Διαφωνω με τις μοντιφες αυτες και ειμαι καθαρα υπερ αλλου κινητηρα.
Διαφωνω με τις μοντιφες αυτες και ειμαι καθαρα υπερ αλλου κινητηρα.
Για αρχή θα μπει τελικά εξάτμιση απο εμπρος εως πισω και το φιλτροκούτι που έβαλα παραπάνω πιστευω 8 με 10 άλογα να τα πάρει θα δείξει,εκεντροφορο αργότερα γιατι όπως είπε και ο φίλος παραπάνω θέλει και προγραμματακι.
Και εγώ διαφωνώ με τις αδήλωτες μετατροπές,ακόμα και εδώ μέσα οι μισές μετατροπές και παραπάνω είναι αδήλωτες με ότι έννομες συνέπεις μπορεί να επιφέρει...
Αν έπμαινα σε αυτήν διαδικασία εννοείται θα το δήλωνα.Οπότε δε θα ασχολιόμουν καθόλου,θα πήγαινα κατευθείαν σε έτοιμο δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να κάνεις μετατροπή.Υπάρχουν εργοστασιακά που τα δίνουν πραγματικά τζάμπα.Ο μόνος λόγος για την μετατροπή είναι αν θες να το παίζεις τζαμπα μάγκας με 3λιτρο μοτεράκι και στην άδεια 1600...
Οπότε καλύτερα το τσιγκλισμένο 16άρι με όσα αλογάκια βγάλει και το κεφάλι ήσυχο,άσε που έτσι δεν είσαι έρμαιο της κάθε εισπρακτικής πολιτικης.
BILL007 (01-10-14), compactM3 (30-09-14), georggge46 (05-10-14)
παντωσ αν θελεισ υπαρχει ενα ν43 διλιτρο υπερκιβισμενο σε 2.200 εξακυλινδρο αλλα βεβαια θα χρειαστεισ κ αλλα πραγματα
Ενω εγω που το εκανα Μ3 τουμπανο και βιτρινα, το εχω στο υπογειο και δεν μπορω να το κυκλοφορησω οσο και αν θελω να το δηλωσω.....
Το εχω και το κοιταω και το βγαζω καθε 15-20 μερες στις 2 το πρωι βολτα γυρω στην γειτονια ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ για να μην στραβωσουν τα λαστιχα και να γυρνανε τα λαδια και τα γραναζια.....
Καιρος να καταλαβετε επιτελους, οτι ΑΝ ΔΕΝ αλλαξει ο νομος, οι μετατροπες ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΙΠΑΜΕ.
georggge46 (05-10-14)