Δεν θέλαμε καν ΜPV...για να είμαστε όμως ρεαλιστές η BMW, όπως κάθε εταιρία, κοιτάει πως θα αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά, είτε παρουσιάζοντας προϊόντα σε μια κατηγορία που δεν συμμετείχε, είτε δημιουργώντας μια νέα κατηγορία (πχ Χ6). Προσωπικά, ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν μου "κάθεται" καλά, ως προϊόν της BMW (γενικότερα τα MPV δεν μου αρέσουν). Κάτι έχω ακούσει όμως και για προσθιοκίνητο άσσο προσεχώς και 'κει τα πράγματα σοβαρεύουν.Φυσικά,τα παπαγαλάκια του "ειδικού τύπου", πανηγυρίζουν για αυτονόητα πράγματα (πχ διάβαζα σε άρθρο οτι η 2αρα έχει πολλαπλούς συνδέσμους πίσω, λες και είναι καμιά γκόλφω που θα μπορούσε να έχει και ημιάκαμπτο, μας κάνουν και χάρη δηλαδή με αρχική τιμή περί τα 26.000). Η γενικότερη τάση τώρα ποιά είναι; Κίνηση μπροστά, δήθεν να κερδίσουμε χώρο (τότε πως η Ε90 έχει 460lt πορτμπαγκαζ και 480 η F30 νομίζω, το ίδιο δηλαδή με το Α4, να γλυτώσουμε στην πραγματικότητα τον κοστοβόρο άξονα και τα παρελκόμενα, πολλα άλογα και ροπή απο λίγα κυβικά για μείωση της κατανάλωσης και μείωση των ρύπων (συχνότερα σέρβις όμως, μειωμένη διάρκεια ζωής του κινητήρα κλπ), λύσεις τύπου ημιάκαμπτου πίσω (κυρίως στη μικρομεσαία και κάτω κατηγορία, καλομελέτα κι έρχεται όμως) με το πρόσχημα του βάρους κλπ. Πετάμε τελικά ένα μπιμπλίκι infoentertainment, navi,touchpad κλπ κι όλα καλά.
![]()

, να γλυτώσουμε στην πραγματικότητα τον κοστοβόρο άξονα και τα παρελκόμενα, πολλα άλογα και ροπή απο λίγα κυβικά για μείωση της κατανάλωσης και μείωση των ρύπων (συχνότερα σέρβις όμως, μειωμένη διάρκεια ζωής του κινητήρα κλπ), λύσεις τύπου ημιάκαμπτου πίσω (κυρίως στη μικρομεσαία και κάτω κατηγορία, καλομελέτα κι έρχεται όμως) με το πρόσχημα του βάρους κλπ. Πετάμε τελικά ένα μπιμπλίκι infoentertainment, navi,touchpad κλπ κι όλα καλά.
Απάντηση με παράθεση