Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 104

Θέμα: ε46 καλυτερο στησιμο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον επαναφερω το θεμα, m pack ελατηρια δεν βρηκα πουθενα και προχωρησα στην δευτερη σκεψη μου, πηρα απο ενα φιλαρακι μου που εβαλε ρυθμιζομενη αναρτηση bilstein sport χοντρομπουκαλα και απο βδομαδα θα παω να παρω τα πιατελα του κιτ ανωμαλου οδοστρωματος. Ευελπιστω τις επομενες μερες να τα βαλω πανω στο αυτοκινητο και να τσεκαρω και τα top mount.
    quattro ist fur sissies

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον επαναφερω το θεμα, m pack ελατηρια δεν βρηκα πουθενα και προχωρησα στην δευτερη σκεψη μου, πηρα απο ενα φιλαρακι μου που εβαλε ρυθμιζομενη αναρτηση bilstein sport χοντρομπουκαλα και απο βδομαδα θα παω να παρω τα πιατελα του κιτ ανωμαλου οδοστρωματος. Ευελπιστω τις επομενες μερες να τα βαλω πανω στο αυτοκινητο και να τσεκαρω και τα top mount.

Ειχα ξεχασει να ενημερωσω το θρεντ. Εβαλα τα πιατελα τα οποια ειναι φτηνα οπως ειπατε σε σχεση με αυτο που προσφερουν, μαζι με τα bilstein μπροστα, τσεκαρα και τα τοπ μαουντ. Το αμαξι μπροστα ειναι κουτσουρο και δεν ειναι μαλακο οπως πριν. Σε συνδιασμο με του ελληνικους δρομους και τις 19αρες ειναι λουκουμι. Πολυ ωραιο στο ματι και το κρατημα αλλα δυστυχως απο ανεση ειμαστε κλαφτα χαραλαμπε. Οταν το βαρεθω παω για m pack ελατηρια παλι μαλλον.
    quattro ist fur sissies

3. The Following 3 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (16-06-15), nikos valvetronic (25-09-15), Vassilis ///M (15-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP