Εγω προσωπικά αυτο που βλεπω τα τελευταια χρονια απ την εταιρία ειναι οτι βαδιζει ολο και περισσοτερο προς το κερδος και το μαρκετινκ και οχι στην φιλοσοφια που υπαρχει τοσα χρονια απ την εταιρια.
καλο το ενα καλο το αλλο, καλες οι επιλογες αλλα βλεπω οτι πλεον χανεται η μοναδικοτητα ενος ///M Car και δινεται βαση στα νουμερα στις πωλησεις και οχι τοσο πολυ σε αυτο που προσφερει ενα τετοιο αυτοκινητο στον πελατη και ας εχει και λιγο λιγοτερες πωλησεις.
εχουν κοτσαρει το σηματακι ///M στα περισσοτερα μοντελα που βγαζουν. ///M pack και ///M Performance Packet. κλπ κλπ.
Δεν ξερω αν το βλεπω εγω λαθος παντως ετσι το βλεπω. Παρολο που ειμαι ανοιχτομυαλος ειμαι λιγο αντιθετος σε αυτη την φιλοσοφια.
Την φιλοσοφια της τετρακινησης η οτιδηποτε αλλο γινεται και γινεται ενα με την μαζα των αλλων εταιριών.
Η εταιρία έχει μια ιστορία ετών που πορευεται και με συγκεκριμενη φιλοσοφία και με την κίνηση στον σωστό άξονα όπως λέμε χαρακτηριστικά πολλοί απο εμάς χαριτολογόντας και η ειδικά με το M division να εχει δημιουργήσει θαυμαστά μηχανήματα που εχουν γράψει ιστορία με τον σχεδιασμό τους, την φιλοσοφία, τους αγώνες.. και θα μείνουν για χρόνια ακόμα στις καρδιές μας.
Μακάρι να εξελιχθούν ωραία τα πράγματα για την εταιρία και το εύχομαι δηλάδή, οποιος και να ειναι ο διευθυντής ή υπευθυνος κλπ, απλά το θέμα ειναι να πηγαίνουν άνθρωποι οι οποιοι αγαπάνε την εταιρία και το σηματάκι της.
Εκεί φένεται τελικά η διαφορά.
Καλή η τεχνολογία και τα διαφορα ηλεκτρονικά και οτιδηποτε αλλο αλλα βλέπεται πως άλλες εταιρίες κρατούν τα δεδομένα και την φιλοσοφία σε συνδιασμό με την τεχνολογία.
Πάρτε παράδειγμά την Porcshe.
Υπάρχουν τοσα μοντέλα στην ΒΜW που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τετρακίνση και γενικά αλλα πραγματα για να "χτυπήσουν" στην αγορά και στην πελατεία που δεν χρειάζεται να μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες με ένα ///M Car.