Σελίδα 2 από 11 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 106

Θέμα: M3 E46 Evolve Alpha-N Tune (Dyno Results)

Rides
    1

Προεπιλογή

εγω θα σταθω σε δυο σημεια:

πρωτον : στο μ3 το καλυτερο μπαξιμο ειναι η συντηρηση

δευτερον: προγραμμα μονο δυναμομετρο και μετα δρομο για τις τελευταιες πινελιες

ειμαι σιγουρος οτι θα στο διορθωσουν το προγραμμα αλλα θα παιδευτεις λιγακι.

απορια: η εταιρεια ειναι οντως τοπ και εχει κανει απειρα προγραμματα αρα αποκλιση λαθους μικρη.μηπως κατι δεν λειτουργει σωστα στο δικο σου με αποτελεσμα αυτο που βλεπουμε;

και κατι τελευταιο: τις επιμερους τιμες στις πριν και μετα οσον αφορα θερμοκρασιες εξωτερικες, εισαγωγης κλπ τσεκαρες;
    τούρμπο και πράσινα άλογα

2. The Following 4 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

BILL007 (30-08-14), EVERGET (31-08-14), nikos1400 (31-08-14), zaharias (31-08-14)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε μια ομαδική δυναμομέτρηση μελών του φόρουμ που είχε γίνει, του doctore αν θυμάμαι καλά, μόνο με evolve πάνω του είχε βγεί 1ο η 2ο.
    Αν το δεί, μπορεί να γράψει ο ίδιος.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    στελιο μπραβο για το ωραιο thread....

μια ερωτηση και απο μενα...στο δρομο ποιο set up σου φαινεται καλυτερο????ειναι ποιο ροπατο το αμαξι με το evolve??ποιες διαφορες επισημαινεις στα "μισογκαζα"??καταναλωση???δω ε μας τα φωτα σου
    Νικο ελ ολιγης θα σου πω οτι δεν ειδα την διαφορα που περιμενα. δεν παει ουτε πολυ χειροτερα ουτε καλυτερα οπως θα επρεπε το λογικο απο μια τετιοιυ ειδους βελτιωση.

Επισης θα σου πω οτι υπαρχει μια διαφορα την ημερα ας πουμε που εχει 30 βαθμους τωρα το καλοκαιρι με το βραδυ που εχει 20-21 για παραδειγμα.
    Αυτο ομως συμβαινει και με το stock προγραμμα.Οποτε οχι κατι διαφορετικο οπως συμπεριφερεται κανονικα ενα μαμα αυτοκινητο.

Απο καταναλωση ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα με stock δεν ειδα διαφορα προς το χειροτερο ας πουμε.

Αυτα ομως ειναι τα δεδομενα μεχρι στιγμης και ολα αυτα μπορει να αποτελουν παρελθον γιατι πιθανον θα αλλαξουν αν διορθωθει ετσι οπως πρεπει.

5. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

nik200 (31-08-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω θα σταθω σε δυο σημεια:

πρωτον : στο μ3 το καλυτερο μπαξιμο ειναι η συντηρηση

δευτερον: προγραμμα μονο δυναμομετρο και μετα δρομο για τις τελευταιες πινελιες

ειμαι σιγουρος οτι θα στο διορθωσουν το προγραμμα αλλα θα παιδευτεις λιγακι.

απορια: η εταιρεια ειναι οντως τοπ και εχει κανει απειρα προγραμματα αρα αποκλιση λαθους μικρη.μηπως κατι δεν λειτουργει σωστα στο δικο σου με αποτελεσμα αυτο που βλεπουμε;

και κατι τελευταιο: τις επιμερους τιμες στις πριν και μετα οσον αφορα θερμοκρασιες εξωτερικες, εισαγωγης κλπ τσεκαρες;

Πανο σωστη η αποψη σου. Η συντηρηση εγω ειμαι της αποψης πρεπει να γινεται οπως και εχει. Για οποιοδηποτε οχημα.
    Σωστο μπαξιμο στο Μ3 ειναι και πολλα αλλα οπως ειναι για παραδειγμα ενα κοντο διαφορικο 3.91, ή μια καλη αναρτηση, τα φρενα οποσδηποτε.

Οσο αναφορα τα υπολοιπα που με ρωτας.

Ολα εχουν τοποθετηθει με βαση τις οδηγιες της Evolve οποτε τι να σου πω.
    Διαγνωστικο δεν βγαζει καμια βλαβη, ουτε κατι αλλο.

Προγραμμα στο δυναμομετρο ειναι σαφως ποιο σωστη δουλεια γιατι το καθε αυτοκινητο ειναι διαφορετικο τελικά.
    Και η Evolve αυτα που ειναι εκει αγγλία οι πελατες αν προσεξεις τα ρυθμιζουν πανω στο δυναμομετρο.

Τωρα με τους υπολοιπους πελατες οπως ειμαστε εμεις. Απο Ελλαδα, Αμερικη κλπ κλπ. Δουλευουν με αυτο τον τροπο. (Καλωδιο-Μπριζομα-Φορτωμα Προγραμμα- Αποστολη-Προγραμματισμος χωρις να ειναι το αμαξι μπροστα-Αποστολη Πισω φορτωμα ξανα)

Οποτε ειναι λογικο να υπαρχουν τετιοιυ ειδους θεματα.

Οσο αναφορα θερμοκρασιες εισαγωγης κλπ. τα ειδε ολα ο προγραμματιστης εκει στο δυναμομετρο αλλα δεν θυμαμαι να σου πω τωρα. Ειναι πραγματα τα οποια τα ειδε αυτος, ειδε βασικα οτι σε καποια σημεια στεγνωνει και ειδα σε πρωτη φαση τι γινεται.
    Αυτα.

7. The Following 3 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

A8hnaios (30-08-14), pilot (30-08-14), zaharias (31-08-14)

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπράβο Στέλιο!!!Τουλάχιστον για εμένα το αμάξι σου είναι απο τα τοπ (και δεν πιστεύω μόνο για εμένα )

Θα την βρείς την άκρη φιλαράκι

Πάρε και μερικά βιντεάκια με ένα Μ3 by Evovle που χαζεύω και τρελένομαι...λευκό,τούμπανο και ΑΡΡΩΣΤΟ!!!Όπως ακριβώς το θέλω

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

9. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

nik200 (31-08-14), steliosm46 (31-08-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Στέλιο γιατί δεν βάζεις μόνος σου το πρόγραμμα του CSL όπως έχουν κάνει πολλοί από Αμερική, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα από το δικό μου CSL ?
    Εκεί τα αποτελέσματα είναι θετικά.
    Μάλιστα o Evolve δεν έχει χαρεί καθόλου επειδή οι χομπίστες έχουν ξεκλειδώσει το πρόγραμμα του M3 E46, απλού και CSL.

Άν θέλεις βοήθεια μου λες και σε βοηθώ από email.

11. The Following 6 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (02-09-14), A8hnaios (31-08-14), BILL007 (31-08-14), nikos1400 (31-08-14), pilot (31-08-14), steliosm46 (19-12-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στέλιο δείχνει όντως να κομπιαζει καπου.
    Περιμένω την απάντηση της evolve ...

Στο δικό μου το προγραμμα βοήθησε να λυθούν λειτουργικά προβλήματα που ειχε το αυτοκινητο , οπως ασταθες ρελαντί , μέχρι κ σβήσιμο του κινητήρα στο ρελαντί καποιες φορές , καθώς κ μπέρδεμα του κινητήρα στο πάτημα του γκαζιου μέχρι τις 2500-3000 στροφές.
    Δεν ξερω αν έδωσε άλογα πραγματικά . Το αισθανόμουν δυνατό , αλλα οπως ξανά έγραψα μπορει να ηταν η ψευδαίσθηση που έδινε η αλλαγη στην απόκριση του γκαζιου που εγινε στον προγραμματισμό.
    Ηταν πλέον λέιτουργικο , γραμμικό με δύναμη μέχρι τον κόφτη οποτε έμεινα ευχαρηστιμενος . Δεν έψαξα ομως για άλογα .
    Ο επόμενος ιδιοκτήτης σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα αντιμετώπισε πάλι παρόμοια προβλήματα λειτουργίας κ επικοινώνησε με evolve .
    Επαναλαμβάνω οτι τα προβλήματα ειναι καθαρά λειτουργίας του αυτοκινητου κ οχι δύναμης. Το προγραμμα ενω βοήθησε ισως τελικα να μην τα έλυσε.

Στέλιο ελπίζω να βρεθούν τα χαμένα άλογα κ να χαρείς το όχημα σου .

13. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (31-08-14), BILL007 (31-08-14), nik200 (31-08-14), pilot (31-08-14), steliosm46 (31-08-14)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αέρα στην εισαγωγή στελιο από που στελνεις και από πόσα σημεία τραβαει?
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στέλιο γιατί δεν βάζεις μόνος σου το πρόγραμμα του CSL όπως έχουν κάνει πολλοί από Αμερική, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα από το δικό μου CSL ?
    Εκεί τα αποτελέσματα είναι θετικά.
    Μάλιστα o Evolve δεν έχει χαρεί καθόλου επειδή οι χομπίστες έχουν ξεκλειδώσει το πρόγραμμα του M3 E46, απλού και CSL.

Άν θέλεις βοήθεια μου λες και σε βοηθώ από email.
    Και δουλευει σωστά Άλεξ? θελω να πω το CSL εχει και αλλους εκκεντροφορους και νομιζω και βαλβιδες σωστά? δηλαδη ειναι δοκιμασμενο σε φιλο σου με απλο Μ3 με εισαγωγη?
    Τι αποτελεσματα ειχε στο δυναμομετρο?

Οσο αφορα αυτο που λες για το οτι δεν εχει χαρει καθολου, την ιδια κουβεντα ειχα χθες με καποιον ο οποιος εκανε ενα Mini Cooper R56 το οποιο εκει που δεν μπορουσε ο evolve να κανει καποιες ρυθμισεις και ειχε παιδευτει αρκετά, τελικα το ανελαβε αυτος που ειχα την κουβεντα μαζι του, κατοπιν εντολης του ιδιοκτητη και το καταφερε να δουλεψει σωστα και ασφαλη το αυτοκινητο και μαλιστα πηρε και λιγη υποδυναμμη παραπανω. Μου εδειξε χαρτια με δυναμομετρα και αλλα στοιχεια.

Σου στελνω π.μ για να μου πεις λεπτομερειες.

Θωμά αέρα παίρνει και απο πανω και απο κατω απ την τρυπα του προφυλακτηρα CSL οπως ακριβως και το CSL. το CSL εχει 2 αεραγωγους απο κατω φυσικά ο ένας ειναι να παιρνει αερα οταν το κλαπε ειναι κλειστο.

Εγω έχω ένα και μεγάλο! εχω βάλει αεραγωγό φ100 o οποιος παιρνει κατευθειαν τον κρυο αερα απο μπροστα την τρυπα και παει κατευθειαν μεσα στην εισαγωγη.

16. The Following 5 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

A8hnaios (31-08-14), BILL007 (31-08-14), nik200 (31-08-14), Vasilis M3 (31-08-14), Vassilis ///M (01-09-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σου απάντησα και στο πμ αλλά όλες οι πληροφορίες εδώ https://m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=423771
    για το πως προγραμματίζεις μόνος σου Μ3 Ε46.
    Έχω μιλήσει αρκετά με 2 από αυτούς που έχουν ασχοληθεί στο πρότζεκτ αυτό και λέω ότι ο evolve έχει θυμώσει πολύ.
    Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά είχαν αναλύσει και το evolve το πρόγραμμα και οι διαφορές του ήταν μικρές, και αυτός ήταν ακόμη ένας άλλος λόγος σύγκρουσης.

Εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που έχασες άλογα.
    Με εισαγωγή και πρόγραμμα CSL θα πάρεις λίγα άλογα (άντε να είναι 5-10) αλλά η απόκριση που θα έχεις στο γκάζι θα είναι τελείως διαφορετική.
    Ξέρω πολλά CSL που βάλανε πρόγραμμα και τα άλογά τους γίνανε γαϊδουράκια, δηλαδή χάσανε.
    Μάλιστα ενός φίλου με καταλύτες, εξάτμιση και πρόγραμμα γνωστού αγγλικού οίκου (ξέχασα το όνομα) τον περνούσα πολύ άνετα. Το έκανε εργοστασιακό...
    Τέλος, όσα CSL έχουν φορέσει πρόγραμμα, κάψανε ΟΛΑ φλάτζα.
    Γιατί φυσικά η BMW δεν ήξερε τι πρόγραμμα να βάλει στο CSL, έπρεπε να έρθει ο βελτιωτής να τσιμπήσει λίγο τις βενζίνες και το αβάνς

Edit: evolve φορούσε ο φίλος εδώ στην φώτο το αυτοκίνητό του https://www.evolveautomotive.com/m-p...46-m3-csl_652/
    390 άλογα ήταν υποτίθεται
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexk : 31-08-14 στις 18:02

18. The Following 7 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

A8hnaios (31-08-14), chrisgiapz3 (03-09-14), EVERGET (31-08-14), pilot (31-08-14), steliosm46 (31-08-14), Vasilis M3 (31-08-14), zaharias (31-08-14)

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP