-
Καλησπερα και απο εμενα,
Μολις επεστρεψα απο τις Σερρες και το φανταστικο μας διημερο.
Αρχικα θελω να ζητησω συγνωμη απο τον Στελιο, τον Γιωργο Gant και καποια αλλα παιδια που δεν καταφερα να αφιερωσω τον χρονο ωστε να μιλησουμε περισσοτερο αλλα μου ηταν πολυ δυσκολο γιατι επρεπε να ειμαστε εκει συνεχεια για να μην υπαρχουν προβληματα με την ροη του trackday αλλα και για να μπορω να κανω κανεναν γυρο.
Προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος οχι μονο γιατι ολα τα αυτοκινητα ηταν μοναδικα αλλα και για ολους τους οδηγους και το αριστο επιπεδο τους.
Για εμενα η επιτυχια του SpeedSector ειναι το να βλεπεις οδηγους με τοσο παθος, Ferrari-Porsche-Bmw και αλλα να κανουν πανω απο 80 γυρους μεσα στο Σ/Κ και φυσικα η παρεα!!!
Σχετικα με το δικο μου αυτοκινητο μπορω να πω οτι ηταν η μεγαλη εκπληξη και ειμαι πολυ χαρουμενος γι αυτο! Εαν και ηταν πολυ δυνατο την προηγουμενη φορα που ειχα βρεθει στις Σερρες με 800ps στην μεγαλη πιεση και 680 στην μεσαια οι χρονοι μου ηταν τραγικα χειροτερη λογο οτι η δυναμη ερχοταν πολυ αποτομα και εχανε προσφυση!
Ετσι αποφασισα να ξαναβαλω τα μαμα turbo με λιγη πιεση για την ωρα και 530ps και το αποτελεσμα ηταν 1.27.600 ,χρονος που εγινε με αρκετα λαθη. Πιστευω οτι το αυτοκινητο με πιο προσεκτικη οδηγηση μπορει να γυρισει στο 1.25 φυσικα με τα σωστα ελαστικα!!!
Και παλι ευχαριστω για τα καλα σας σχολια και συντομα θα σας ανεβασω και εγω υλικο απο τους φωτογραφους μας!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TTS05 : 20-10-14 στις 23:00
997 Turbo
-
The Following 11 Users Say Thank You to TTS05 For This Useful Post:
A8hnaios (21-10-14), aristent (21-10-14), chief (21-10-14), chrisgiapz3 (20-10-14), EVERGET (21-10-14), gant (20-10-14), nikos valvetronic (21-10-14), pilot (21-10-14), steliosm46 (21-10-14), vagmag (21-10-14), VanVIC (21-10-14)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP