Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Εγκατάσταση Νοva

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτές τις μέρες τρέχει μια προσφορά της Forthnet η οποία είναι η εξής :
    Forthnet 2 Play το γνωστό πακέτο δηλαδή με απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά, 60' προς όλα τα δίκτυα κινητών και απεριόριστο broadband έως 24 Μbps
    +
    Nova Start Pack στην τιμή των 40,57 τον μήνα. Οσα πληρώναμε δηλαδή μόνο για τις υπηρεσίες της Forthnet.
    Το Nova Start Pack περιλαμβάνει 4 ειδησεογραφικά κανάλια, 3 παιδικά, 3 ντοκυμαντέρ, 4 αθλητικά και το σπουδαιότερο......Motors TV

Πληρώνεις επιπλέον τον αποκωδικοποιητή 49,80 ¤. Το "πιάτο" το κάνουν δώρο.
    Εκανα την αίτηση χτες και μου έδωσαν τον εξοπλισμό.
    Δεν έχω ιδέα περι δορυφoρικών κ.τ.λ.
    Είπα να το κάνω μόνος μου μπας και γλυτώσω το κόστος του τεχνικού.
    Εβαλα το πιάτο στο μπαλκόνι να κοιτάει στο περίπου όπου κοιτάνε και άλλα πιάτα που βλέπω σε άλλα μπαλκόνια. Αποτέλεσμα ? Τζίφος.
    Κάνει σάρωση άλλα δεν βρίσκει τίποτα.
    Σε κάποιο site κάποιος πρότεινε αυτό το link https://www.dishpointer.com/
    που βάζεις τον δορυφόρο που θέλεις να πιάσεις, ορίζεις το σημείο του σπιτιού σου και σου δείχνει προς τα που πρέπει να κοιτά το πιάτο. Αλλά και πάλι δεν έκανα τίποτα.
    Ξέρει κανείς να βοηθήσει ;
    Πρέπει να το πάω στην ταράτσα ; Η αλήθεια είναι ότι το μπαλκόνι είναι λίγο "κλεισμένο" ως προς τα περισσότερα σημεία του ουρανού.
    φιλε μου εχω βαλει αμετρητους αποκωδικοποιητες νοβα και γενικα οτι εχει σχεση με δορυφορικα και ελπιζω να σε βοηθησω οσο μπορω.ας αρχισουμε απο το πιατο.το πιατο μπορει να μπει και στο μπαλκονι αρκει ομως να εχει αερα μπροστα χωρις να υπαρχει καποιο κοντινο εμποδιο.αν δεν εχει απλα εσχατη και καλυτερη λυση ειναι η ταρατσα.συνεχιζουμε με ρυθμιση του πιατου.το πιατο σου πρεπει να αναζητησει ενα και μονο δορυφορο με την ονομασια hotbird αφου μονο σε αυτον εκπεμπει η νοβα.οτιδηποτε αλλος δορυφορος μας ειναι αχρηστος γιατι πολυ απλα εκει δεν υπαρχει συχνοτητα νοβα και επομενως δεν εχουμε και εικονα.τωρα το που πρεπει να σταθει το πιατο αυτο ειναι αναλογα την περιοχη που βρισκεσαι.εδω χρειαζομαστε το πεδιομετρο το μηχανημα που αναζητα δορυφορους και μας καθοδηγει στο αν πρεπει να γυρναμε το πιατο δεξια η αριστερα αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει γυρναμε το πιατο συμφωνα με το που βλεπουν η διπλα κεραιες ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ δεν σημαινει παντα πως γυρναμε στη σωστη κατευθυνση γιατι πολυ απλα η διπλα κεραιες μπορει να βλεπουν σε αλλο δορυφορο που εμας δεν μας χρειαζεται.για να γινουν ολα αυτα απο τη στιγμη που δεν εχεις πεδιομετρο πρεπει υποχρεωτικα να ειναι στο ον η τβ να την εχεις κοντα σου και υποχρεωτικα να ειναι ηδη συνδεμενο το ταψι.ο αποκωδικοποιητης πρεπει να ειναι ανοιχτος σε καποιο καναλι free αν υπαρχει και οχι σε καποιο καναλι νοβα γιατι και σημα να βρεις παλι δεν θα εχεις εικονα αφου πρεπει να ενοργοποιηθει η καρτα σου και αυτο γινετε αφου πρωτα βρεις το σημα και μετα κανεις ενα τηλ στη νοβα πως εισαι ετοιμος απο σημα.το σημα να το ψαξεις γυριζοντας την κεραια ελαφρα και παντα ανα ενα ποντο και οχι μονο δεξια αριστερα αλλα και πανω κατω.

2. The Following 4 Users Say Thank You to ART1 For This Useful Post:

bmwcompactjohn (01-05-10), Kostas_1 (01-05-10), Vasilis (01-05-10), Κωνσταντίνος (01-05-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP