Εγώ θα σου πρότεινα βενζίνη και με πινέλο εκτός αν μπορείς να βρεις το παρακάτω καθαριστικό. Δε θα σου κάνει ζημιά.
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα βενζίνη και με πινέλο εκτός αν μπορείς να βρεις το παρακάτω καθαριστικό. Δε θα σου κάνει ζημιά.
![]()
sierra (16-10-14)
Καλημερα και ευχαριστω για το ενιαφερον!
Πηρα ενα σουαζ σημερα λιτρου μια και τα πολλα τα εβγαλα με τριψιμο
Μου εχουν μεινει καποια δυσπροσιτα σημεια του κινητηρα και του πλαισιου που δεν εχει γυρω πλαστικα κλπ!
Οποτε με προσοχη θα το καθαρισω!
Σημερα θα του περασω και την πλεξουδα επανω και θα ξεκινησω να περασω μεμβρανη τα πλαστικα και το τεποζιτο!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Bazil Van Sinner (16-10-14), Ptboul (17-10-14), sierra (16-10-14), tokiko (16-10-14)
Συνεχιζουμε ακαθεκτοι
Πολυ σουαζ σημερα ......και οντως εκανε δουλεια !
Καλωδιωση κομπλε ......το μηχανκι ξαναπηρε μπρος αφου ελυσα για ασφαλει το καρμπυρατερ και το στεγνωσα!
Μπηκε ψυγειο - σωληνωσεις πισω φτερο κτλπ !
Τωρα ξηλωσα εξατμιση και μαρσπιεδακια για καθαρισμα και γυαλισμα!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Bazil Van Sinner (17-10-14), compactM3 (17-10-14), Dimimav (17-10-14), nikos1400 (16-10-14)