Ρε Γιώργη θα μας χαζεψεις τωωρα ναουμε? Εχεις δει το αμάξι σου πως καπνίζει απο πίσω που μας λες οτι δεν εκαψες λάδια με τα τηγανελαια που βάζεις σαν σόμπα καπνίζει δεν είναι δυνατον. Αυτό που λες
Ρε Γιώργη θα μας χαζεψεις τωωρα ναουμε? Εχεις δει το αμάξι σου πως καπνίζει απο πίσω που μας λες οτι δεν εκαψες λάδια με τα τηγανελαια που βάζεις σαν σόμπα καπνίζει δεν είναι δυνατον. Αυτό που λες
Δηλαδή μας λες ότι σου έκαψε το 10-60 που προορίζεται για κλασικές και παλιές μηχανές λόγο μηχανικών ωστηρίων και ότι κώλωσε στο 10-40...?![]()
φιλτατοι κυριοι μια στιγμη μια στιγμη ,,,,,,,,,,μη λεμε οτι θελουμε αν δε Ξερουμε.
το 850CSI απο τον κατασκευαστη για να ερθη σε πληρη θερμοκρασια ερχετε απο τους 91 εως 95 β.c. τοτε οι αισθηττηρες δουλευουν τα μονοξειδια στο max εχετε δει αλλα Δωδεκακυλινδρα? ferrari gt lambo κ.α. το ιδιο συμβαινει το λαδι με αυτα δεν εχει να κανει τιποτε απολυτως δεν ειναι ιδια λειτουργεια με 4κιλινδρα η εξακιλινδρα καμια σχεση δες τε και αλλα και θα με θυμηθητε αν δεν υπηρχε σ αυτα τα μοτερια σωστη επαρκεια λαδιου εκει τελειωνε το θεμα μη μπερδευετε αλλα ανταλων
Μάλλον φιλτατε μας τσαμπουνας ότι σου κατέβει μιας και δεν εχεις δει πως καπνίζει σαν σόμπα το csi σου . μήπως να ανεβασουμε και το βίντεο που βαρανε τα ωστηρια σου το βράδυ που τρεχαμε στην Κατερίνη. Αντε ποια βραδυατικα
και παλι το 850CSI στο ρελαντι δεν ερχετε στους 91 βαθμους δεν ειναι τυχαιο που το αυτ. διαθετει 2 συστηματα motor Fluid Cooling και με Υδραργυρο (φτερωτη) αλλα υπαρχει και φουσκα στο ψυγειο του μοτερ και μεσω εγκεφαλων υπαρχει και βοηθητικο Βεντιλατερ με 2 σκαλες αργη γρηγορη για ενδεχομηνη μη καλυψη ψυξης της φτερωτης
Το αυτ, μου για να ερθη στην Νορμαλ σωστη θερμοκρασια πρεπει να δωση καπιες στροφες για καπιο μικρο φυσικα χρονικο διαστημα το οργανο θερμοκρασιας αν δειχνη φεριπην στη μεση δε λεη τιποτα το αυτ. μπορει να εχει και 65 β. και 70 η και 85 .σε ολες αυτες το οργανο παλι στη μεση δειχνη + και των 91-95 την σωστη εντολη ετοιμης θερμοκρασιας την δινουν οι εγκεφαλοι οταν υπαρχει ομοιομορφα και στοις 2 εξαδες του μοτερ
Αυτο Εγω το γνωριζω εμπειρικα αν σκισω στα κοκκινα στην σωστη θερμοκρασια και καπνιση Εγω απλα το αυτ. το χανω το δινω δωρο, ετσι?
Δες και αλλα δωδεκακιλινδρα πως δουλευουν μαθε πρωτα αν Νομιζεις οτι γνωριζεις καλυτερα απο μενα το 850CSI ρωτα αντιπρωσοπειες τον αδαμιδη το τρικαλιωτη πανω σ αυτα που σου λεω και θα με θυμηθης τωρα αν παιρνουμε στα σοβαρα βιντεακια γιουτουμπ και μικυ μαους,,,,,,,,,,,,, τοτε φιλε τζαμπα η κουβεντα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 850CSI : 13-10-14 στις 19:32
Αυτό λέω και εγώ τζάμπα καίει η λάμπα!!!!!!!
Ναι πολυ απλα φιλε μου το αυτ. μου δεν κανει στην προδιαγραφη και στους εξοδους του 10-60. αν ηθελα 10-60 μπορουσα να μου στειλουν απο γερμ. κατευθειαν.
σωστο και γνησιο και οχι μουφες ελληνικης αγορας αλλα δεν κανει για μενα
Το 10-60 ειναι λαδι με εξοδους για 4 βαλβ. ανα κιλινδρο βανος GTI με μικρη ποσοτητα στο καρτερ κ.α.
δλδ. αυτ. που εχουν μικρη χωριτικοτητα λαδιου στο μοτερ 3-4 λιτρα για εκει ειναι ο.κ. στο χωρο λειτουργειας ενος μοτερ ανα δευτερολεπτο ανεβαινει απο την αντλια περιπου 500-600 μλγκ λαδι και , οταν μισο κιλο καυτο λαδι πεφτει σε 3 και 4 κιλα τοτε δημιουργει προβλημα γιατι η ποσοτητα ειναι λιγη και 3 ψυγεια να βαλης δεν επαρκουν οποτε χρειαζετε ενα λαδι που οι εξοδοι του πρεπει να αντεχουν σε τετιες θερμοκρασιες και περιστασεις
αλλα σε μενα ομως οταν μισο κιλο πεφτη μεσα σε 7μιση απο 8 κιλα συνολικη ποσοτητα δεν , τρεχει τιποτα οποτε το λαδι παντα ανεβαινει κρυο και φρεσκο το 10 -40 full synthetic ειναι αρκετο
δεν ειναι τυχαιο που ο κατασκευαστης στο 850CSI δεν εβαλε καν οργανο θερμοκρασιας λαδιου αφου σου λεει οτι οσο και να σκιζης το μοτερ αυτο στο μανισιο κοφτη 6.500 εως 7.000 στρ. no problem
Tι ειναι οι εξοδοι του λαδιου αφεντικο?
Bazil Van Sinner (16-10-14), wheelman (13-10-14)
ειναι οι εξοδοι που κανει το λαδι στο μικροσκοπιο οταν το καυτηριασεις στις πιο δυσκολες συνθηκες εκει μαλιστα το 10-60 (οχι μονο της Castrol ολα συνολικα)
το 10-60 εχει τις καλυτερες εξοδους στο να μη χανει την λιπανση απο τις πιο δυσκολες συνθηκες ,
σωστα αλλα δεν παει να πει αυτο οτι ειναι για ολα τα αυτ. καλυτερο π,χ, σε μενα με 8 κιλα λαδι στο μοτερ ,,,ειναι αχρηστο το 10-40 Full Synthetic ειναι Υπεραρκετο.
ενω το 10-60 το δικο μου το τσιμπησε ειναι για DOHC κεφαλαρια Turbochargers GTI και δε συμαζευετε
Θα σιου πω ενα παραδειγμα ειναι σαν ενας ανθρωπινος Οργανισμος να παρει ενα ρωφημα που να ειναι εμπλουτισμενο με ειδικο φαρμακο προστασιας π.χ. στους διαβητικους.
ε δε χρειαζομε τετιο Ροφημα π.χ. εγω, αφου μ'ενα ποτηρι νερο η πορτοκαλαδα καλα ειμαι εκεινο το ροφημα γιατι να το παρω μειωνεκτιμα και παρενεργειες θα'χω παρα οφελος
Εκτος απο ασχετος εισαι και επικινδυνος. Θα τα διαβασει καποιος που ΔΕΝ ξερει απο αυτα, και θα τον παρεις στο λαιμο σου. Ασχετε.
Leonidas_E39 (13-10-14)