Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 125

Θέμα: [E46]318i Αλλαγή κινητήρα ή Υπερκυβισμός

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panagiotis07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο φιλος Gant εχει δικιο. Το αμαξι το εχω 13 χρονια κι εκει επανω εμαθα να οδηγαω.. Εχω ριξει πολλααα λεφτα και προτειμω να το κανω περιστερωνα (που λεει ο λογος) παρα να το δωσω... Χτες να φανταστειτε του εβαλα καινουρια ζαντολασιχα.. Αν το βλεπατε θα καταλαβαινατε γιατι δεν το αποχωριζομαι.. Γιαυτο θελω την βοηθεια σας να μου πειτε τι λυσεις εχω και τι μπορω να κανω.. Ναι, Πειραια μενω και δεν θελω να παω σαν το προβατο σε γνωστα συνεργεια και να με "δαγκωσουν"....
    Το κλασικο ΦΠΕ θεωρω πως δεν προκειτε να σε ικανοποιησει και δυο μερες μετα θα το ξανασυζηταμε,
    Εγω θα κραταγα τα χρηματα αυτα κ θα εβαζα κατι αλλο,
    πχ mpack

Ο υπερκυβισμος στο εν λογω μοτερ δεν νομιζω πως θα αποδωσει αυτο που ζητας, εκτος αν συνδυαστει κ με κανενα τετραπετολουδο, οπου ομως το κοστος ξεφευγει.

Μια καλη ,μετατροπη δεν θα σου κοστισει κατω απο 3Κ,
    Αλλα θα εισαι με την ψυχη στο στομα καθως σε εναν τυχαιο ελεγχο θα αντιμετοπισεις πολυ δυσκολες καταστασεις. -Αληθεια γνωριζεις τις συνεπειες ενος αδηλωτου μοτερ?-.

Light turbo ή κομπρεσερ με κλειστο μοτερ θα εισαι περιπου 170-180 hp και κοστος χαλαρα 3 με 4Κ,
    Ομως θα εισαι νομοτυπος.

Η αποφαση καθαρα δικη σου....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wheelman : 17-08-14 στις 11:44

2. The Following 7 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (17-08-14), chrisgiapz3 (19-08-14), gant (17-08-14), Kostas Maras (18-08-14), nikos valvetronic (29-08-14), Stunt Mike (18-08-14), tokiko (19-08-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP