Bazil Van Sinner (16-10-14)
οι εξοδοι ειναι το ιξωδες;
επικρατει μια χιονοθυελλα καπου εκει μεσα....
Μη τα συζητας αδερφε...
Leonidas_E39 (14-10-14), Ptboul (14-10-14)
Πάω να βάλω αλυσίδες!!!!!
Χαχαχαχχαχαχαχαχάχαχα
Z4 DCT (14-10-14)
Αν σας ειναι κατι απιθανο η απιστευτο απευθυνθητε εσεις σε καπιον εισαγωγεα λιπαντικων που εχει παει φυσικα σε εργαστηριο να δη το προιον που εισαγει και να δουμε τι θα σας πη απο κει και περα το,,,, ασχετος,,, η το'να δεν ειναι εξοδοι μετρησεων στο μικροσκοπιο ειναι κατι αλλο,,,,,πατε μιληστε ψαξτε και, τα λεμε , Εγω αυτα που λεω ΔΕΝ τα'ψαξα στο i-net εχω γνωστο εισαγωγεα λιπαντικων εχει παει Ολλανδια εχει δη τα εργαστηρια και ξερει το Προιον του τωρα απο κει και περα,,,,, ο καθενας οπως στρωνη κοιμαται αυτο ξερω
Π@π@ρια μεντολες!!!!!!!!!!!
Το καλyτερο λαδι ειναι το hawaian tropic to 10αριi,,,κατευθειαν εισαγωμενο... οχι οπως κατι μουφες καροτεν και κοπερτονε..ολο το καλοκαιρι αυτο εβαζα..ακουτε τον Γιωργαρο εμπιστευτειτε εισαγωμενα
Bazil Van Sinner (16-10-14), BILL007 (15-10-14), Leonidas_E39 (15-10-14), Panos 316T (15-10-14)
Απο εισαγωμενα μονο μπακαλιάρο υγραναλατο νορβηγιας παρακαλώ !!!!!!!!!!
Συγγνώμη, δηλ. εσείς έχετε καταλάβει τι ακριβώς ερίζουμε;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
kostas 325 (15-10-14), Leonidas_E39 (15-10-14)
Οχι κύριε Πάνο μου αν ανάφερεστε σε εμένα αλλά πρεπει να φταίνε τα ληγμενα που περνώ χαχαχαχαχαχχαχαχαχα
Ptboul (15-10-14)
Όχι ρε, γενικά λέω. Έχετε καταλάβει τα γραφόμενα για να διαφωνήσετε; Αν ναι σας βγάζω το![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.