Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

800 ευρω για 16 Gb , κάποτε δεν εδινες σημασία, αλλα τώρα ειναι κοροϊδια κ χωρίς να έχεις επέκταση μνήμης
    Εχω το 4s με 32 Gb κ ειμαι στο όριο εδω κ πολυ καιρο απο θεμα μνήμης, όπως έγραψα κ πιο πάνω η γυναίκα μου εχει το samsung note 3 απο τα Χριστούγεννα κ εχω πάθει πλάκα με τις λειτουργίες που εχει/κανει, το 4s ειναι έτη φωτός πισω κ θεωρω οτι κ τα 5 άρια δεν έδωσαν αυτο που περίμενε ο κόσμος!!, ελπίζω αυτη την φορα να έβγαλαν κατι αξιόλογο γιατι αλλιως με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο!!

2. The Following User Says Thank You to Alex_ For This Useful Post:

A8hnaios (11-09-14)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Alex_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    800 ευρω για 16 Gb , κάποτε δεν εδινες σημασία, αλλα τώρα ειναι κοροϊδια κ χωρίς να έχεις επέκταση μνήμης
    Εχω το 4s με 32 Gb κ ειμαι στο όριο εδω κ πολυ καιρο απο θεμα μνήμης, όπως έγραψα κ πιο πάνω η γυναίκα μου εχει το samsung note 3 απο τα Χριστούγεννα κ εχω πάθει πλάκα με τις λειτουργίες που εχει/κανει, το 4s ειναι έτη φωτός πισω κ θεωρω οτι κ τα 5 άρια δεν έδωσαν αυτο που περίμενε ο κόσμος!!, ελπίζω αυτη την φορα να έβγαλαν κατι αξιόλογο γιατι αλλιως με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο!!
    Και γω εκανα την μεταβαση απο 4s σε ΝΟΤΕ 3.
    Ειναι πολυ γρηγορο οντως.Το μονο θεμα που εχει ειναι οταν το βγαζεις απο την τσεπη απανταει μονο του γιατι ειναι πολυ ευαισθητη η οθονη.Γιαυτο και μονο σκευτομαι να το ξαναλλαξω με το 6

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP