Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 89

Θέμα: BMW ή audi;

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν ας πω και γω την άποψη μου.Συμφωνώ με Φάνη εως και 325 βαριούνται να κουνηθούν,το παιδί απ'ότι κατάλαβα θέλει να το ''γυρνάει'' με την σκέψη οπότε με το 320 το πολύ πολύ να κάνει καμιά μπάντα με 1η σε γυαλάδα.Εγώ θα του πρότεινα ένα s2000 αν θέλει πισωκούνα ή s3-ibiza-polo αν θέλει ''κόντρες''.bmw και γρήγορο μόνο m3 e46-e92 ή 335,κακά τα ψέμματα έτσι είναι τα πράγματα τώρα πλέον..
    330ci

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν ας πω και γω την άποψη μου.Συμφωνώ με Φάνη εως και 325 βαριούνται να κουνηθούν,το παιδί απ'ότι κατάλαβα θέλει να το ''γυρνάει'' με την σκέψη οπότε με το 320 το πολύ πολύ να κάνει καμιά μπάντα με 1η σε γυαλάδα.Εγώ θα του πρότεινα ένα s2000 αν θέλει πισωκούνα ή s3-ibiza-polo αν θέλει ''κόντρες''.bmw και γρήγορο μόνο m3 e46-e92 ή 335,κακά τα ψέμματα έτσι είναι τα πράγματα τώρα πλέον..
    Οχι Κωστα, αστο παιδι να παρει 318 να καιει την ασφαλτο ή να φυγει απο το οικογενειακο E46 για να παρει E36. Εμπρος για πισω που ελεγε και μια ελληνικη σειρα καποτε.
    Και το S2000 τον ανεβαζει στη κατηγορια "κατσεμ@λακανασεαρμεγουμ ε".

Βαλτε μυαλο και μη τους χαριζετε λεφτα. Οποιος θελει φτηνα αλογα ας παρει VAG. Οσοι την πατησαμε, την πατησαμε. Πρεπει να φανε και αλλοι το κεφαλι τους? Σε 3 μηνες που θα σας τσουξουν τα τελη για ακομα μια φορα, σκεφτειτε που αλλου θα τρωγατε το χιλιαρικο. Ξαναδιαβαστε το θεμα οσοι γραφετε τα δικα σας! Ψαχνει αμαξι 8000¤, "γρηγορο" και κατω απο 1927cc αλλιως δεν θα ανεφερε στο πρωτο ποστ οτι του προτειναν αδηλωτο για να γλυτωσει εξοδα. Τα 3 αυτα κριτηρια μονο VAG τα καλυπτουν σημερα. Οταν και αν αλλαξουν τελη/τεκμηρια 2015 (θα σας τα φανε απο αλλου μη χαιρεστε) βλεπουμε..

3. The Following 5 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Azurius (17-08-14), chrisgiapz3 (19-08-14), Kostas_1 (17-08-14), sheriff (17-08-14), Stunt Mike (18-08-14)

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ψαχνει αμαξι 8000¤, "γρηγορο" και κατω απο 1927cc αλλιως δεν θα ανεφερε στο πρωτο ποστ οτι του προτειναν αδηλωτο για να γλυτωσει εξοδα. Τα 3 αυτα κριτηρια μονο VAG τα καλυπτουν σημερα. Οταν και αν αλλαξουν τελη/τεκμηρια 2015 (θα σας τα φανε απο αλλου μη χαιρεστε) βλεπουμε..
    Aκριβώς αυτό...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP