Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

30'' αργότερα έρχεται από πίσω 2ος μηχανόβιος και μας σπάει πίσω παρ-μπριζ, όλα τα πλευρικά τζάμια δεξιά και μπροστινό παρ-μπριζ με μυτερό σφυρί, μετά εξαφανίζεται κι αυτός προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το S3 σημειωτέον δεν είχε φυμέ ακόμη.

Ζητω συγγνωμη για το offtopic, αλλα περυσι βιωσα παρομοια κατασταση οδηγωντας (πολλα παιδια ισως το θυμουνται απο την ακριβη μου περιγραφη σε καποιο αλλο φορουμ). Θα μπορουσες να μου περιγραψεις πως ακριβως αντεδρασε ο φιλος σου (οδηγος) την στιγμη που ο αναβατης της μοτοσυκλετας του εσπασε τα τζαμια?? Μαλλον να το θεσω πιο σωστα το ερωτημα... Προλαβε να αντιδρασει??
    Μια γυναικα δεν ξεχνα ποτε εναν αντρα που ειχε. Ενας αντρας δεν ξεχνα ποτε μια γυναικα που δεν ειχε..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο M_Dolce Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζητω συγγνωμη για το offtopic, αλλα περυσι βιωσα παρομοια κατασταση οδηγωντας (πολλα παιδια ισως το θυμουνται απο την ακριβη μου περιγραφη σε καποιο αλλο φορουμ). Θα μπορουσες να μου περιγραψεις πως ακριβως αντεδρασε ο φιλος σου (οδηγος) την στιγμη που ο αναβατης της μοτοσυκλετας του εσπασε τα τζαμια?? Μαλλον να το θεσω πιο σωστα το ερωτημα... Προλαβε να αντιδρασει??
    Δεν προλάβαμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Μετά τον πρώτο κρότο (πίσω παρμπριζ) σκύψαμε και ήρθαν τα θραύσματα από τα πλαϊνά τζάμια πάνω μας. Ο μηχανόβιος εξαφανίστηκε κι εμείς προσπαθούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι είχε γίνει. Ορισμένοι έχουν απίστευτο θράσος.

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν προλάβαμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Μετά τον πρώτο κρότο (πίσω παρμπριζ) σκύψαμε και ήρθαν τα θραύσματα από τα πλαϊνά τζάμια πάνω μας. Ο μηχανόβιος εξαφανίστηκε κι εμείς προσπαθούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι είχε γίνει. Ορισμένοι έχουν απίστευτο θράσος.
    Μαλιστα... αρα δεν ειμαι ο μοναδικος!! Ουτε εγω προλαβα να αντιδρασω. Οχι απλα δεν προλαβα να αντιδρασω αλλα μου πηρε και χρονο να καταλαβω τι εγινε.. Τελος παντων προσοχη ολοι μας παιδια οσο μπορουμε τουλαχιστον.
    Ευχαριστω για την απαντηση!!
    Μια γυναικα δεν ξεχνα ποτε εναν αντρα που ειχε. Ενας αντρας δεν ξεχνα ποτε μια γυναικα που δεν ειχε..

4. The Following User Says Thank You to M_Dolce For This Useful Post:

BILL007 (29-04-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP