-
ωραιο το θεματακι! η διαμαχη μεταξυ ρανφλατ και συμβατικων καλα κραταει εδω και χρονια.μαλλον δεν επεισαν τον κοσμο γιαυτο αλλωστε και υπαρχουν και λιγα μοντελλα απο καθε εταιρεια.σαυτο βεβαια συμβαλλει και το κοστος εκτος της ανεσης.
εγω ακομα δεν ξερω τι θα βαλω.για την ανεση πλεον το συνηθισα,δεν με νοιαζει και πολυ ειδικα οταν ακουσα οτι μονο ενα 20% θα ειναι καλυτερα.εδω που τα λεμε δεν ειναι και λιγο με την ταλαιπωρια που τραβαει η μεση μου.γενικα νομιζω οτι τα ρανφλατ ατυχησαν να κανουν την εισοδο τους μεσα στην κριση.γιατι ειναι σχεδον διπλασια τιμη μερικες φορες,οποτε και οι οδηγοι σκεφτονται οτι για ενα αναλωσιμο-πολυ σημαντικο βεβαια- που θα χαλασει σε 3 χρονια περιπου δεν αξιζει να δωσεις παραπανω χρηματα.παρα πολλοι καταναλωτες επισης στο εξωτερικο δεν αγοραζουν απο καποιες μαρκες αυτοκινητων γιατι δεν δινουν ρεζερβα.
αλλα αυτος που ειπε ο νικος προηγουμενα οτι αν τρυπησει στα πολλα χιλιομετρα η' σε καποιο επικινδυνο σημειο του δρομου εχει πλεονεκτημα εναντι των συμβατικων ειναι νομιζω ο μεγαλυτερος λογος.τωρα δεν ξερω ας πουμε οτι σε 80 χιλ.δεν βρισκεις βουλκανιζατερ η' ειναι κυριακη η' απογευμα-βραδυ και δεν ειναι ανοιχτα,τοτε τι κανεις?παιρνεις οδικη μαλλον και σε παει.οποτε το ιδιο με συμβατικα.το πλεονεκτημα των ρανφλατ ειναι για μεσα στην πολη αλλα και για να πας στο κοντινοτερο σημειο πολιτισμου αν βρισκεσαι στην εξοχη.δεν ειναι και λιγο.συν οπως ειπαμε και το σκισιμο του λαστιχου στα πολλα χιλιομετρα που εχει καλυτερο κρατημα,αποτι λενε τα τεστ.
εχω 2 ερωτηματα....
αν παμε με σκασμενο λαστιχο ρανφλατ που εχει κανει 10000 χιλ. σε ενα βουλκανιζατερ ,αλλαζουμε μονο εκεινο η' αλλαζουμε 2 για καλυτερη προσφυση? γιατι αν αλλαζουμε 2 παει η τσεπη.αν αλλαζουμε 1 θα εχει σωστη πεδηση?
αν ταξιδεψεις με σκασμενο ρανφλατ για περιπου 80 χιλ. με 70-80 χιλ. η ζαντα ειναι σιγουρο οτι αντεχει χωρις να στραβωσει η' ρισκαρουμε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 19-08-14 στις 01:07
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP