Διακοπτης αλαρμ -κεντρικου κλειδωματος...
Σπασμενα τα 3 απο τα 4 δοντακια του κεντρικου σωματος που μπανει χωνευτα η πλακετα με τα λεντ με αποτελεσμα να πατας και να μην κανει επαφη..
Διακοπτης αλαρμ -κεντρικου κλειδωματος...
Σπασμενα τα 3 απο τα 4 δοντακια του κεντρικου σωματος που μπανει χωνευτα η πλακετα με τα λεντ με αποτελεσμα να πατας και να μην κανει επαφη..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
κρεμασαν οι ταπετσαριες απο τα πλαϊνα κολονακι πισω μπρος και μπαζει νερα η πορτα του συνοδηγου. σαν μπερντες εγινε!
Μη τα συζητας αδερφε...
Δε βγαινουν και ευκολα...
Μη τα συζητας αδερφε...
Αν είχες μαύρα κολωνακια mpack ξήλωνες υφασμα τελείως και ήσουν έτοιμος...
BMW 320ci AC Schnitzer
παιδες ερωτηση..οταν αλλαζεις αντλια βενζινης χρειαζεται να το μπριζωσεις κιολας στον εγκεφαλο??? αν ναι γιατι??
την αλλαξα πριν κανα δυο μηνες απο λαθος εκτιμηση του μηχανικου..το ειχα αναφερει και σε παλαιοτερο ποστ μου τη θεμα ειχα με το αμαξι,τελικα ηταν αισθητηρας στροφαλου....
τσαμπα δλδ αλλαξα την αντλια βενζινης αλλα δεν πειραζει τωρα εγινε...
το τωρινο θεματακι που εχω ειναι οτι ενω το γεμιζω ο δεικτης φτανει μονο μεχρι τη μεση!!! σμρ εβγαλα την αντλια γτ νομιζα οτι δεν δουλευε το φλοτερ της ή οτι κολλουσε.οταν ομως τ κρατουσα στο χερι και κονουα το φλοτερ παλι ο δεικτης στο καντραν δεν ανεβαινε ποιο πανω απο τη μεση.....αααα εβαλα και την παλια επανω για τη δοκιμασω και κεινη κ μου εδειχνε παλι το ιδιο...
για πειτεεε.....
Δες μήπως μπήκε στραβά και βρίσκει το φλοτερ σε τοίχωμα του ρεζερβουάρ.
Καλησπερα.Μαιος 09,αγοραζω e46 1,6 μοντ.12/2003.Kανα 5μηνο μετα,αρχιζουν προβληματα με τα φωτα,τρεμουλο κινητηρα,σβησιματα.....Το πηγαινω σε ηλεκτρολογο που εξειδικευεται στην μαρκα,ανοιγει τον χωρο αποσκευων και βλεπω......χυμενα υγρα μπαταριας 45αρας...
Σαν αποτελεσμα,χαλασε το δυναμο,αυτοματος,αλλαγη,κτ .Καλο ειναι,να απευθυνομαστε σε τεχνικους που εξειδικευονται στην μαρκα,καθως,εχουν την εμπειρια,και την γνωση,να προλαβαινουν,δυσαρεστες καταστασεις....![]()