-
Πέρασαν κάποιοι μήνες , πέρασαν αρκετές όμορφες στιγμές , πέρασαν αρκετές σκέψεις ...
Η καταναλωση εχει στρογγυλοκαθίσει στα 16,6 λίτρα/ 100 χλμ. Για το νούμερο αυτο φταίει η καθημερινή μου διαδρομη Παλαιοκαστρο - Ωραιοκάστρο - Μελισσοχωρι κ πισω . Στη διαδρομη αυτη ομως το Μ5 μου χαρίζει μεγάλη ευχαρίστηση .
Δενόμαστε , γινόμαστε ενα , γλυστραμε παρέα απο στροφή σε στροφή , γλυκά , άνετα , ευχάριστα , σχεδον ηδονικα, καθολου νευρικά , ... Σαν έρωτας ... Οχι σαν σεξ ...
Οταν ταιριαξει κ περάσω απο Νεάπολη , νιώθω παιδί , προσμονή ... Ανυπομονησία ... Όσο διαρκεί το φανάρι κοκκινο , κ μετα η προσπάθεια ξεκινά , γυρίζουμε , γεμίζουμε , ανανεωνομαστε , χαμογελαμε κ φεύγουμε με τις μπαταρίες μας γεμάτες .
Λογω κρίσης ομως εχουν περάσει πολλές σκέψεις απο το μυαλό μου . Η λογική λέει να το δώσω , ισως τουλάχιστο να το παροπλισω .
Η καρδιά θα έλεγε να το κράτησω να το χαρώ λιγο ακομα χωρις να ρίξω χρηματα κ να πάω στον επόμενο σταθμό... Αλλα αυτα σε αλλες ισως εποχές .
Δε συνηθίζω να κάνω σχέδια , αισθάνομαι οτι δεσμεύομαι να τα τηρήσω χαχαχαχα
Αφού το πλάνο ειναι να το κράτησω καναδυο χρόνια τουλάχιστο , σκεφτομαι καποιες αλλαγές κ θα ηθελα τη βοήθεια σας , τη γνώμη σας , τις συμβουλές σας .
Α) επιδιόρθωση των ηλεκτρικών καθισμάτων . Σα να μη λειτουργεί καποιο απο τα μοτέρ , και στριφογυριζουν . Το πρόβλημα ειναι γνωστό ως twisted seats , αλλα αν υπαρχουν λύσεις στο ιντερνετ , δεν το κατέχω για να ασχοληθώ . Που θα μπορούσα να απευθυνθώ για μια καλη κ οικονομική λύση;
Β) αλλαγη δερμάτων σαλονιού . Μετα το πρώην M3 μου , τις φωτογραφιες του Μ5 του κ. Νίκου , αλλα κ το Μ5 του κ. Αλέξη , θελω να δημιουργήσω την ιδια ατμόσφαιρα κ στο 39αρι μου .
Γνωρίζετε που έκανε ο Κώστας monsta το δικού του ; Κ. Αλέξη το δικό σας που το φτιάξατε;
Γ) εξάτμιση . Ξερω οτι για δύναμη πρέπει να αλλάξω χταπόδια , αλλα μαλλον ειναι ακριβά , οποτε περί ορέξεως .... . Αυτο που θα ηθελα ομως ειναι να κάνω τον ήχο του V8 να ακουστεί λιγο . Εχω προσπαθήσει να καταλάβω απο διαφορα βιντεακια στο YouTube , αλλα δεν έβγαλα άκρη . Θελω να πετύχω λιγο βαρύ ήχο χαμηλά , σαν muscle car , θα μου αρεσε σαν amg , αλλα μαλλον δε γινεται .... Τελος πάντων οτι πιο κοντινό μπορει να βγάλει το μοτέρ .
Δ) Διαφορικο. Αυτο που εχει τωρα , ειναι το μαμα που ειναι 25% μπλοκε . Το μπλοκε του Μ3 E46 E92 Και τωνm5 Ε60 κ m6 , ειναι 0% - 100% , το οποίο δινει λιγότερη υποστροφη στην είσοδο και μεγαλύτερη ρυθμισιμοτητα στην υπέρστροφή . Δεν ξερω καν αν μπαίνει, δεν ξερω καν που να ρωτήσω .
Αυτα ειναι τα βασικά . Απο εκει κ πέρα ευπρόσδεκτα θα ηταν ενα προγραμμα evolve , αντιστρεπτικές , φρενα κλπ κλπ , για τα οποία ομως δε με βλεπω ζεστό να διάθεςω χρηματα .
Τωρα μπορω να πάω για ύπνο κ να ονειρευτώ ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 28-09-14 στις 00:22
-
The Following 17 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:
A8hnaios (29-09-14), alexm (28-09-14), aristent (28-09-14), Bazil Van Sinner (28-09-14), chrisgiapz3 (28-09-14), doctore (28-09-14), Eleni (28-09-14), isou (28-09-14), JiMk86 (28-09-14), Leonidas_E39 (28-09-14), nikos1400 (28-09-14), pilot (28-09-14), sheriff (28-09-14), Vasilis M3 (28-09-14), Vassilis ///M (28-09-14), zaharias (28-09-14), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (28-09-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP