Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 21

Θέμα: Info για Πλαστικη μεβρανη και Μικρες Γρατζουνιες

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κανεις αλλος καποια πληροφορια για δοκιμασμενο μαγαζι για τις γραντζουνιες... Απο οτι εχω ακουσει τα PaintBull Και Chips&Away διαφερουν απο μαγαζι σε μαγαζι ... εχεις κανεις να προτεινει καποιο γυκεκριμενο μαγαζι που ειχε καλη εμπειρια?

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τελικά τι έγινε nikos?την πέρασες τη μεμβράνη?

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νίκο για εμένα τοπική βαφή μην κανείς πουθενά . Εγώ μπορώ να πω επώνυμα ότι έκανα τοπική βαφή σε κατάστημα της αλυσίδας ******* στο Χαϊδάρι . Με αποτέλεσμα μετά από 3 μήνες το αμάξι να χρειάζεται βάψιμο ολικο όπως και έκανα . Μια γρατζουνιά στην δεξιά πόρτα , ένα λακακι στο αριστερό πίσω φτερό και σημάδια απο χαλίκακια στο καπό . Μου στοίχισε το αμάξι να μοιάζει τρικολορε με τρεξίματο Βερνίκιου , ύστερα από παράπονα προς αυτούς κατέβασμα με γυαλοχαρτο και μετά γυάλισα .... Οπότε μετά από 10 πλυσιματα τα σημεία που είχανε φάει γυαλοχαρτο εγειναν όλα θαμπά και ματ . Η βάψε ολόκληρο κομμάτι η άστο όπως είναι . .σχετικα με την μεμβράνη και εμένα θα με ενδιέφεραν πληροφορίες μιας και το σκέφτομαι και εγώ για εμπρός καπό και προφυλακτήρα στο δεύτερο αμάξι που με αυτό πλέον κάνω όλα τα ταξίδια
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 01-09-14 στις 22:35

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο για εμένα τοπική βαφή μην κανείς πουθενά . Εγώ μπορώ να πω επώνυμα ότι έκανα τοπική βαφή σε κατάστημα της αλυσίδας ******* στο Χαϊδάρι . Με αποτέλεσμα μετά από 3 μήνες το αμάξι να χρειάζεται βάψιμο ολικο όπως και έκανα . Μια γρατζουνιά στην δεξιά πόρτα , ένα λακακι στο αριστερό πίσω φτερό και σημάδια απο χαλίκακια στο καπό . Μου στοίχισε το αμάξι να μοιάζει τρικολορε με τρεξίματο Βερνίκιου , ύστερα από παράπονα προς αυτούς κατέβασμα με γυαλοχαρτο και μετά γυάλισα .... Οπότε μετά από 10 πλυσιματα τα σημεία που είχανε φάει γυαλοχαρτο εγειναν όλα θαμπά και ματ . Η βάψε ολόκληρο κομμάτι η άστο όπως είναι . .σχετικα με την μεμβράνη και εμένα θα με ενδιέφεραν πληροφορίες μιας και το σκέφτομαι και εγώ για εμπρός καπό και προφυλακτήρα στο δεύτερο αμάξι που με αυτό πλέον κάνω όλα τα ταξίδια
    θα σου στειλω πληροφοριες για προστατευτικη μεβρανη που βρηκα και σκοπευω να βαλω με pm ... οσο για τις γραντζουνιες που λες ειναι λιγο απογοητευτικο αυτο που εγραψες.... δεν μπορει να μην υπαρχει καποια αξιοπιστη λυση ... κανεις αλλος εχει καποια πιο ευχαριστη εμπειρια? ελεγα να φτιαξω καποιες μικρες γραντζουνιες και μετα απο πανω να βαλω προστατευτικη μεμβρανη ..επειδη οι μικρες γραντουζιες ειναι στο καπω μπροστα και προφυλακτηρα ..κυριως απο πετραδακια ...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γιατι μπηκαν αστερακια αφου ο Διονυσης δεν εχει θεμα, και αποδεδειγμενα του δημιουργησαν προβλημα?

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν έχω κανένα θέμα να φαίνεται η επωνυμία γιατί δεν έχω κάτι να φοβηθώ . Έχω δέκα φωτογραφίες ενώ έφτιαχνα το αμάξι μου μέσα στο συνεργείο τους έχω άλλες 10 μετά με την πρόχειρο δουλειά τους ..... Αλλά δεν έχω απόδειξη παροχής υπηρεσιών όσο και αν τους πίεσα να μου την δώσουν . Βέβαια δεν συνέχισα την πίεση γιατί σκέφτηκα πως είναι μια καλή δικαιολογία να τους ξεφτυλιζω παντού χωρίς να μου κάνει κανείς τίποτα ;-)

Ακόμα να πω πως μιλάω για το συγκεκριμένο κατάστημα της αλυσίδας . Δεν ξέρω τι γίνεται σε αλλά. Αλλά με αυτά που είδα εκεί ούτε με ενδιαφέρει να μάθω .

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν έχω κανένα θέμα να φαίνεται η επωνυμία γιατί δεν έχω κάτι να φοβηθώ . Έχω δέκα φωτογραφίες ενώ έφτιαχνα το αμάξι μου μέσα στο συνεργείο τους έχω άλλες 10 μετά με την πρόχειρο δουλειά τους ..... Αλλά δεν έχω απόδειξη παροχής υπηρεσιών όσο και αν τους πίεσα να μου την δώσουν . Βέβαια δεν συνέχισα την πίεση γιατί σκέφτηκα πως είναι μια καλή δικαιολογία να τους ξεφτυλιζω παντού χωρίς να μου κάνει κανείς τίποτα ;-)

Ακόμα να πω πως μιλάω για το συγκεκριμένο κατάστημα της αλυσίδας . Δεν ξέρω τι γίνεται σε αλλά. Αλλά με αυτά που είδα εκεί ούτε με ενδιαφέρει να μάθω .
    Εφόσον στειλεις στο mail του admin τα πλήρη στοιχεία σου ώστε να είναι διαθέσιμα στη περίπτωση που μας ζητηθούν (μια και το bmwfans καμμία σχέση και συμμετοχή δεν έχει με τά καταγγελόμενα σου ) και μια και αναλαμβάνεις την ευθύνη των όσων μας περιγράφεις τότε μόνο μπορούμε να εμφανίσουμε τα στοιχεία της επιχείρησης .

Έχω μια απορεία ,τι εννοείς δεν εχεις οπόδειξη ;
    Οταν τελειώσε η δουλειά και τους πλήρωσες δε σου έδωσαν απόδειξη ενω την ήθελες και ενώ τους πίεσες ;
    Τι πλάτες έχουν και δε φοβήθηκαν την όποια καταγγελία ;
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

8. The Following 5 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

alexm (02-09-14), aristent (02-09-14), BILL007 (02-09-14), chrisgiapz3 (03-09-14), wheelman (02-09-14)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι μπηκαν αστερακια αφου ο Διονυσης δεν εχει θεμα, και αποδεδειγμενα του δημιουργησαν προβλημα?
    Υπάρχουν κάποιοι κανόνες Φάνη που πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να τηρούνται για ευνόητους λόγους .
    Το bmwfans δεν εστερνίζεται και δε μπορεί να αναλαμβάνει την ευθύνη των όποιων καταγγελιών γίνονται κατα καιρούς .
    Το μόνο που θέλουμε είναι να προστατεύσουμε το χώρο και τίποτα παραπάνω
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

10. The Following 5 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

alexm (02-09-14), aristent (02-09-14), BILL007 (02-09-14), gant (02-09-14), wheelman (02-09-14)

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχε πλάτες . Απλά αποτινάξει έμαθα έφυγε απότομα μαγαζί και το έκλεισε και ούτε διακοπή στην εφορία δεν έκανε . Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντας
    Απλά αεριτζης

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχουν κάποιοι κανόνες Φάνη που πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να τηρούνται για ευνόητους λόγους .
    Το bmwfans δεν εστερνίζεται και δε μπορεί να αναλαμβάνει την ευθύνη των όποιων καταγγελιών γίνονται κατα καιρούς .
    Το μόνο που θέλουμε είναι να προστατεύσουμε το χώρο και τίποτα παραπάνω
    Μα ετσι κι αλλιως οταν γραφεται καποιος συμφωνει στους κανονες και ορους που αναφερουν πως το forum δεν φερει ευθυνη για τα γραπτα των μελων.
    Διονυση κακως δεν πηρες αποδειξη αφου τη ζητησες και δεν στην εδινε. Σε τετοιες περιπτωσεις καλεις ΣΔΟΕ, ΙΚΑ (γιατι ουτε εκει θα ειναι σωστος, σιγουρα) και 2 φιλους να τον γλεντησετε ολοι μαζι.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP