Οπως και να 'χει,μια εταιρια τετοιου μεγεθους οπως η BMW, κανει πολλες ερευνες πριν καταληξει στο πως και τι θα ειναι τα νεα δημιουργηματα.
αν η επιλογη της 4κινησης ειναι στα σχεδια τους,θα βρουν τροπο να το προβαλουν και να δελεασουν ισως και νεους πελατες.......της audi πχ.
Στα πλεονεκτηματα των μοντελων //Μ,αυτο που κυριως μετραει ειναι οι επιδοσεις και ο ηχος τους και φυσικα η "παιχνιδιαρικη" πισω κινηση με το μπλοκε διαφορικο,που κανει "ηρωα" και "χερα" ακομη και τον πιο "αμπαλο" οδηγο......(φυσικα δεν υπονοω οτι οσοι εχουν ///Μ δεν "το 'χουν"!!!)
Οσο για το αν ειναι λαθος ο V10 της Ε60???
Νομιζω οτι ηταν το καλυτερο δωρο για τους απανταχου λατρεις της αυτοκινησης (εχθρους και φιλους της εταιριας) και συζητηθηκε οσο τιποτε αλλο,πραγμα που το ηθελαν παααααρα πολυ εκει στο τμημα της //Μ!!!!
...το πρεστιζ της εταιριας ανεβηκε πολλα σκαλια,οχι τοσο απο τις επιδοσεις,οσο απο την επιλογη του μπλοκ του μοτερ, που χρησιμοποιηθηκε στη F1!!!!
Φυσικα για μενα, το βασικοτερο ειναι οτι χαρισε πολλα χαμογελα στους τυχερους κατοχους,που ακομη και σημερα,11 χρονια μετα,εχουν ενα μοναδικο οχημα.
καλο το:
"Ο νέος είναι ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς!!!"
ομως στην τελικη,οι επιδοσεις ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα ζητουμενα στα σπορ οχηματα,οποτε δειτε τα βιντεο και φανταστειτε "πατημα" Ε34 με F10.....
alexm (26-09-14), gant (26-09-14), isou (26-09-14), Vassilis ///M (26-09-14)
Δεν είπα ότι σαν κινητήρας είναι κακός, αντιθέτως.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έχει αρκετή ροπή (εκτός αν είσαι σε ψηλές στροφές) να κινήσει το μεγάλο βάρος του Ε60.
Το μπλοκ του S85 δεν έχει τίποτα κοινό με αυτό του κινητήρα F1, πέραν του ότι και τα 2 ήταν V10 και με γωνία 90 μοιρών.
Συμφωνώ ότι οι κάτοχοι τα λατρεύουν, αυτό θα έλειπε![]()
Στα τεχνικα θεματα,θα απαντησει ο Πατρινος,πιθανον αυτα που διαβασα ηταν οτι η εμπνευση του σχεδιασμου ηταν απο την F1.
οπωσδηποτε καμμια ομοιοτητα:
.....αλλα οταν "ουρλιαζει"....πολλα τον θυμιζουν!!!![]()
Άρη αν είσαι αμπαλος, θα γίνεις ήρωας σίγουρα...των λαμαριναδων!!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
![]()
![]()
και δυστυχως,τετοιοι "ηρωες" ειναι διασπαρτοι σε ολες τις μαρκες!!!
ΥΣ.....οτι "παιχνιδια" εχω κανει με διαφορα πισωκινητα,δεν ειχαν το μπλοκε διαφορικο ......πιστευω ομως(απ'οσα μου εχετε πει και απο οσα εχω διαβασει) οτι βοηθαει απιστευτα την αισθηση και την ελεγχομενη πλαγιολισθηση.![]()