330Ci STEPTRONIC (22-08-14), A8hnaios (20-08-14), I_MNL (21-08-14)
να τους πείς, ότι η μισή ελλάδα έχει αλλάξει την άδεια των αυτοκινήτων. ουσιαστικά βασίλη, θα πάς και θα τους πείς θέλω έκδοση νέας αδείας. είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το κάνουν. μην δέχεσαι τπτ, κάνε μέχρι και φασαρία.
καμμία άλλη ενέργεια. θα ξαναπάς και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση της τωρινής άδειας κυκλοφορίας και έκδοση καινούριας. στην αιτιολογία, βάλε άμα θες ότι χάθηκε η παλιά άδεια. δεν μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς άδεια κυκλοφορίας.
τον λογιστή σου να τον σουτάρεις αμέσως. και όταν λέμε αμέσως, χθες...αυτός είναι αυτός που κανονικά πρέπει να σε ενημερώνει για αυτά τα θέματα, για να μην σου έρχονται λυπητερές όταν μπορείς να τις γλυτώσεις.
ναι, γιατί δεν πρόλαβες να αλλάξεις την άδεια σου. τώρα το πληρώνεις κανονικά. κουνήσου όμως, για να μην σε καλέσουν να το ξαναπληρώσεις για τα χριστούγεννα. τώρα πληρώνουμε την χρήση του 13 έχουμε πεί, τα χριστούγεννα θα πληρώνουμε την χρήση του 14...
για αρχή δίνεις τα παπούτσια στο χέρι στο λογιστή σου και ψάχνεις για καινούριο. κανονικά θα πρέπει να τον βάλεις να σου πληρώσει και τον ΦΠ που εξαιτίας του κάθεσαι εσύ και τον πληρώνεις, ενώ θα μπρούσες να είχες απαλλαγεί. και μη μου πεί κανείς τπτ, γιατί αυτή είναι η δουλειά του και για αυτό πληρώνεται.
πας και ξανακάνεις αίτηση για να αλλάξεις την παλιά με καινούρια άδεια, για να μην πληρώσεις και τα χριστούγεννα και γενικότερα για να μην έχεις στο κεφάλι σου ΦΠ μέχρι και τα επόμενα 4 χρόνια...
sympether with chiefτης
A8hnaios (21-08-14), alexm (21-08-14), Bazil Van Sinner (21-08-14), Eleni (22-08-14), freddys (21-08-14), Konstantinos E60 (22-08-14), Kostas_1 (21-08-14), Leonidas_E39 (24-08-14), nikos valvetronic (27-08-14), pilot (21-08-14), steliosm46 (21-08-14), Vassilis ///M (21-08-14)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Έκανα αίτηση για αλλαγή της άδειας αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι με αυτό...
Αφού μέσα στο σύστημα του υπουργείου φαίνεται καθαρά η πρώτη άδεια διεθνώς όπως μου είπε ο υπάλληλος...
Απλά θα φαίνεται τώρα ΚΑΙ στην άδεια...
Ο φάκελος του κάθε αυτοκινήτου δεν μπορεί να μεταφερθεί απο μία πόλη σε άλλη...
Μένει εκεί που έχει εκδοθεί η αρχική άδεια απλά ότι κάνεις απο δω και πέρα το κάνεις μέσω συστήματος....
Εν το μεταξύ μου έδωσαν ένα λευκό χαρτί με τα στοιχεία κανονικά του αυτοκινήτου και με 10 σφραγίδες πάνω δικές τους μέχρι να τους έρθουν τα πράσινα χαρτιά για τις άδειες...
Μήπως θα πρέπει να ειδοποιήσω εγώ ο ίδιος την εφορία το τμήμα εισοδήματος ας πούμε ή κάπου αλλού???
Ο λογιστής είναι άνθρωπος που είναι στον κλάδο του αυτοκινήτου καινούριου και μτχ...απορώ πως δεν γνωρίζει κάτι σχετικά με τον νόμο...
Απλά μου είπε πως περιμένουν όλοι να ψηφιστεί δεν έχει γίνει ακόμη κάτι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis ///M : 21-08-14 στις 15:16