_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Bazil Van Sinner (09-09-14), pilot (09-09-14), Ptboul (09-09-14)
Θα μας τρελάνει πάλι η θα βγάλουν καμιά π@παριά και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος?![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (09-09-14)
Η Kawa είναι Heavy Industries(KHI) όπως και η Huyndai(το γράφω καλά ρε?) και η Fuji.. κάνει τα πάντα! η μοτοσυκλέτες αποτελούν το 8% του προυπολογισμού τους αν δεν κάνω λάθος. Όσον αφορά τα αεροπλάνα και ελικόπτερα, κατασκευάζει τμήματα και εξαρτήματα άλλα και ολόκληρα αεροσκάφη κατόπιν άδειας απο τους κατασκευαστές τους!
![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (09-09-14), nikos1400 (09-09-14), tokiko (10-09-14)
Σε kauloσυζήτηση με τα κολλητάρια μου ,τώρα το καλοκαίρι με μπύρες και πολύ μπύρι-μπύρι το δήλωσα.Καλά να'μαστε,να περισέψει κάνα φράγκο και άμα δεν σκάσω με λαχανί 10άρι ή 12άρι ,να μήν με λένε μπίλυ!!!!
Πάντα τα γούσταρα,μπλέχτηκα με όλα,άλλα ποιό πολύ με τήν γιαμάχα.
Γουστάρω επίσης και τα gsxr(K4 black ed. Για παράδειγμα το αγόραζα χτές )άλλα παράγινε η φάση με τα Κάπα....... Κawa με ραμ-ερ έχω ακούσει και ΤΟΘέΛΩ!Kawa με σφυρίχτρα δέν το χωράει ο νούς μου.....
Bytheway
το έχει ακούσει κανείς???????
antegeia naoum φάση antegeia !!!!!!!! pyrobolo !!!
nikos1400 (09-09-14)
το εχω ακουσει σε πιστα και δεν μου αρεσε..
^^
το "cross plane" ειναι αυτο, πως το λενε ??
με τη "διαφορετικη" σειρα αναφλεξης ?
τεσπα, ΓΙΑΑΑ να κανουμε μια "τηλεαναλυση" της φωτο...
τι λετε....?
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
pilot (09-09-14)
ρε μη με βαζεις να ψαχνω τωρα, κατι θυμομουνα...
https://en.wikipedia.org/wiki/Crossplane
2009+ Yamaha YZF-R1
The 2009 Yamaha YZF-R1 motorcycle uses a crossplane crankshaft and use a balance shaft geared off the crankshaft at crankshaft speed to counter the inherent rocking vibration (primary rocking couples) described above.
A crossplane crank had been used in Yamaha's M1 MotoGP racing models in the past. Yamaha claims advances in metal forging technologies make this a practical consumer product
RTFM
pilot (09-09-14)