Ποσά χλμ κάνεις το χρόνο;
Αν κάνεις πολλά όποιο και να βάλεις καλό είναι.
Αν κάνεις λίγα βρες κάτι οικονομικό γιατί θα το φάει ο χρόνος.
Ποσά χλμ κάνεις το χρόνο;
Αν κάνεις πολλά όποιο και να βάλεις καλό είναι.
Αν κάνεις λίγα βρες κάτι οικονομικό γιατί θα το φάει ο χρόνος.
Christopherk (14-08-14)
Εχω αλλαξει αρκετες τετραδες απο στριψιμο και οχι χαζομπαντες. Τα SC5 δεν μου αρεσαν οσο τα F1 2, ουτε στο πατημα ουτε στο κοπανημα/θορυβο. Μην ακους πολλες γνωμες θα μπερδευτεις. Λαστιχα ειναι (και λιγο πολυ ιδια σε αυτες τις κατηγοριες), δεν θα τα εχεις για παντα. Δοκιμασε διαφορα και με το καιρο θα καταλαβεις ποιο σου ταιριαζει περισσοτερο.
menios (14-08-14)
conti 5 τα εχω βάλει στην διάσταση αυτη στο άλλο μου αυτοκίνητο εδώ και τρείς μήνεσ και ειναι χάρμα , απο το michelin ps3 κατα την γνώμη μου ειναι σαφώς καλύτερα , αλλα θα σου έλεγα να δεις και τα toyo t1 sport παρα πολύ καλό λάστιχο το έχω βάλει στον ασσο έχει κάνει 20κ χλμ και ειναι μια χαρα σε όλα.
menios (14-08-14)
toyo απο οσο γνωριζω ειναι αρκετα ακριβοτερα σε σχεση με τα αλλα και με πληροφορουν οχι ιδανικα για τους κακους ελληνικους δρομους μας...
ειμαι μεταξυ goodyear f1 2 kai conti sp 5 τελικα οπου βλεπω αποσπουν θετικες γνωμες απο ολους! σας ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια!
Τα Toyo βγαζουν παραπανω θορυβο απο τα Conti...κι απ'οτι διαβασα παραπανω σε ενδιαφερει ο σχετικος θορυβος...
menios (15-08-14)
ρε παιδια επειδή και γω είμαι αυτό τον καιρο σε αναζητηση ελαστικων και σκέφτομαι να βαλω 225/40/18 μπρος πισω αντι 255/35/18. εχουμε πουθενα καμια φωτογραφια το πως καθεται πισω στην 8.5αρα ζαντα το 225? φαινεται πολύ χαλια? φοραει κανενας αυτόν τον συνδυασμό? και ερωτηση, τα Dunlop sport maxx rt τι λενε σε σχεση με τα Goodyear και conti 5?λιγο που το εψαξα στο νετ εχουν καλες κριτικες.
Vassilis ///M (18-08-14)
dark knight (21-08-14), gyiama (19-08-14), Vassilis ///M (18-08-14)
Δες εδώ 225/40/18 σε 8.5'' όταν πειραματιζόμουν πριν μια 6ετία...
Τα συγκεκριμένα είναι Bridgestone RE050A
IMG067.jpg
A8hnaios (19-08-14), Bazil Van Sinner (18-08-14), gyiama (19-08-14), yorgos (05-12-14)
Είδατε τελικά πόσες διαφορετικές γνώμες υπάρχουν για το ίδιο θέμα?
Ας σας πω κι εγω την άποψή μου λοιπόν.
Πριν 6 χρόνια είχα ένα ατύχημα, αιτία ήταν το υπερβολικό γλίστρημα των λάστιχων που φορούσα. δεν είχα 10 λεπτά που είχα βάλει μπρος το αυτοκίνητο να κάνω μια βόλτα και ως πολύ πιτσιρικάς που ήμουν τότε σε μια ωραία στροφούλα κατέβασα δευτέρα να πετάξω λίγο τον κώλο. λίγο ήθελα, όχι δυο σβούρες όπως τελικά έκανα. ευτυχώς προσγειώθηκα σε φρεσκοοργωμένο χωράφι και δεν έπαθα μεγάλη ζημιά.
Γιατί σας το λέω όλο αυτό θα μου πείτε τώρα, τα λάστιχα που φορούσα ήταν τα Goodyear F1. ορκίστηκα στη ζωή μου να μην ξαναβάλω ποτέ αυτό το λάστιχο. το είχα πληρώσει και πανάκριβα απ'οτι θυμάμαι (225/50/16 600 ευρώ). Δεν ζεσταινότανε με τίποτα, και όταν κατάφερνες να το ζεστάνεις ύστερα από πολλά χιλιόμετρα ταξίδι με το που σταματούσες στο πεντάλεπτο είχε κρυώσει.
μετά από αυτό έβαλα τα Michelin pilot sport 1 και τωρα φοράω τα pilotsport 3. Πάλι Michelin θα βάλω όταν χρειαστεί να ξανααλλάξω λάστιχα. πολύ ευχαριστημένος, με τα pilotsport 1 έκανα 80.000 km πριν τα αλλάξω, θα έκανα κι άλλα δεν είχαν φαγωθεί σε σημείο που να ήθελαν αλλαγή, αλλά στους καταπληκτικο΄θς ελληνικούς δρόμους που οδηγάμε κάπου χτύπησα σε μια λακούβα και πέταξε καρούμπαλο. γι'αυτό και τα άλλαξα...
Αυτά από μένα, συγνώμη αν σας κούρασα....
Καλα αμα περιμενεις με το F1 να ζεσταθει σε <10 λεπτα σε συνθηκες πολης και οχι πιστας τι περιμενες? Και αιτια μαλλον ηταν τα γκαζια που μπηκες στη στροφη και η απειρια σου. Μετα απο 6 χρονια και με 5λεπτο "ζεσταμα" στο λαστιχο θα τη βγαλεις τη στροφη αφου πλεον ξερεις ποσο σε παιρνει. Και θυμησου αν ειχες σωστο δεικτη.