Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 56

Θέμα: Δήλωση κινητήρα

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΠΟΝΤΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή σε μια μετατροπή από 316i σε 318is ενώ είμαι καλυμμένος στην αύξηση των κυβικών 1600 σε 1795 είμαι ακάλυπτος στην ιπποδύναμη , από 102 σε 136 ;Αν κατάλαβα καλά η μετατροπή μου είναι αδύνατον να είναι νόμιμη.

Και να σκεφτείτε ότι είναι κάτι που το σχεδίαζα και το ονειρευόμουν πάνω από 15 χρόνια. Ούτε το μεράκι μας δεν μπορούμε να κάνουμε. ΧΑΛΑΡΑ!!
    Σε κυβικα οχι ιπποδύναμη.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

και σε κυβικα ΚΑΙ σε ιπποδυναμη .....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    compact 46 εχεις μετατροπη σε Μ?
    Compact E36 απο 316 σε Μ3.......

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trifonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιζει να επεσες σε πολυ αυστηρα οργανα. Δεν μπορει αλλο να ισχυει Καβαλα αλλο αθηνα αλλο πατρα αλλο Κρήτη. Για να καταλαβω σου εχουν κατάσχεσει το αυτοκίνητο; γιατι που ειναι η παρανομια; ηταν 25% η μετατροπή σε διαφορα;
    Επεσα σε βλαχο μπατσο που ενω ειχα ακομα 20 μερες περιθωριο για να το δηλωσω, με πηγε σαν τον Ροχαμη στην τροχαια, και εκει ενας αλλος βλαχος μου κρατησε το αυτοκινητο στην τροχαια 15 μερες μεχρι να αποφασισουν αν πρεπει να με πανε στο ΚΤΕΟ Ελληνικου (το μονο αρμοδιο στην Ελλαδα, ή στο υπουργειο.
    Στο υπουργειο μου ειπανε ΟΤΙ σας ειπα, και μου κρατησαν την αδεια ΜΟΝΟ.
    Το αυτοκινητο ειναι σπιτι μου ΜΕ πινακιδες..........................
    Την αδεια θα την παρω πισω ΜΟΝΟ αν το ξανακανω 316...........

Αν σε πιασουν ΧΩΡΙΣ τιμολογιο με σωστη ημερομηνια επανω, το αυτοκινητο κατασχεται και παει στο ΟΔΔΥ και εσεις με μηνυση για φοροδιαγυγη και ανασφαλιστο......
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη compactM3 : 30-08-14 στις 20:02

Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε CompactΜ3 πριν προχωρησεις σε μετατροπη επρεπε να ψαξεις το θεμα της δηλωσης και αν ησουν σιγουρος οτι θα μπορουσε καποιος να στην κανει,να προχωραγες.Το compact δεν ξερω αν μπορει να δηλωθει Μ3 γιατι δεν υπηρξε ποτε.Ευχομαι πραγματικα μεσα απο αυτο το θεμα που ανοιχτηκε να μπορεσει καποιος να σε βοηθησει και να κυκλοφορησεις ξανα το αμαξι.

Περιοχή
    Παναγίτσα Έδεσσας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά, για να είμαστε ακριβής : ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΝΕΙ Η BMW HELLAS ,ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ; Έστω και αν δεν το δίνει θα με βοηθούσε να μάθω το περιεχόμενό του.
    ευχαριστώ

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε CompactΜ3 πριν προχωρησεις σε μετατροπη επρεπε να ψαξεις το θεμα της δηλωσης και αν ησουν σιγουρος οτι θα μπορουσε καποιος να στην κανει,να προχωραγες.Το compact δεν ξερω αν μπορει να δηλωθει Μ3 γιατι δεν υπηρξε ποτε.Ευχομαι πραγματικα μεσα απο αυτο το θεμα που ανοιχτηκε να μπορεσει καποιος να σε βοηθησει και να κυκλοφορησεις ξανα το αμαξι.
    Φιλε μου, μετα απο 12 χρονια στο χωρο των βελτιωσεων και μετατροπων (τα παρατησα το 2007), ηξερα τι ισχυε και ειχα μιλησει και με ανθρωπους για να ειναι ετοιμοι για την δηλωση.....
    Ολα ηταν ετοιμα...
    Το αυτοκινητο οπως εχω πει πολλες φορες, φτιαχτηκε μεσα σε εξουσιοδοτημενο με ολα καινουρια και γνησια μια και λυθηκε ολο και βαφτηκε και απο την αρχη.... φτιαχνοταν σχεδον 10 μηνες........
    Ολα αλλαξαν οταν με τα παραπανω εφτασα χωρις την θεληση μου στο υπουργειο (αν ειχα ξεκινησει εγω την διαδικασια, θα ειχα μαθει τα "νεα" με αλλο τροπο και θα ειχα πραξει αναλογα.
    Ο λογος που δεν ηξερα τι εχει αλλαξει οπως βλεπω οτι δεν ξερει και κανεις αλλος εδω μεσα, ειναι απλος.....
    ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ εβαλαν στην μεση το θεμα του 25% αλλα και του χαρτιου της αντιπροσωπιας ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΒΥΣΜΟΥΣ !!!!!.
    Το χαρτι της αντιπροσωπιας το ζητανε γιατι λογο μνημονιου, ΔΕΝ μπορουν να στελεχωσουν τα εργαστηρια του ΚΤΕΟ Ελληνικου (ειπαμε, το μονο αρμοδιο) για να κανει πιστοποιησεις και να δινει εγκρισεις τυπου (ετσι περνουσαν παλια οι μετατροπες).
    Αυτα τα εμαθα απο τους μηχανολογους στο υπουργειο, οι οποιοι ηταν ευγενεστατοι, εξυπηρετικοτατοι και προσπαθησαν ειλικρινα και μπροστα μου ή να μου δωσουν πισω την αδεια του αυτοκινητου μεχρι να βρεθει λυση, ή να πεισουν τον προϊσταμενο τους (βγηκαν στο πεζοδρομιο τα παιδια και κοιτουσαν το αυτοκινητο μεσα εξω) να μου το περασει γιατι ΗΞΕΡΑΝ οτι η BMW Hellas ΔΕΝ δινει το κωλοχαρτο για κανενα λογο και κανενα αυτοκινητο (και εχω καλες γνωριμιες στην ΒΜW). Ειναι λεει εντολη απο Γερμανια.
    Εγω εχω ΟΛΑ τα υπολοιπα χαρτια και την εκθεση του μηχανολογου με επισυναπτομενες λιστες και τιμολογια ανταλλακτικων, κινητηρα και εργασιας, με αντιγραφο της αδειας του συνεργειου ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΟΜΟ.
    Μεχρι και στον διευθυντη του ΚΤΕΟ Ελληνικου πηγα, ειδε το αυτοκινητο και μου ειπε πως αν του παω ολα τα χαρτια, εκεινος το μονο που θελει ειναι να περναει καυσαερια και να φαινονται καθαρα τα νουμερα του μοτερ.
    Αυτοι ειναι και οι λογοι που το αυτοκινητο ειναι σπιτι μου με τις πινακιδες του αλλα χωρις αδεια......... Βγαινει μια φορα καθε 15 μερες για δυο βολτες το τετραγωνο του σπιτιου αργα την νυχτα, ισα ισα να μην στραβωσουν τα λαστιχα και να γυρνανε τα λαδια λιγο...............
    Ολα αυτα τα εχουμε αναλυσει εκτενως σε αλλα θεματα εδω μεσα που κανεις δεν κανει το κοπο να ψαξει λιγο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη compactM3 : 30-08-14 στις 20:47

8. The Following 8 Users Say Thank You to compactM3 For This Useful Post:

A8hnaios (30-08-14), BILL007 (30-08-14), chrisgiapz3 (31-08-14), mark e92 (31-08-14), trifonas (31-08-14), VanVIC (30-08-14), Vassilis ///M (31-08-14), zaharias (31-08-14)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΠΟΝΤΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά, για να είμαστε ακριβής : ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΝΕΙ Η BMW HELLAS ,ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ; Έστω και αν δεν το δίνει θα με βοηθούσε να μάθω το περιεχόμενό του.
    ευχαριστώ
    Πρεπει να αναφερει οτι η BMW Hellas εγκρινει την τοποθετηση του συγκεκριμενου κινητηρα στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ.....

Αυτο σημαινει οτι καθε χαρτι, ισχυει μονο για ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

ξεχασα να σας πω οτι SUBARU, FORD και NISSAN, το δινουν αυτο το χαρτι............

Περιοχή
    θεσ-νικη κιλκις
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο compactM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν ποσα χρονια το εκανες αυτο ?
    Το γραφω, πριν δυο χρονια το εκανα στο Ν. Κιλκις και δεν νομηζω να ισχηουν αλοι κανονες σε αλους νομους. Στη δικη σου περηπτοση δεν γηνετε να δηλωθει γιατι ξεφεβγεις και στα κιβικα και στην υποδυναμη του 25 + - που ισχυει σημερα. Ο ποντιος ομως μπορει να το δηλωσει γιατι ε30 318is βγενει.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP