μέχρι τώρα, όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες παίζουν ταμπούρι με τον Ολυμπιακό, ένα άθλιο αντιποδόσφαιρο (κατενάτσιο το έλεγαν παλιότερα). Πως θα βάλει ο άλλος τα πόδια στη φωτιά, όταν σκέφτεται οτι αν τραυματιστεί θα χάσει το επόμενο μάτς στο CL;"

Δηλαδή μόλις άρχισαν τα αδερφα σωματεία - δορυφόροι του ολυμπιακού, να παίζουν τον ολυμπιακό, όπως παίζουν τόσα χρόνια με τον ΠΑΟΚ ή τον ΠΑΟ ή και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο στοιχειοθετείται αδικία υπέρ του ολυμπιακού;

Ειλικρινά φίλε μου, καμία διάθεση για τρολλάρισμα δεν έχω. Όμως, αν όπως λες τα αδερφά σωματεία-δορυφόροι του Ολυμπιακού παίζουν τώρα τον Ολυμπιακό, όπως έπαιζαν τόσα χρόνια τους άλλους, δεν υπάρχει αδικία, σωστά; Οπότε γιατί φωνάζουν για στημένο πρωτάθλημα; Πες μου όμως και κάτι άλλο, εσύ ως φίλαθλος, απολαμβάνεις ενα παιχνίδι όταν η μια ομάδα τσεκουρώνει, διακόπτει συνεχώς το ματς, παίζει κάτω απο τη σέντρα κλπ ή όταν και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά, προσπαθώντας να δημιουργήσουν και οχι να καταστρέψουν; Πως είναι δυνατόν με Ατλέτικο και Γιουβέντους να κάνει 6-7 φάσεις, όσες κάνει δηλαδή (και περισσότερες μη σου πω) σε ενα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα;Είναι ο Αστέρας ισάξιος με Γιούβε και Ατλέτικο; Τα ματς αυτά τα πήρε με την διαιτησία;

12. The Following User Says Thank You to Koyotte For This Useful Post:

DaywalkeR (03-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε koyotte όλοι στον ιδιο βόθρο είμαστε. Αλλοι μέχρι το γόνατο αλλοι μέχρι την μέση !
    Αλλα εσείς ρε φίλε κάνετε μακροβούτια !!
    Φίλε Κωνσταντίνε, παντού και πάντα σε κάθε εποχή τον ισχυρό τον ακολουθούν και τον υποστηρίζουν κι αυτοί οι οποίοι είναι ετερόφωτοι. Τι θέλω να πω; Αν ο χ επόπτης ή διαιτητής σφυρίξει κάτι υπέρ σου, δεν σημαίνει οτι τον έβαλες εσύ. Μπορεί να πιστεύει οτι αν τα έχει καλά μαζί σου, θα βοηθηθεί ο ίδιος. Δες και στο εξωτερικό τι γίνεται, η Ρεαλ, η Μπάρτσα, η Μπάγερν, η Μάντσεστερ, η Μίλαν, η Γιούβε κλπ τα ίδια σφυρίγματα έχουν με την Χετάφε, την Βόλφσμπουργκ, την Μίντλεσμπρο, τη Μπρέσια; Τώρα για τα μακροβούτια, τι να σου πω, θυμάμαι διάφορα: Μπουμπλής, Κιάπε, πιστόλια, κοριούς σε αποδυτήρια, νικητή τελικού κυπέλλου με στρίψιμο νομίσματος, σβύσιμο προβολέων και Καραγκιοζόπουλο, χρέη που λιμνάζουν αλλά ενημερότητες δίνονται, εισιτήρια απο εκτυπωτές μετά απο έλεγχο του ΣΔΟΕ (και προς Βορράν) κι άλλα πολλά...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειλικρινά φίλε μου, καμία διάθεση για τρολλάρισμα δεν έχω. Όμως, αν όπως λες τα αδερφά σωματεία-δορυφόροι του Ολυμπιακού παίζουν τώρα τον Ολυμπιακό, όπως έπαιζαν τόσα χρόνια τους άλλους, δεν υπάρχει αδικία, σωστά; Οπότε γιατί φωνάζουν για στημένο πρωτάθλημα; Πες μου όμως και κάτι άλλο, εσύ ως φίλαθλος, απολαμβάνεις ενα παιχνίδι όταν η μια ομάδα τσεκουρώνει, διακόπτει συνεχώς το ματς, παίζει κάτω απο τη σέντρα κλπ ή όταν και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά, προσπαθώντας να δημιουργήσουν και οχι να καταστρέψουν; Πως είναι δυνατόν με Ατλέτικο και Γιουβέντους να κάνει 6-7 φάσεις, όσες κάνει δηλαδή (και περισσότερες μη σου πω) σε ενα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα;Είναι ο Αστέρας ισάξιος με Γιούβε και Ατλέτικο; Τα ματς αυτά τα πήρε με την διαιτησία;
    Φυσικά και θέλω να βλέπω ωραίο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ και όχι σύστημα "πούλμαν" και κλωτσίδια, αλλά αυτά για τα οποία γκρινιάζεις τώρα ως οπαδός του ολυμπιακού εγώ γκρινιάζω χρόνια τώρα, γιατί σε έδρες από τις οποίες εσύ σαν ολυμπιακός περνούσες αέρα και έπαιζες φιλικά εγώ σαν ΠΑΟΚ έφτυνα πολύ αίμα και ιδρώτα για να περάσω. Μην πέφτεις λοιπόν από τα σύννεφα τώρα που σου συμβαίνει κι εσένα.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

15. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

gant (03-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικά και θέλω να βλέπω ωραίο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ και όχι σύστημα "πούλμαν" και κλωτσίδια, αλλά αυτά για τα οποία γκρινιάζεις τώρα ως οπαδός του ολυμπιακού εγώ γκρινιάζω χρόνια τώρα, γιατί σε έδρες από τις οποίες εσύ σαν ολυμπιακός περνούσες αέρα και έπαιζες φιλικά εγώ σαν ΠΑΟΚ έφτυνα πολύ αίμα και ιδρώτα για να περάσω. Μην πέφτεις λοιπόν από τα σύννεφα τώρα που σου συμβαίνει κι εσένα.
    Τι να κρατήσουν κι αυτά τα έρμα τα συννεφάκια, πολύς κόσμος μαζεύτηκε! Τώρα που περνάς εσυ αέρας είναι οκ το πρωτάθλημα; Αν τελικά δεν το πάρεις, θα είναι και τότε οκ φαντάζομαι. Να τα λέμε απο τώρα για να μην κάνουμε τους μετά Χριστόν προφήτες. Εγω λοιπόν σου λέω απο τώρα, οτι απο το Δεκέμβριο, θα δεις τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει και τελικά να παίρνει το πρωτάθλημα. Να περιμένεις και μια φυσιολογική κοιλιά του ΠΑΟΚ και, χωρίς πλάκα, πολύ αμφιβάλλω αν θα τερματίσετε με τον Αναστασιάδη. Επίσης, μπορώ να σου προβλέψω και για ο,τι σε απασχολεί σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο

Σελίδα 7 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 567891757 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP