Εγω παντως οταν ειχα τ e90 ποτε δεν ειχα προβλημα με μπαλωμα σε run flat.Επειδη η δουλεια μου ειναι μεσα σε βιδες και καρφια,τυχαινει νε πεφτει και τιποτα στην αυλη χωρις να το καταλαβουμε.Ετσι σε λαστιχο που ετυχε να πατησει καρφι και το οποιο ειχε λιγοτερα απο 2000 χιλιομετρα,το μπαλωσα και εκανε περισσοτερα απο 35000 χιλιομετρα με ακομα 2 μπαλωματα και αντικατασταθηκε λογω φθορας.Εγω πιστευω οτι προτεινουν αλλαγη λογω μαρκετινγκ.
BILL007 (19-08-14)
παιδια οπως εγραψα, εκτιμω οτι μιας και εχουν κοινο πελμα με τα κανονικα ελαστικα, μπορει καποιος να το μπαλωσει...αυτο εκτιμω κ δεν προτεινω να πραξει καποιος ετσι επειδη το λεω εγω.
προσωπικα τα r/f τα μισω και τα πεταξα με την πρωτη ευκαιρια αντικαταστασης τους τοποθετωντας contisportcontact5 και αγοραζοντας 2 αφρους και μια αντλια αερα.
E90 N46B20 montego blue
μα δεν ειπα οτι εχουν r/f τα Μ μοντελα...γιαυτο αναφερω οτι εχουν ρεζερβα στον πισω αποθηκευτικο χωρο τους...
τουλαχιστον στο δικο μου (Ε90) σηκωνοντας την πτυσσομενη μοκετα βλεπεις εναν τεχνητο πλαστικο τμημα αποθηκευσης το οποιο ειναι διαφορετικου χρωματος με το υπολοιπο δαπεδο του οχηματος και το οποιο μπορει να αφαιρεθει ολο, απλα ανασηκωνοντας το, και να αφησει απο κατω του ενα αρκετα μεγαλο χωρο. δεν ξερω τι γινεται στα κουπε κ καμπριο.
θα ανεβασω κ φωτο οταν μπορεσω..
να σημειωσω παλι οτι δεν θυμαμαι αν χωραει κανονικος τροχος αλλα δεν βλεπω αλλο μερος που θα μπορουσε να μπει μια ρεζερβα σε ενα Μ μοντελο
E90 N46B20 montego blue
Μήπως όμως δεν έχουν ρεζέρβα και έχουν κιτ επισκευής;
Αν θελει και μπορεί ας μας πει ένας κάτοχος.
Bazil Van Sinner (18-08-14)
Στο 2¨50 γράφει 50 μίλια απόσταση με μεγ. ταχύτητα 50 μιλ. σωστά ?
Δηλ απο Βέροια πχ Πάτρα δεν πας μενεις και περιμένεις οδική !!!
Φοβερή ανακάλυψη !!!
καλά τα R/F δεν λέω αλλά βάλε και μια ρεζερβούλα ρε φίλε .
Γιατί από Βέροια μέχρι Πάτρα θα πας με τη στενή ρεζέρβα ;
Κι αν τα συμβατικά λάστιχα πατήσουν πέτρα και κλαταρουν ξέρεις τί ακολουθεί.... ;
Εγώ με φορτίο τεσσάρων ατόμων σε διαδρομή 300 χλμ με ταχύτητα 60-80 έφτασα πίσω και χωρίς να λερωθώ ούτε με γρυλους και οδικές... περίμενε
Διαβάστε.. όσοι θέλετε καλά τί προσφέρουν τα runflat
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos bob : 18-08-14 στις 21:57