Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: M52B28 ΣΕ Ε30 316i 4door

Προεπιλογή M52B28 ΣΕ Ε30 316i 4door

Γεια χαρα σε ολη την παρεα.
    Μιας και ειμαι νεος στο φορουμ να συστηθω.Λεγομαι Κυριακος,μενω Ηρακλειο Κρητης και εχω στην κατοχη μου ενα λευκο e30 16αρι τετραπορτο του 88.
    Σκοπος μου(μιας και εχω στην κατοχη μου αμαξια και για απλη μετακινηση αλλα και για βραδυνες κοντριτσες)ειναι να γινει driftαδικο με οτι αυτο συνεπαγεται.Το μονο κακο ειναι οτι απο θεμα πιστας το Ηρακλειο εχει 1 και αυτη εγκαταλελειμενη,οποτε θεμα αγωνων προς το παρων το αφηνω και ξεκινω πιο πολυ για το ξεκαυλωμα μου και εν συνεχεια,αναβαθμιζομαι και προχωρω.
    Προσφατα επεσε στην κατοχη μου ενα e39 το οποιο μιας και πηγαινε για κοψιμο στο Σκραπ,μεσω γνωστου το κονομησα τσαμπα!Απο κινητηρα παρατηρησα το εξης:το καπακι του ειναι μονο βανος m52 και εχει σταμπα 2.5,προφανως 2.5λιτρο,αλλα ο κορμος γραφει στα νουμερα 28 6s1 17 A, που φαινεται για 2.8.
    Δεν γνωριζω αν ο original κινητηρας ηταν ο 2.8 ή ο 2.5,νομιζω δεν εχουν και πολλες διαφορες,παντως μπαινει λενε πανευκολα στο 30αρι.Εχω και την πλεξουδα και τον εγκεφαλο οπως και 5αρι σασμαν.

Θα αρχισω να ποσταρω μολις ξεκινησει το project φωτο μεχρι και να ολοκληρωθει το εγχειρημα.

Με βασεις αξονες κτλ τι θα αντιμετωπισω?
    κανει τιποτα αλλο απο το e39 στο 30αρι?
    Καθε προταση συμβουλη δεκτη,μιας και ειμαι ασχετος και τωρα προσπαθω να μπω στο κλιμα.

Ευχαριστω!

2. The Following 4 Users Say Thank You to kiriakose30 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (23-08-14), BILL007 (23-08-14), Dimitrios (28-10-14), panose30 (27-10-14)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαλός ήρθες Κυριάκο και καλή επιτυχια στο project σου.

Πιστεύω θα λύσεις όλες τις απορίες σου εδω μέσα,λίγη υπομονή να δούν το νήμα οι κατάλληλοι χρήστες.

Κράτα μάς ενήμερους.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Rides
    0

Προεπιλογή

O bassakos ειναι γνωστης στα ε30!

6. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (23-08-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλως ηρθες Κυριακο!!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι εννοεις ''εχει σταμπα πανω 2.5''??...Κανενα μοτερ τετοιο δεν γραφει πανω χαρακτηριστικα τετοια γραμματα...για βαλε μια φωτο του μοτερ σου να δουμε....
    Το σασμαν τι μαρκα ειναι,Getrag ή ZF??
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

...................... κ καλη συνεχεια......

Προεπιλογή ...

Ευχαριστω παιδια,μολις πριν 2 μερες ξεμπλεξα απο ενα σοβαρο οικογενειακο θεμα που με αναγκασε να το βαλω στην ακρη το project.

οτι εξελιξεις υπαρχουν τις ποσταρω..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι εννοεις ''εχει σταμπα πανω 2.5''??...Κανενα μοτερ τετοιο δεν γραφει πανω χαρακτηριστικα τετοια γραμματα...για βαλε μια φωτο του μοτερ σου να δουμε....
    Το σασμαν τι μαρκα ειναι,Getrag ή ZF??
    Στο καπακι επανω γραφει χαρακτηριστικα ''2,5'',αλλα δεν γνωριζω τι σημαινει..
    Απο σασμαν θα κοιταξω αυτες τις μερες και θα σου πω,αν και θα το βγαλω ολο το μοτερ μερικες φωτο να μου πεις μιας και πρεπει να εχεις το ιδιο αν θυμαμαι καλα απο το project σου που ειχα διαβασει..

Παντως στον κορμο πανω εχει τυπωμενα τα νουμερα 28 6S1 17 Α,που νομιζω οτι αντοιστιχει σε 2.8

Δεν γνωριζω πολλα απο bmw και απο στησιμο για drift,οτι μπορεις και γνωριζεις πες μου!
    το ολο project θα γινει σε καροτσα e30.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ας ξεκινησουμε με το τι μοτερ φορας και τα υπολοιπα τα βρισκουμε στην πορεια οσο θα φτιαχνεις πραγματα....Εγω 28αρι φοραγα,αλλα στην πορεια εγινε 2.5λιτρο.....Ειμαι περιεργος να δω που γραφει αυτο το ''2.5'' το καπακι σου
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP