Συγνώμη κιόλας Αρη αλλά σου επιστρέφονται οι χαρακτηρισμοί, εφ΄όσον δεν καταλαβαίνεις πως ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ κανείς απο τις περικοπές μισθών απο του δημόσιους υπαλλήλους. Το ότι το θεωρούμε σωστό δεν σημαίνει πως μας χαροποιεί.
Μα πως να το κάνουμε, δε γίνεται ο ιδιωτικός τομέας αυτή την στιγμή να ψυχοραγεί (όπως ακριβώς στο γράφω) και να κάποιοι να διαρρηγνύουν τα ιματια τους για τους Δημόσιους. Εχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται έξω στην ελεύθερη αγορά ; Μαλλον όχι. Στην γειτονιά που διατηρώ το κατάστημα μου έχουν κλείσει 5 τα τελαυταία 2 χρόνια. Εγώ θα είμαι ο έκτος φέτος.
Και θα ακουλουθήσουν και άλλοι πολλοί. Ανθρωποι που δεν θα έχουν καμμία εναλλακτική και θα είναι και χρεωμένοι επιπλέον. Αυτή την γειτονιά δες την σαν μια αντιπροσωπευτικότατη μικρογραφία όλης της χώρας
Αν αναλάμβανε τα ηνία μόνο του το ΔΝΤ θα είχαμε μαζικές απολύσεις ΔΥ σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Αυτή θα ηταν όντως μια πάρα πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Και επειδή το μη χείριστον βέλτιστον, μια χαρά την γλύτωσαν με την περικοπή του 13ου και 14ου μισθού. Και ευχαριστώ να λένε.
Το τελευταίο που θα έπρεπε να κάνουμε τώρα είναι να χωριστούμε σε Δημόσιους και τους υπόλοιπους. Ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και θα υποφέρουμε όλοι. Δε γίνεται διαφορετικά. Τα είπαμε δεκάδες φορές. Θα γίνει format