Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Φανταζομαι μιλάς για τις ιδιωτικές..κ νομίζω οτι ήδη ρωτάνε για προβλήματα υγείας οταν πας να ασφαλιστεις..

Πάντως Κατι τέτοιο υπαρχει κ στα samsung τουλάχιστον στο note 3 που εχει η γυναίκα μου κ σου λέει ακομα κ πόση ώρα ήσουν καθιστός ή περπατουσες,Θερμίδες κτλ.. εσυ συμπληρώνεις απο το τι τρως σε καθημερινή βάση, μέχρι πολλα αλλα κ σου βγαζει κ ενα προφίλ για το πόση ώρα χρειαζεςαι αςκηςη ή περπατημα κτλ ανάλογα απο αυτα που συμπλήρωνεις ,
    πάντως μια που το επάγγελμα μου ειναι στον τομέα υγείας θα εξυπηρετούσε παρα πολυ μια ηλεκτρονική ταυτότητα με ολο το ιστορικό του ασθενούς με Φαρμακευτικη αγωγή, που λαμβάνει ή λάμβανε ακομα κ τι εξετάσεις εχει κανει μαζι με τα αποτελέσματα .. Αν σου πω ποσο χρόνο χάνεις ρωτώντας τους συγγενείς για το ιστορικό ή ψάχνοντας στα αρχεία σου για να δεις εαν εχει ερθει ή οχι ο ασθενής (δεν έχουν όλα τα νοσοκομεία κ το καθε τμήμα ξεχωριςτα ακομα ηλεκτρονικό φάκελο) πιςτευω οτι κατι που όντως ειναι κατι που χρειαζεται ...οχι μέσω των κινητών βέβαια απλα θα μπορούσες να μετα φέρεις ολα τα δεδομένα σου ακομα κ στο κινητο.. Σκέψου τι χαρτούρα θα γλίτωνε ο κόσμος !!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 09-09-14 στις 19:02

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP