Σελίδα 3 από 37 ΠρώτηΠρώτη 1234513 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 422

Θέμα: ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ καλη επιλογη το σκοτ!

καλα χιλιομετρα σου ευχομαι και να θυμασαι οτι το ποδηλατο ειναι το πιο ωραιο αθλημα

προσθετα και τετοια να σε σπρωχουν στην ανηφορα δε χρειαζεσαι. Εχει αλλη χαρη να πατας το πεταλ με δυναμη και να νιωθεις σχεδον μηδενικη αλλα φυσικη επιταχυνση.

Οταν με το καλο του παρεις το κολαι και ξεπιαστεις κανε και κανα στριψιμο να δεις πως γραφουν και τα ποδηλατα . Δεν ξερω που μενεις και τι εχεις υποψην σου για διαδρομες με ποδηλατο παντως στα βορεια εχει το αλσος συγγρου που συστηνεται
    Σιγουρα εχει κ προς τα κει ωραια μερη...εγω ομως ευτυχως εχω την παραλιακη που ειναι διπλα μου κ θα απολαμβανω κ θαλασσινη θεα.....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποδήλατο επαγγελματικό δρόμου

Σκελετός μάρκας sector υλικό κατασκευής αλουμίνιο βάρος σκελετού 1100 γραμμάρια
    Πιρούνι Look full Carbon
    Σειρα Gampagnolo Mirage ιταλικής κατασκευής προελεύσεως
    Λάστιχα Continental Grand Prix 3000
    Ρόδες στεφάνια δίπατα Mavic Cxp30 κέντρα Campagnolo (φορούσα διάφορους συνδυασμούς)
    Τιμή αγορας καινουργιο το 2003 1500 ευρω (όπως φαίνεται στην πρώτη φώτο αξία πάνω απο 2000 ευρω)
    Χρήση 1,5 χρόνο αγωνιστική (προπόνηση-αγώνες αναβάσεις χρονόμετρα αντοχή) περίπου 25.000 με 30.000χιλ το χρόνο.
    οκ...ΠΑΣΟ!!!!

Να το χαιρεσαι το καμαρι σου φιλε......!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη σκεφτομαι σοβαρα να παρω και εγω για να πηγαινοερχομαι Γαλατσι - Κηφισια 9χλμ ειναι δλδ 18χλμ πηγαινε-ελα .
    Αλλα επειδη θα πρεπει να μπαινω στην Κηφησιας που ειδικα το βραδυ κυκλοφορουν γρηγοροι με κανει διστακτικο αν και σιγουρα θα εκανε καλο στην τσεπη και στο σωμα.

στο γραψε κ ο Αντωνης φιλε Γιωργη....λυσεις υπαρχουν, αλλα με προσοχη παντοτε μιας κ εισαι εκτεθειμενος ανα πασα ωρα κ στιγμη....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρές εναλλακτικές διαδρομές. Σίγουρα υπάρχουν.
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αχ, τι μου θυμησες ρε Βασιλη .... ! Εκανα πρωταθλητισμο στην ποδηλασια καποτε ..., κατηγορια παιδων και εφηβων αργοτερα ! Περασαν αρκετα ποδηλατα απο τα χερια μου [ πιστας, δρομου, βουνου ] ,μεγαλη αγαπη ... !! Απο το ''ενδοξο'' παρελθον μου, μου εχουν απομεινει μερικα μεταλλια και ενα CANNONDALE το οποιο ομως το χαιρεται ο πατερας μου λογω της ''καταστασης'' μου.....

Υ.Γ. πολυ ωραιο το Scott !!
    Attached Images Attached Images
    bbs rules ....

Rides
    1

Προεπιλογή

φρένα και Μαλ#$%#$.
    Πάρε εκεί ένα παλιό σένιο παπουτσάκι που δε φοράς, και όπως κάναμε μικρά, μπλόκαρε τον πίσω τον τροχό.. Εκεί να δεις μπάντες φρένα και κακό. εχεχεχεχχεε

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και εγώ έβγαλα το παλιό μου MTB από την απραξία, άλλαξα λάστιχα, έκανα ένα γρήγορο service και πλεον καθημερινά μετακινούμαι με αυτό. Βέβαια μένω και κοντά στη δουλειά μου, οπότε οι μετακινήσεις προς και από την εργασία ανέρχονται στα περίπου 6 χλμ ημερησίως. Όμως καθότι κάτοικος Μοσχάτου, η παραλία είναι δίπλα και η βολτίτσα προς το τροκαντερό ή το ΣΕΦ τέλεια (γύρω στα 12 - 15 χλμ). Το αυτοκίνητο το μετακινώ μόνο ΣΚ και αν. Ακόμα και σε επαγγελματικά ραντεβού πηγαίνω με το ποδήλατο.
    Έλεγα και εγώ να αναβαθμιστώ και ψηνόμουν για το SCOTT Scale 40 ή το CUBE RACE LTD, αλλά προέκυψε δεύτερο τέκνο (έ, έ, έρχεται) και κοπήκαν τα περιττά έξοδα. Άρα άντε να αναβαθμίσω απλά το πηρούνι μου...
    Όσοι το σκέφτεστε, σταματήστε τις σκέψεις και αρχίστε το πετάλι. Από 114 κιλά που είχα πάει (ντροπή) μέσα σε ένα μήνα και κάτι είμαι στα 109 και με πολύ περισσότερη ενέργεια.
    Να κανονίζουμε και group βόλτες BMW FANS!!!!!

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fast-enough Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ έβγαλα το παλιό μου MTB από την απραξία, άλλαξα λάστιχα, έκανα ένα γρήγορο service και πλεον καθημερινά μετακινούμαι με αυτό. Βέβαια μένω και κοντά στη δουλειά μου, οπότε οι μετακινήσεις προς και από την εργασία ανέρχονται στα περίπου 6 χλμ ημερησίως. Όμως καθότι κάτοικος Μοσχάτου, η παραλία είναι δίπλα και η βολτίτσα προς το τροκαντερό ή το ΣΕΦ τέλεια (γύρω στα 12 - 15 χλμ). Το αυτοκίνητο το μετακινώ μόνο ΣΚ και αν. Ακόμα και σε επαγγελματικά ραντεβού πηγαίνω με το ποδήλατο.
    Έλεγα και εγώ να αναβαθμιστώ και ψηνόμουν για το SCOTT Scale 40 ή το CUBE RACE LTD, αλλά προέκυψε δεύτερο τέκνο (έ, έ, έρχεται) και κοπήκαν τα περιττά έξοδα. Άρα άντε να αναβαθμίσω απλά το πηρούνι μου...
    Όσοι το σκέφτεστε, σταματήστε τις σκέψεις και αρχίστε το πετάλι. Από 114 κιλά που είχα πάει (ντροπή) μέσα σε ένα μήνα και κάτι είμαι στα 109 και με πολύ περισσότερη ενέργεια.
    Να κανονίζουμε και group βόλτες BMW FANS!!!!!

ΒΡΕ..... διπλα ειμαστε....θα σε πετυχω ..παραλιακη να τα παμε...θα χω αυτοκολλητακι BMWFans να με αναγνωρισεις....

ρε που μας καταντησανε......

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΒΡΕ..... διπλα ειμαστε....θα σε πετυχω ..παραλιακη να τα παμε...θα χω αυτοκολλητακι BMWFans να με αναγνωρισεις....

ρε που μας καταντησανε......
    Σε έχω δει αρκετές φορές με το εργαλείο, αλλά πάντα ήμουν ή με τα πόδια ή με το ποδήλατο και με προσπερνούσες! Το πατρικό πρέπει να είναι κάπου στην Αργοστολίου σωστά? Εγώ είμαι Μιαούλη...

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πέρσι μας ήρθε και εμας η τρέλα για ποδηλατάκι,και χτύπησα ένα χειροποιητό Fidusa με όλα τα κομφόρ επάνω,σειρά Simano,Duore,carbon,δίσκους,ταχύτητ ς,ακόμα και ειδικές σαμπρέλες να μην παθαίνουμε φούιτ,και άλλα ψιλοπραγματάκια,βλέπεις το μπάξιμο δεν κόβεται ακόμα και εδώ μέχρι τώρα κάναμε 2500χλμ.και εννοείται μόνο Ανοιξη,Καλοκαίρι..
    Attached Images Attached Images
    ''One love three letters'' .....BMW

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΦΑΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέρσι μας ήρθε και εμας η τρέλα για ποδηλατάκι,και χτύπησα ένα χειροποιητό Fidusa με όλα τα κομφόρ επάνω,σειρά Simano,Duore,carbon,δίσκους,ταχύτητ ς,ακόμα και ειδικές σαμπρέλες να μην παθαίνουμε φούιτ,και άλλα ψιλοπραγματάκια,βλέπεις το μπάξιμο δεν κόβεται ακόμα και εδώ μέχρι τώρα κάναμε 2500χλμ.και εννοείται μόνο Ανοιξη,Καλοκαίρι..
    ειπαμε.....

σκασατε ο ενας με το αγωνιστικο...ο αλλος με το Φιδουσα , ο αλλος με το Cannondale..... ....ακομα δεν το πηρα κ θα αρχισω τα χοντρα μπαξιματα μου φαινεται με σας που μπλεξα....

να ειμαστε καλα να χαιρομαστε τις βολτιτσες μας ρε παιδια....!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

κουδουνάκι και καλαθάκι μπροστά να μη ξεχάσεις να βάλεις :Ρ

10. The Following User Says Thank You to YAz For This Useful Post:

Vasilis (30-04-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλαρακια....

λογω του οτι η οικονομικη κατασταση εχει γινει σκατα...κ θα γινει αποσκατα....ειπα να το ριξω στο ποδηλατο!

ως fan κ του μπαξιματος....(μικροβιο ειναι ...δεν φευγει) αγορασα λοιπον το κατωθι ποδηλατακι κ ηδη εμπαξα αλλους τροχους , κοντερ , φωτα μπρος πισω , παγουρια , καλυτερο σασμαν , σταντ κ επονται κ αλλα πραγματακια τα οποια σε κανουν να νοιωθεις....μπαξμαν κ να φχαριστιεσαι την στιγμη......

στο θεμα μας τωρα....

αν θυμαστε ειχα αναρτησει ενα θρεντακι που ανεφερε την ηλεκτρικη υποβοηθηση σε ποδηλατο...Eκτοτε την εψαχνα...σε διαφορα φορουμ εως οτου να καταληξω στο τι πρεπει να αγορασω κ ποιο απο ολα μου αρεσει (μιας κ ειμαι κ καφετεριακιας)

μετα απο ολο αυτο το διαστημα λοιπον...κ αφου εχω ψαξει ολα τα μαγαζια Αθηνων κ Θεσ/νικης (μεσω διαδικτυου)...εχω εμπεριστατωμενη αποψη να βοηθησω οποιον συμφορουμιτη θελησει να ασχοληθει με αυτο το ωραιο αθλημα-χομπυ...το οποιο ΔΕΝ ζηταει βενζινη, ΔΕΝ ζηταει πανακριβα service , ΔΕΝ σε παει βεβαια με χιλια.....αλλα απολαμβανεις την βολτα με ροδα κ αθλεισαι κ ειναι οτι σημαντικοτερο υπαρχει σε ανθρωπους σαν κ μενα που ειναι γραφειο σπιτι -καρεκλα κρεβατι....!!

οτι χρειαστειτε φιλαρακια..ποσταρετε εδω ή με πμ για να σας κατατοπισω για τους φθηνοτερους...για μαρκες....για καταστηματα ανταλλακτικων...για φορουμ ποδηλατικα ή οτι αλλο μπορω να φανω χρησιμος......

καλη συνεχεια.....

υ.γ.
    μην ξεχασω να αναφερω οτι το πηρα με δαγκανες κ δισκοφρενο.....ε...να το στριβω στην καφετερια να φτιαχνομαι.....
    υ.γ.2
    η εγκατασταση του κομπρεσσορα (ηλεκτρικης υποβοηθησης) θα γινει αργοτερα...

ας το χαρω λιγο ετσι...να χασω κ κανα κιλο...κ αργοτερα του πεταω κ τα ....ατια ....εξω!
    μολις γυρισαμε με το βασιλη απο το ποδηλαταδικο...

τελικα επελεξε αυτο της πρωτης φωτο.
    με μια μικρη μετατροπουλα ομως...

οπως λεει και το στιχακι:
    "σε ειδα στο ποδηλατο και ησουνα μια τρελα
    κι' υστερα παρατηρησα οτι δεν ειχε σελα..."

12. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Vasilis (30-04-10)

Σελίδα 3 από 37 ΠρώτηΠρώτη 1234513 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα