Μάλλον φιλτατε μας τσαμπουνας ότι σου κατέβει μιας και δεν εχεις δει πως καπνίζει σαν σόμπα το csi σου . μήπως να ανεβασουμε και το βίντεο που βαρανε τα ωστηρια σου το βράδυ που τρεχαμε στην Κατερίνη. Αντε ποια βραδυατικα
Μάλλον φιλτατε μας τσαμπουνας ότι σου κατέβει μιας και δεν εχεις δει πως καπνίζει σαν σόμπα το csi σου . μήπως να ανεβασουμε και το βίντεο που βαρανε τα ωστηρια σου το βράδυ που τρεχαμε στην Κατερίνη. Αντε ποια βραδυατικα
και παλι το 850CSI στο ρελαντι δεν ερχετε στους 91 βαθμους δεν ειναι τυχαιο που το αυτ. διαθετει 2 συστηματα motor Fluid Cooling και με Υδραργυρο (φτερωτη) αλλα υπαρχει και φουσκα στο ψυγειο του μοτερ και μεσω εγκεφαλων υπαρχει και βοηθητικο Βεντιλατερ με 2 σκαλες αργη γρηγορη για ενδεχομηνη μη καλυψη ψυξης της φτερωτης
Το αυτ, μου για να ερθη στην Νορμαλ σωστη θερμοκρασια πρεπει να δωση καπιες στροφες για καπιο μικρο φυσικα χρονικο διαστημα το οργανο θερμοκρασιας αν δειχνη φεριπην στη μεση δε λεη τιποτα το αυτ. μπορει να εχει και 65 β. και 70 η και 85 .σε ολες αυτες το οργανο παλι στη μεση δειχνη + και των 91-95 την σωστη εντολη ετοιμης θερμοκρασιας την δινουν οι εγκεφαλοι οταν υπαρχει ομοιομορφα και στοις 2 εξαδες του μοτερ
Αυτο Εγω το γνωριζω εμπειρικα αν σκισω στα κοκκινα στην σωστη θερμοκρασια και καπνιση Εγω απλα το αυτ. το χανω το δινω δωρο, ετσι?
Δες και αλλα δωδεκακιλινδρα πως δουλευουν μαθε πρωτα αν Νομιζεις οτι γνωριζεις καλυτερα απο μενα το 850CSI ρωτα αντιπρωσοπειες τον αδαμιδη το τρικαλιωτη πανω σ αυτα που σου λεω και θα με θυμηθης τωρα αν παιρνουμε στα σοβαρα βιντεακια γιουτουμπ και μικυ μαους,,,,,,,,,,,,, τοτε φιλε τζαμπα η κουβεντα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 850CSI : 13-10-14 στις 19:32