Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    26-12-09
    Περιοχή
    Κηφισια
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    7.458
    Thanked
    11958
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, σεβομαστε τον κο Θεοδωράκη για την απέραντη συνεισφορά του στον μουσική και πολιτισμό γενικότερα.
    Θα περίμενα όμως όταν εκφέρει άποψη να μην ακούγεται σαν ένα μείγμα Καρατζαφέρη-Παπαρήγα.
    Η γνωστή ξύλινη γλώσσα όπου πάντα φταίνε οι άλλοι. Αμερικάνοι, τα μεγάλα κεφάλαια κ.τ.λ. και εμείς δεν φταίμε ποτέ.

    Και επειδή δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο αλλά υπάρχει και πολύ γκρι, δεν λέω πως φταίμε μόνο εμείς. Φταίνε και αυτοί που το έστησαν όλο αυτό, αλλά σε ίδιο ποσοστό και εμείς που συμμετείχαμε.

    Το πιο τρανό παράδειγμα που αποτυπώνει την φιλοσοφία του νεοέλληνα και τις προσδοκίες του, είναι το χρηματιστήριο.
    Το έστησαν, έβαλαν το τυράκι στην φάκα και περίμεναν τα ποντίκια. Και ο νεοέλληνας έπραξε λες και υπήρχε κάποια μηχανή εκεί που κόβει χρήμα και μοιράζει.
    Το εύκολο χρήμα, βουρ.
    Επαιξαν, κέρδισαν και στο τέλος τους τα πήραν όλα πίσω. Και αυτά που είχαν ήδη, άλλα και επιπλέον που είχαν χρεωθεί για να τα "επενδύσουν".
    Φαντάζομαι θυμάστε που η κάθε γειτονιά είχε αποκτήσει και το "χρηματιστηριακό γραφείο" της. Εδώ στην Πάτρα είχε ανοίξει ένας γνωστός μου τότε. Ταξιτζής πριν γίνει "χρηματιστής". Καλό ε ;

    Α ρε Καραμήτρο Ελληνάρα ξέχασες πως ο πατέρας σου στην ηλικία σου ήταν γκασταρμπάιτερ στην Γερμανία και δούλευε όπως δουλεύει τώρα ο Αλβανός που χλευάζεις σήμερα εσύ.............
    Μην ξεχναμε τα λογια του πρωθυπουργου τοτε καθως και του Υπουργου οικονομιας περι ανοδου του χρηματηστηριου.
    Οι ιδιοι κατευθυναν τον κοσμο εκει και φυσικα εχουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης
    Αλλα το πιο ομορφο σε αυτη την ακρως 'δημοκρατικη" χωρα ειναι οτι κανεις απο τους επομενους δεν τολμησε να ακουμπησει κανενα .
    Και ακομα πιο ομορφο προσφατα ακουστηκε απο τον γνωστο ευτραφη οτι "εμεις δεν ειμαστε φασιστες να φερουμε νομο με αναδρομικη ισχυ και να στειλουμε φυλακη πολιτικους που εκαναν οτι εκαναν πριν"
    Κατα τα αλλα ειμαστε μια ωραια και δημοκρατικη χωρα που -τι κριμα- παντα μας φταινε οι συγκυριες,τα ξενα συμφεροντα,οι κερδοσκοποι,κλπ κλπ.
    Ρε δεν πανε στον αγυριστο...ουστ....ουστ....

    Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ


    "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

  2. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

    Nikos (29-04-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP