Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Εγκατάσταση Νοva

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δε χρειάζεται να είσαι σε κανάλι free. Ο αποκωδικοποιητής που σου έδωσαν έχει και έλεγχο στάθμης σήματος. Αν λοιπόν τον συνδέσεις με την τηλεόραση, βάλεις τα στοιχεία του hotbird (τα έχει ήδη περασμένα) και μετά πας στο μενού ανίχνευση σήματος, θα μπορέσεις να δεις τι σήμα πιάνεις. Εγώ έκανα την εγκατάσταση μόνος μου χωρίς πρότερη εμπειρία και τελικά έπιασα 89 στάθμη σήματος με 100 ποιότητα. Το μόνο που χρησιμοποίησα ήταν μια πυξίδα για να βρώ τις μοίρες που έπρεπε να γυρίσω το πιάτο (απο το iphone η πυξίδα) και είχα ως μπούσουλα τα άλλα nova πιάτα γύρω. Προσοχή στην κλίση του LNB γιατί αν δεν το έχεις στις μοίρες που πρέπει (νομίζω 13) δεν πρόκειται να συντονίσεις. Εγώ έκανα λάθος στην αρχή, γιατί το LNB που είχε μέσα το πακέτο, είχε κάτι γραμμές στο πλάι για ένδειξη κλίσης και το είχα βάλει πλάγια (δηλαδή σχεδόν παράληλα με το έδαφος με 13μοίρες κλίση) αλλά τελικά ήθελε όρθιο (κάθετο προς το έδαφος με την κλίση προς τα δεξιά).
    Νομίζω πως είναι κρίμα να δώσεις ένα 70άρι για τον τεχνικό, αφού τόσο είναι η ταρίφα. Αν θες και είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να σε βοηθήσω, έστω και χωρίς πεδιόμετρο...

2. The Following 2 Users Say Thank You to fast-enough For This Useful Post:

bmwcompactjohn (01-05-10), Κωνσταντίνος (01-05-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP