Παιδια εδω καθυστερουν να στειλουν 50 ευρω επιστροφης φορου σε γνωστο μου που υποφερει οικονομικα....
Αυτη τη φορα ας ειμαστε δυσπιστοι. (...)
Παιδια εδω καθυστερουν να στειλουν 50 ευρω επιστροφης φορου σε γνωστο μου που υποφερει οικονομικα....
Αυτη τη φορα ας ειμαστε δυσπιστοι. (...)
Bazil Van Sinner (28-08-14)
παιδια δεν υπαρχει καμια αυξηση. απο τα νουμερα φαινεται πως υπαρχει αυξηση απο το 2004 - 2010 που ειναι λογικο ...ηταν τα καλα τα χρονια!!
απο το 2010 και μετα που μπηκαμε πιο βαθια στην κριση υπαρχει κατακορυφη πτωση ... γυρω στα 400εκ ευρω!! μετα αυξηθηκε λιγο λογω και του φορου πολυτελειας ...αλλα φαινεται καθαρα πως απο το 1.5εκ πηγαμε στα 1.1εκ ...
........
2014 - 1.139 εκ. €
2013 - 1.183 εκ. €
2012 - 1.305 εκ. €
2011 - 1.117 εκ. €
2010 - 1.590 εκ. €
Οτι υπαρχει κατακορυφη πτωση φαινεται και στο αρθρο στον πινακα που εχει.
Ο προβλιματισμος ο δικος μου και το υποπτο της υποθεσης ειναι οτι σε παει 2004 για να δειξει και καλα την αυξηση.
Αναμενουμε να περασει ο καιρος και να μαθουμε
Μεχρι τοτε....![]()
Το αρθρο ειναι κακοβουλο και παραπλανητικο. Δεν αναφερει πουθενα τις αυξησεις των τελων σε καθε κατηγορια....!
Χτες είχε βγαλει το πρωτο θεμα ενα αρθρο που με τεραστια γραμματα εγραφε οτι θα ανακοινωθουν μειωσεις στην ΔΕΘ για ΦΠΑ ( απο 23 σε 19 ή 21%) και 10-20% μειωση στα καυσιμα και πετρελαιο θερμανσης. Και πιο κατω εγραφε
- εξισωση του ΦΠΑ στου λογαριασμους ΔΕΚΟ ( απο 5% σε 19 ή 21%)
- Εξισωση του ΦΠΑ σε ρουχισμο και υλικα αγαθα ( απο 9%και 13%, σε 19 ή 21%)
Τι να πεις...!
![]()
μας εχουν φλομωσει στις ανακοινωνσεις και διαφορα αλλα για φοροελαφρυνσεις και στο τελος λιγα πραγματα θα γινουν απο ολα αυτα που κατα καιρους εχουν ανακοινωσει!!![]()
μας κοροιδευουν ... ! οταν με τον ΕΝΦΙΑ πληρωνουμε οι περισσοτεροι διπλο φορο ...το να μας μειωσουν 50% την εισφορα αλληλεγγυης δεν μου λεει κατι γιατι τα εχουν παρει με το παραπανω απο τον ΕΝΦΙΑ...