Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 28

Θέμα: Αλλαγη στην ηγεσια του ///Μ

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω προσωπικά αυτο που βλεπω τα τελευταια χρονια απ την εταιρία ειναι οτι βαδιζει ολο και περισσοτερο προς το κερδος και το μαρκετινκ και οχι στην φιλοσοφια που υπαρχει τοσα χρονια απ την εταιρια.

καλο το ενα καλο το αλλο, καλες οι επιλογες αλλα βλεπω οτι πλεον χανεται η μοναδικοτητα ενος ///M Car και δινεται βαση στα νουμερα στις πωλησεις και οχι τοσο πολυ σε αυτο που προσφερει ενα τετοιο αυτοκινητο στον πελατη και ας εχει και λιγο λιγοτερες πωλησεις.

εχουν κοτσαρει το σηματακι ///M στα περισσοτερα μοντελα που βγαζουν. ///M pack και ///M Performance Packet. κλπ κλπ.

Δεν ξερω αν το βλεπω εγω λαθος παντως ετσι το βλεπω. Παρολο που ειμαι ανοιχτομυαλος ειμαι λιγο αντιθετος σε αυτη την φιλοσοφια.

Την φιλοσοφια της τετρακινησης η οτιδηποτε αλλο γινεται και γινεται ενα με την μαζα των αλλων εταιριών.

Η εταιρία έχει μια ιστορία ετών που πορευεται και με συγκεκριμενη φιλοσοφία και με την κίνηση στον σωστό άξονα όπως λέμε χαρακτηριστικά πολλοί απο εμάς χαριτολογόντας και η ειδικά με το M division να εχει δημιουργήσει θαυμαστά μηχανήματα που εχουν γράψει ιστορία με τον σχεδιασμό τους, την φιλοσοφία, τους αγώνες.. και θα μείνουν για χρόνια ακόμα στις καρδιές μας.

Μακάρι να εξελιχθούν ωραία τα πράγματα για την εταιρία και το εύχομαι δηλάδή, οποιος και να ειναι ο διευθυντής ή υπευθυνος κλπ, απλά το θέμα ειναι να πηγαίνουν άνθρωποι οι οποιοι αγαπάνε την εταιρία και το σηματάκι της.

Εκεί φένεται τελικά η διαφορά.

Καλή η τεχνολογία και τα διαφορα ηλεκτρονικά και οτιδηποτε αλλο αλλα βλέπεται πως άλλες εταιρίες κρατούν τα δεδομένα και την φιλοσοφία σε συνδιασμό με την τεχνολογία.

Πάρτε παράδειγμά την Porcshe.

Υπάρχουν τοσα μοντέλα στην ΒΜW που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τετρακίνση και γενικά αλλα πραγματα για να "χτυπήσουν" στην αγορά και στην πελατεία που δεν χρειάζεται να μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες με ένα ///M Car.

2. The Following 5 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

aggelosmk2 (25-09-14), aristent (26-09-14), I_MNL (24-09-14), paganis (26-09-14), pilot (24-09-14)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τετρακίνητα "σχεδόν" Μ έχουν βγει οπότε θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να το βλέπουμε σαν μελλοντικό ενδεχόμενο. Πιστεύω τo M550d X drive είναι η απάντηση της BMW σε όσους θα ήθελαν ένα Μ5 με τετρακίνηση και αποτελεί εσκεμμένη κίνηση έτσι ώστε να καλυφθεί αυτό το "κενό" και να μην χρειαστεί να βγει Μ5 Χ drive.

Το ότι προσλαμβάνει το Μ Division για επικεφαλής τον πρώην της Quattro Gmbh πιστεύω δεν σημαίνει τίποτε. Δε γνωρίζουμε τα προσωπικά γούστα του ανθρώπου στα αυτοκίνητα...το πού δουλεύεις δεν προδιαγράφει και το ποια είναι η "ιδεολογία" σου. It's just business...όπου σου δώσουν τα καλύτερα λεφτά και την καλύτερη θέση απλά πας....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

4. The Following 3 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

aristent (26-09-14), I_MNL (24-09-14), Lefterisk (24-09-14)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

βασικά τις έχω βαρεθεί αυτές τις κουβέντες...ωραίο θόρυβο να έχει, να κάνει μπάντες, να στρίβει και να φρενάρει με τρόπο που θα σε κάνει να νιώθεις ότι τράκαρες.

αυτά να έχει και ας είναι και zastava...εκεί έχω καταλήξει εγώ πλέον.

τα υπόλοιπα είναι του κώλου τα 9μερα κατά την ταπεινή μου άποψη...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aggelosmk2 (25-09-14), Alex_ (25-09-14), aristent (26-09-14), chief (27-09-14), ghost-rider (25-09-14), vagmag (27-09-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο στην Αμερικη παιζεται ολο το στορι...
    Εχει χιονια λεει... και τα κλειδωνουν 4-5 μηνες λογο πισω κινησης!!!
    Μ5-6 V10 με χειροκινητο σασμαν μονο στην Αμερικη, για παρτη τους!!!
    Οτι θελουν τα παιδια και για τριτη συνεχομενη χρονια κερδη τρελα η bmw στο Αμερικα!!!
    Οι κατοχοι Μ5 F10 στην Αμερικη ειναι αρκετα ευχαριστημενοι απο το αυτοκινητο αλλα τους λειπει ο V10 λενε... και τους αρεσει πολυ σαν ιδεα στο νεο Μ5 η χρησιμοποιηση ενος 3,6 4τραλιτρου με twin-turbo σε συνδυασμο με ένα ηλεκτρικο μοτερ να κινει τους εμπρος τροχους για αυξημενη προσφυση και να ειναι και μεσα στις νορμες περι ρυπων...

Να που κολαει ο Κυριος Franciscus Van Meel

https://www.bmwblog.com/2014/09/19/w...0-next-bmw-m5/
    Πολλοί από Αμερική δεν ξέρουν τι λένε, γεγονός αυτό.
    Όποιος χωρίς συναισθήματα οδηγήσει Ε60 και F10 M5, θα είναι αστείο άν πει το Ε60 είναι πιο καλό Μ5.
    Το Μ5 από την αρχή ήταν ένα πολυτελές σεντάν με ροπή, με ιπποδύναμη, που μπορεί να κινηθεί πολύ γρήγορα.
    Το Ε60 είχε λάθος κινητήρα για Μ5 και το λέω δεχόμενος ότι πολλοί κάτοχοι το λατρεύουν.
    Ο κινητήρας αυτός είναι για σουπερκαρ (λόγω έλλειψης ροπής και όντας πολύστροφος).

Δεν ξέρω άν θα βγει τετρακίνητο Μ5 και ούτε με ενδιαφέρει εφ'όσον θα βγαίνει και πισωκίνητο Μ5.
    Ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει.
    Όπως γίνεται και με τα πόρσε εδώ και πολλά χρόνια.
    Και το 911 turbo είναι 4χ4 από το 993, δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα από τους οπαδούς.

ΥΓ: τα παραπάνω τα γράφω και σαν κάτοχος Μ5 εδώ και ένα χρόνο

8. The Following 4 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

aristent (26-09-14), EVERGET (26-09-14), pilot (25-09-14), vagmag (27-09-14)

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασικά τις έχω βαρεθεί αυτές τις κουβέντες...ωραίο θόρυβο να έχει, να κάνει μπάντες, να στρίβει και να φρενάρει με τρόπο που θα σε κάνει να νιώθεις ότι τράκαρες.

αυτά να έχει και ας είναι και zastava...εκεί έχω καταλήξει εγώ πλέον.

τα υπόλοιπα είναι του κώλου τα 9μερα κατά την ταπεινή μου άποψη...

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Αγαπητοί πραγματικοί ξηροκάμπανοι petrolheads τα κουβαδάκια μας κ σ'άλλη παραλία.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    οπως και να 'χει,ειναι καιρος να βγει 4κινητο με φουλ απενεργοποιηση!!!.... και φυσικα επιλογη για κινηση μονο στους πισω τροχους!!!!
    Αρούλη μήπως το θες με οβερ και κάρο...?

11. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

aristent (25-09-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σα γκαρσόνι από τη Σαουδική Αλβανία είναι ο πστης.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στην αουδι δούλευε ρε...τι περιμενες?
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (26-09-14), tokiko (26-09-14)

Rides