Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νίκο για εμένα τοπική βαφή μην κανείς πουθενά . Εγώ μπορώ να πω επώνυμα ότι έκανα τοπική βαφή σε κατάστημα της αλυσίδας ******* στο Χαϊδάρι . Με αποτέλεσμα μετά από 3 μήνες το αμάξι να χρειάζεται βάψιμο ολικο όπως και έκανα . Μια γρατζουνιά στην δεξιά πόρτα , ένα λακακι στο αριστερό πίσω φτερό και σημάδια απο χαλίκακια στο καπό . Μου στοίχισε το αμάξι να μοιάζει τρικολορε με τρεξίματο Βερνίκιου , ύστερα από παράπονα προς αυτούς κατέβασμα με γυαλοχαρτο και μετά γυάλισα .... Οπότε μετά από 10 πλυσιματα τα σημεία που είχανε φάει γυαλοχαρτο εγειναν όλα θαμπά και ματ . Η βάψε ολόκληρο κομμάτι η άστο όπως είναι . .σχετικα με την μεμβράνη και εμένα θα με ενδιέφεραν πληροφορίες μιας και το σκέφτομαι και εγώ για εμπρός καπό και προφυλακτήρα στο δεύτερο αμάξι που με αυτό πλέον κάνω όλα τα ταξίδια
θα σου στειλω πληροφοριες για προστατευτικη μεβρανη που βρηκα και σκοπευω να βαλω με pm ... οσο για τις γραντζουνιες που λες ειναι λιγο απογοητευτικο αυτο που εγραψες.... δεν μπορει να μην υπαρχει καποια αξιοπιστη λυση ... κανεις αλλος εχει καποια πιο ευχαριστη εμπειρια? ελεγα να φτιαξω καποιες μικρες γραντζουνιες και μετα απο πανω να βαλω προστατευτικη μεμβρανη ..επειδη οι μικρες γραντουζιες ειναι στο καπω μπροστα και προφυλακτηρα ..κυριως απο πετραδακια ...