Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: Petlas ελαστικά

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αναμφίβολα η Τουρκικη αυτή εταιρία ελαστικών είναι ανερχόμενη.
    Προσωπικά,έχω μια μικρή εμπειρία απο ένα ενοικιαζόμενο 8θέσιο Φίατ που ενοικίασα στη Λέρο φέτος.Φορούσε Petlas και απο τα λίγα χλμ που έκανα δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα.Το μόνο που μου έκανε εντύπωση (και γιαυτο κοίταξα και τη μάρκα) ήταν οτι στρίγγλιζαν με το παραμικρό στις στροφές ή στην εκκίνηση στον ανήφορο.Κατα τα άλλα,κρίνοντας και απο τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου οχήματος δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Πιστεύω οτι,ότι πληρώνει παίρνει κανείς στα θέματα των ελαστικών και για το συγκεκριμένο ενοικιαζόμενο τα Petlas ήταν μια χαρά.
    Πάντως στα 30 χρόνια που έχω δίπλωμα και αυτοκίνητο στην κατοχή μου,δεν έβαλα ποτέ κάτι άλλο απο Michelin,Bridgestone,Continental,Goodyear.
    Μια φορά έβαλα Uniroyal και το μετάνοιωσα...
    Petlas δεν θα έβαζα ποτέ σε μια BMW.Δεν μπορεί να οδηγάς ένα αμάξι που ειναι σπορ ακόμη και στην πιο οικογενειακή του έκδοση και να φοράς ελαστικό φθηνής κατηγορίας απο έναν κατασκευαστή αμφίβολης τεχνογνωσίας...
    Aπο την άλλη βρεθήκαμε σε μια οικονομική κρίση με BMW και προσπαθούμε να κάνουμε οικονομία απο παντού...
    Θεμιτό σε κάποιους,αλλά στα λάστιχα οικονομία?

2. The Following 4 Users Say Thank You to GTZ For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-10-14), DIMITr|S (07-10-14), JiMk86 (07-10-14), menios (07-10-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP