Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Αγορά ελαστικών από το internet!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

εχε λιγο το νου σου με τα λαστιχα αυτα μην ειναι παραγωγης 2006-7 συνηθως τετοιες τιμες κανουν αν ξεμεινουν τπτ λαστιχα!!οχι οτι εχει προβλημα το λαστιχο αν ειναι 2006 και ειναι αποθηκευμενο σωστα δλδ πχ σε υπογειο και σε σκοτεινο μερος(ναμην τα βλεπει ο ηλιος)και χωρις πολυ υγρασια το λαστιχο δεν παθαινει τπτ και ειναι οπως τα ημερομηνιας παραγωγης 2010!!εξαλλου τα λαστιχα δεν εχουν ημερομηνια ληξης!!!!!!!!!αν φυλασονται σωστα ΔΕΝ χαλανε ποτε!!!!!!!

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aυτο δεν το ειδα να πω την αληθεια γιατι δεν ξερω πως να το δω.Καλα και παλι τα δοκιμασα και ηταν μια χαρα.Το αμαξι η αδερφη μου το εχει δεν τρεχει για καθε μερα στην πολη το εχει και που τα αλλαξα για καμια βροχη και καλυτερο φρενο τωρα το καλοκαιρι.Απο την αλλη αυτος κυριως fulda και nexen δουλευει και εχει πολυ κοσμο καθε μερα για να του μεινουν τοσο καιρο.Στο merc θυμαμαι ειχα περασει continental με 255/35/18 και 225/40/18 με 500ευρω παλι καλη τιμη νομιζω.Το παιδι ειναι φιλος μου και δεν νομιζω να βγαζει πανω απο 50 ευρω με τα περαστικα αφου και εγω δεν του παιρνω χρηματα στη δουλεια μου.Απλα το αναφερω γιατι η διαφορα πολλες φορες ειναι μεγαλη

Rides
    1

Προεπιλογή

conti 225/40/18 255/35/18 500ε?????? δεν ειναι απλα καλη τιμη απλα δεν υπαρχει αυτη η τιμη!!!!!!!!!!ισα που ερχομαι λαρισα να αλλαξω λαστιχα και ας καψω 50ε βενζινη!!!!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP