Πολύ ωραία νέα και με ενδιαφέρον για τις χώρες που μπορούν να παρακολουθήσουν ένα τέτοιο πρωτάθλημα.
Ανεξάρτητα απο το αν εμείς θα το βλέπουμε ή όχι, αυτό δίνει το στίγμα των πραγμάτων που έρχονται.
Κατ΄αρχήν υπάρχει πρόβλεψη στα έξοδα για συμμετοχή σε Πρωτάθλημα (καλό)
Κατα δεύτερο η ώθηση που δίνει το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα στις φίρμες είναι τεράστια καθώς είναι αγαπημένο θέαμα στον αναπτυγμένο κόσμο - λόγος που έχει οδηγήσει τις εταιρείες να δείχνουν εκεί τη -δύναμή- τους στις τεχνολογίες (ντίζελ, αεροδυναμικά στοιχεία, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις κτλ).

Η μόνη ερώτηση που έχω, έχει να κάνει με το μοντέλο που θα χρησιμοποιηθεί, καθώς λογικά τότε θα πρέπει να βρίσκεται στην δύση του το σημερινό Μ3, εξ ού και ο προβληματισμός μου σχετικά με το timing.

Να υποθέσω πως θα υπάρχει μια παράταση της σειρά για αρκετά ακόμα χρόνια, ή πως θα είναι ο προπομπός για το μελλοντικό Μ που θα έρθει σχετικά έτοιμο?

Σαφέστατα και το μόνο που έχει σχέση με το μοντέλο παραγωγής είναι το καβούκι (και αν) αλλά το -τίθω- (κατα Αντζελα) σαν προβληματισμό.

Όσον αφορά στις παρατηρήσεις για την F1 δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος παραμονής καθώς πλέον είναι ξεκάθαρο πως η ατμοσφαιρική εξέλιξη έφτασε τα όρια του κόστους-απόδοσης και στην F/I πραγματικότητα που έρχεται πιό πολλά πράγματα θα μάθει κάποιος (αν τελικά οι αγώνες εξελίσσουν το είδος) απο το Λεμαν και το DTM, ίσως ακόμα και απο το ΠΠΡ - που οδήγησε γενεές και γενεές κατασκευαστών στην καταξίωση στα μάτια του κόσμου αλλά και στην δημιουργία πιστών οπαδών.

Αυτά.