Σελίδα 24 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 14222324252634 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 231 έως 240 από 435

Θέμα: M3,M5,335,535 απορίες

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η αλλαγή που κάνω ( xtrail 2.0 d με 168000 του 2008 με καινούργιο ) δεν ειναι για να εξοικονομήσω χρηματα , αλλα αντί να δώσω στην επόμενη πενταετία σε τέλη , έκτακτη εισφορά κ διάφορα καυσίμων 10-12000 ευρώ , τα δίνω τώρα κ κυκλοφορώ την οικογένεια μου με αυτοκίνητο του 2014 .

Όσον αφορά το Μ5 , δε δικαιολογείται με κανένα οικονομοτεχνικό κριτήριο , αλλα μόνο ως αγχολυτικό !

2. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

pilot (31-10-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχθές έκανε η γυναίκα μου test drive το Suzuki scross κ ενθουσιάστηκε .
    Εύκολο , με καλή ορατότητα , καλό μοτέρ επίσης , οικονομικό ... 5,1 στη διαδρομή που έκανε , ετοιμοπαράδοτο κ τετρακίνητο ώστε να βοηθήσει κ τους κρύους μήνες του χειμώνα .

Το Octavia απορρίφθηκε λόγω μεγάλου όγκου . Το κασκαι δεν την ενθουσίασε τόσο για να περιμένουμε 6 μήνες . Κ εκει που ειμαστε πλέον έτοιμοι να κλείσουμε το Suzuki , είχα τη φαεινή ιδέα να συνεχίσουμε τη βόλτα μας στη Citroen .

Το αυτοκίνητο να διευκρινήσω θα το οδηγεί η γυναίκα με τα παιδιά συνήθως .... ( προσπαθώ να δικαιολογηθω κ να προλάβω το πολυ κράξιμο χαχαχαχα )

Εκει λοιπόν ανακαλύψαμε τα mpv ! C4 Picasso ! Ειναι σα διαστημόπλοιο μεσα έξω , έχει την καλύτερη διαρρύθμιση για οικογένεια , ευάερο , ευήλιο , 500 λίτρα χώρο αποσκευών , κ γενικότερη ευχάριστη διαμονή στο εσωτερικό .
    Μπήκαμε κ σε άλλες σκέψεις ... Άρεσε στη γυναίκα μου , θα έχουν σίγουρα τα παιδιά όμορφη διαμονή με τα μεγάλα παράθυρα , τα κουρτινακια , το ευρύχωρο εσωτερικό .
    Θετικό επίσης ότι το βάρος έχει κρατηθεί σε χαμηλά σχετικά επίπεδα 1349 κιλά .
    Αρνητικό η οδηγική ευχαριστιση φαντάζομαι καθώς κ το ειναι citroen !

Τώρα μπορείτε να κράξετε .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 31-10-14 στις 06:58

Rides
    0

Προεπιλογή

Υπερψηφίζω με χερια και με ποδια ένα C4 Grand picasso για την χρήση που το προορίζεις

Το cactus το είδατε ?

5. The Following 4 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Konstantinos E60 (31-10-14), pilot (31-10-14), vagmag (01-11-14), zizu (31-10-14)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχθές έκανε η γυναίκα μου test drive το Suzuki scross κ ενθουσιάστηκε .
    Εύκολο , με καλή ορατότητα , καλό μοτέρ επίσης , οικονομικό ... 5,1 στη διαδρομή που έκανε , ετοιμοπαράδοτο κ τετρακίνητο ώστε να βοηθήσει κ τους κρύους μήνες του χειμώνα .

Το Octavia απορρίφθηκε λόγω μεγάλου όγκου . Το κασκαι δεν την ενθουσίασε τόσο για να περιμένουμε 6 μήνες . Κ εκει που ειμαστε πλέον έτοιμοι να κλείσουμε το Suzuki , είχα τη φαεινή ιδέα να συνεχίσουμε τη βόλτα μας στη Citroen .

Το αυτοκίνητο να διευκρινήσω θα το οδηγεί η γυναίκα με τα παιδιά συνήθως .... ( προσπαθώ να δικαιολογηθω κ να προλάβω το πολυ κράξιμο χαχαχαχα )

Εκει λοιπόν ανακαλύψαμε τα mpv ! C4 Picasso ! Ειναι σα διαστημόπλοιο μεσα έξω , έχει την καλύτερη διαρρύθμιση για οικογένεια , ευάερο , ευήλιο , 500 λίτρα χώρο αποσκευών , κ γενικότερη ευχάριστη διαμονή στο εσωτερικό .
    Μπήκαμε κ σε άλλες σκέψεις ... Άρεσε στη γυναίκα μου , θα έχουν σίγουρα τα παιδιά όμορφη διαμονή με τα μεγάλα παράθυρα , τα κουρτινακια , το ευρύχωρο εσωτερικό .
    Θετικό επίσης ότι το βάρος έχει κρατηθεί σε χαμηλά σχετικά επίπεδα 1349 κιλά .
    Αρνητικό η οδηγική ευχαριστιση φαντάζομαι καθώς κ το ειναι citroen !

Τώρα μπορείτε να κράξετε .
    και καλα!...χαχαχααχ..έπιασαν τόπο οι απειλές μου!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

7. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

vagmag (31-10-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Tiguan - Q3?

9. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

vagmag (01-11-14)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μην πετάτε τα λεφτά σας σε Citroen, τα σημερινά μοντέλα δεν έχουν καμία σχέση με τα παραδοσιακά "ιδιαίτερα" citroen του παρελθόντος. Είναι τα φθηνά προιόντα μαζικής κατανάλωσης της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και τίποτε άλλο.

Εάν δεν πάρεις BMW (δηλαδή στην κατηγορία που κοιτάς το 2 Active tourer), δες για vag. Το νέο Passat είναι εκπληκτικό όχημα, και πίστεψέ με δεν υπάρχει καλύτερο οικογενειακό αμάξι από ένα Passat. Γνώμη μου πως οτιδήποτε άλλο εκτός από BMW και Vag είναι σαν να πετάς τα λεφτά σου στα σκουπίδια.
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

11. The Following 4 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

doctore (01-11-14), micz (01-11-14), stef (01-11-14), vagmag (01-11-14)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

look @ renault scenic

13. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

vagmag (01-11-14)

Rides
    0

Προεπιλογή M3,M5,335,535 απορίες

Εντελώς φιλικά. Vagmag, τη λύση του να τα διώξεις όλα και να πάρεις ένα Χ5 πετρέλαιο αυτόματο κλπ, και να συνδιάσεις τα πάντα (νορμαλ επιδόσεις) την έχεις σκεφτεί;

Το λέω αυτό γιατί είμαι της λογικής ότι ένα αμάξι πρέπει να το χαιρόμαστε καθημερινά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JiMk86 : 01-11-14 στις 18:06
    Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.

15. The Following User Says Thank You to JiMk86 For This Useful Post:

vagmag (01-11-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JiMk86 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντελώς φιλικά. Vagmag, τη λύση του να τα διώξεις όλα και να πάρεις ένα Χ5 πετρέλαιο αυτόματο κλπ, και να συνδιάσεις τα πάντα (νορμαλ επιδόσεις) την έχεις σκεφτεί;

Το λέω αυτό γιατί είμαι της λογικής ότι ένα αμάξι πρέπει να το χαιρόμαστε καθημερινά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Το εχω σκεφτεί πολλές φορές , αλλα χρειαζόμαστε 2 αυτοκινητα , μιας και μένουμε εκτός πόλης κ οταν λείπω για δουλεια πρέπει κατι να εχει γυναίκα μου να μετακινηθεί με τα παιδια .

Αν είχαμε μονο ενα οικογενειακο θα ηταν μαλλον 3 ή 5 touring και θα ηθελα να ειναι 35d !

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    look @ renault scenic
    Το καλύτερο 16αρι diesel μοτέρ ! Εχει μείνει ομως πισω σχεδιαστικά τόσο ερωτικά όσο κ εξωτερικά . Φαντάζομαι θα ανανεωθεί καποια στιγμή συντομα.

Σελίδα 24 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 14222324252634 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP