Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: Αναβαθμιση φρενων σε Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

γιωργο. εμενα μου τα εφτιαξαν φιλοι που ειχαν εργαλεία και ορεξη να ασχοληθουν και μου στοιχισε ελαχιστα χρηματα η τροποποιηση στα σιαγονακια. σε τορνο που ειχα ρωτησει ,ειτε δεν ασχολούνταν ειτε ζητουσαν μεγαλα ποσα 200 ευρω

2. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

yorgos (30-09-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιωργο. εμενα μου τα εφτιαξαν φιλοι που ειχαν εργαλεία και ορεξη να ασχοληθουν και μου στοιχισε ελαχιστα χρηματα η τροποποιηση στα σιαγονακια. σε τορνο που ειχα ρωτησει ,ειτε δεν ασχολούνταν ειτε ζητουσαν μεγαλα ποσα 200 ευρω
    καπως ετσι θα γινει κ με την δικια μου, αν τελικα κανω αυτο το βημα για πισω..με προβληματιζει η διαδικασια :/

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα Γιωργο και καλως ηρθες. Εγω μια ερωτηση θελω να σου κανω, τα φρενα απο το 325 δεν σου φτανουν? Τα ζοριζεις πολυ? Μπαινεις πιστα? Στα ρωταω αυτα γιατι και γω αναρωτηθηκα οταν εφτασε η ωρα να αλλαξω δισκους-τακακια μηπως εβαζα κατι μεγαλυτερο. Ωραια τα μεγαλα φρενα αμα εχεις και μεγαλες ζαντες απλα εγω θεωρησα σωστο να μην τα πειραξω, ετσι κι αλλιως μεχρι 328 ιδια δαγκανα ειναι μονο η διαμετρος του δισκου αλλαζει. Τελος παντων σορρυ για την παρενθεση, εγω πιστευω με φρενα 330 θα δεις διαφορα και θα εισαι ικανοποιημενος με λογικο κοστος απο αυτα που ακουω και διαβαζω.

Οχι δεν μπαινω σε πιστα..αλλα ειναι καποιες στιγμες ειδικα σε αρκετα χιλιομετρα που το αισθανεσαι οτι δεν αρκουν τα φρενα κ τοσο....αλλα σε γενικες γραμμες "bigger is better"

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JiMk86 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως αν βάλει φρένα 330 χωράνε κανονικά στις 17άρες μαμά μιας κ έχει προβλευθεί απ το εργοστάσιο αυτό. Γιώργο τι ζάντες φοράς;

Sent from my iPhone using Tapatalk
    https://www.bmwstylewheels.com/bmw/98
    Νταξει κ η λογικη μου αυτο ελεγε,γι αυτο και δεν κολλαω για του 330 σε σχεση με την ζαντα...εκτος αν το τραβηξω λιγο παραπανω μπροστα για τετρα/εξαπιστονα...ΑΝ..!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP