Σιγά μην κάτσω Πάνο να καταλάβω τι θέλει να πει ο άρχοντας έχω και δουλείες να κάνω ΑΣΕ που προτιμώ τοις αναρτήσεις σου στο φορ βιουιγκ πλεζουρ εκεί τουλάχιστον βγάζεις νόημα ποιο ευκολα !!!!!!
Χαχααχααχαχ
Σιγά μην κάτσω Πάνο να καταλάβω τι θέλει να πει ο άρχοντας έχω και δουλείες να κάνω ΑΣΕ που προτιμώ τοις αναρτήσεις σου στο φορ βιουιγκ πλεζουρ εκεί τουλάχιστον βγάζεις νόημα ποιο ευκολα !!!!!!
Χαχααχααχαχ
Ptboul (15-10-14)
σε ολα τα bmw που ειχα εβαζα aral κ στο Μ3 βαζω castrol. κ τα αλλαζω καθε 5000χλμ κ καθε δευτερη αλλαγη μαζι κ φιλτρο λαδιου κ βενζινας τα μπουζι γυρω στα 20000χλμ περιπου.....
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Το φίλτρο λαδιού πάει πακέτο πάντα με τα λάδια. Είναι λάθος χοντρό να μην αλλάζεται με κάθε αλλαγή λαδιών...και μιλάμε για 5¤ κόστος μπροστά στα πολλά ¤ των λαδιών...
Ε36 M44Β19
skaros (16-10-14)
Αλλαζε τα καθε 7 και μη πετας τα λεφτα σου![]()
BILL007 (16-10-14)
Καλημερα καλημερα!
Ωρα για αλλαγη και αργησα πολυ, αφου πατησα τα 7000κμ με τα λαδια αυτα!
Τεσπα....
Απο οταν το πηρα βαζαμε τα ΟΕΜ Bmw και 4 τελευταιες αλλαγες βαζω τα Castrol Magnatec! Δεν μπορω να πω μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι αφου δεν τσιμπαει και αλλωστε και ο Ν42 δεν ειναι και τερας για να δω διαφορες
Λεω να δοκιμασω ομως και κανα αλλο λαδακι ! Καμια προταση ?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Βασιλης (18-03-15)